Günlük Ev Burç Yorumları 16 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Ocak Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çalışmanız gerekse bile günün teması rahatlamadır. Yoga matınızı bahçede veya evin sessiz bir odasında açın. Yere uzanın ve ayak parmaklarınızdan başlayarak her bir kasınızı sıkın ve gevşetin. Kendinizi hava kadar hafif hissettiren giysiler giyin. Ruj yerine dudak parlatıcısı sürün. Konuşmadan önce cevapları düşünün.


Boğa Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evi düzenli tutmaya gelince, kuşkusuz idealleriniz var. Yerler belirli bir programa göre silinmeli ve ayakkabılar sehpanın altında on iki saatten fazla bırakılmamalıdır. Evinizin sakinleri; ancak, bu idealleri sürdürmek için bir meydan okuma haline getirebilir. Karşılamalarına yardımcı olmak için kapının yanına kapalı bir ayakkabı rafı koyun.


İkizler Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Parti günü evde alttan alta bir heyecan olacaktır. Herkes elinden gelenin en iyisini yapacak ve en olası olmayan adaylar yardım etmekten fazlasıyla mutlu olacak. Bu küçük hareketlerin ruh halinizi etkilemesine ve ev sahipliği stresinizi atmasına izin verin. Plastik çatal bıçak kullanacaksanız, ağır hizmet tipini alın ve misafiriniz brokoli salatası için gerçekten alabilecektir.


Yengeç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün fatura ödemekle ne kadar uğraşmak istemezseniz, yarın bununla daha da az uğraşmak isteyeceğinizi bilirsiniz. Mermiyi ısır ve korktuğun her şeyi yap. Bitirip yoldan çekilene kadar ne kadar büyük bir yük olduğunun farkına varamayacaksın. Matematik sizin için güçlü bir yön değilse, çek defterinizde yuvarlamayı deneyin. Birkaç ay sonra birikmiş küçük bir birikiminiz olacak.


Aslan Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bağış toplama etkinliğinde egona yer yok. Desteklenecek bu kadar çok hayır kurumu varken, etkinlik tatlının popülaritesi hakkında değil, insanlarla ilgili olmalıdır. Eve gittiğinizde egonuz makaronlarınızın kalitesi hakkında endişelenebilir. Takviminizi kontrol edin ve tutmayı umamayacağınız bir zaman taahhüdü vermeyin.


Başak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Romantik bir çaba için değerli güllerinizden birkaçını feda edin. Sonuçta, onları sevdiklerinize getirebilecek, evde sergileyebilecek ve hatta özel bir kişinin yolunu açmak için yapraklarını koparabilecekken, dalda çiçek açmalarına izin vermenin ne anlamı var?


Terazi Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Muhteşem havaya rağmen, biraz hüzünlü hissediyorsunuz. Sadece geçici olduğu için depresyonunuza teslim olun. Duygularınızın sınırlarını keşfetmek için bu fırsatı kullanın – her zaman mutlu ve kendinden geçmiş hissedemezsiniz. Günlüğünüzü açın ve koyu mavi keçeli kalemle nasıl hissettiğinizi yazın. Çocuklarınızı duygularını kendi özel günlüklerine yazmaları için teşvik edin.


Akrep Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önümüzdeki ay tropikal bir seyahatiniz varken, bel çevrenize ve bütçenize dikkat etmeye çalışıyorsunuz. Neyse ki ikisi el ele gidiyor ve formda kalmaya her zamankinden daha kararlısınız. Fazla dışarı çıkmayan bir komşunuza götürerek, buzdolabını baştan çıkarıcı ahlaksız şeylerden arındırın. Yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız konusunda gerçekçi olun.


Yay Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendi öğle yemeğinizi yaptığınızda, hardalı sevdiğinizi ancak mayonezi sevmediğinizi açıklamak zorunda değilsiniz ve ‘ekstra turşu’ ile ne kastedildiğini yalnızca siz anlıyorsunuz. Bugün kendi öğle yemeğinizi yaptığınızda, kendinizi gerçekten şımartmış olacaksınız. Yemekte acele etmeyin. Her lokmanın tadına varın ve minnettar olun. Tarifi bir yere yazın, böylece birileri bir ara sizin için yapabilir.


Oğlak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İki aydır birisinin bahçenizi fark etmesini bekliyordunuz ve sonunda biri iltifatla gelecek. Bu kişiyi kucaklama ve öpme dürtüsüne karşı koyun – ‘çimleriniz çok yeşil ve bereketli görünüyor’ sözleri kulaklarınıza müzik olacak. Isı tüm değerli damlaları buharlaştırmadığında sulayarak kuru mevsim boyunca yeşil kalmasını sağlayın.


Kova Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Etrafınızdaki doğa dikkatinizi dağıtıyor olsa da, bugün gözlerinizi aşağıda tutmaya ve zihninizi işinize odaklamaya çalışın. Patronunuzu evden çalışabileceğinize ikna ettiniz, şimdi bunu kanıtlama şansınız var. Alarmınızı periyodik molalar için ayarlayın, böylece vücudunuzu esnetebilir, bilgisayar ekranından başka bir şeye bakabilir ve sonra tekrar gitmek için can atabilirsiniz.


Balık Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev yapımı bisküvilerinizi yapmak inanılmaz derecede kolayken, dondurucu bölümünden bisküvilere kim ihtiyaç duyar? İşleri olduğundan daha karmaşık hale getirmemeye çalışın – evdeki malzemeleri kullanarak market alışverişinden kaçınabiliyorsanız, basitliği tercih edin. Kabartma tozlu bisküvilerinizde süt yerine ayran veya sade yoğurt deneyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.