Günlük Ev Burç Yorumları 15 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Ocak Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dün çok verimli ama bir o kadar da yoğun bir gündü. Bugün yavaşlamaktan ve hiçbir şey yapmamaktan başka bir şey istemiyorsun. Ayakkabı giyme zahmetine bile girme – hiçbir yere gitmiyorsun. Elinizde olanlardan yemekler pişirin, kağıt tabaklarda servis edin ve market alışverişini başka bir güne bırakın.


Boğa Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşleri yapmanın yeni bir yolu ile çevrenizdekileri aydınlatın. Komşunuza yeni model doğrama cihazınızı tanıtın veya ev arkadaşınıza en son leke çıkarıcı keşfinizi gösterin. Sana sirkeyi kendi başına bulmuşsun gibi bakacaklar. Gece boyunca bırakılan bir kase damıtılmış beyaz sirke, bir araçtan bir defalık sigara kokusunu emebilir.


İkizler Burcu

15 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uzun zamandır ev arkadaşlarınızdan birinin mükemmel bir ızgara ustası olacağına dair bir his vardı, ancak başka bir ev arkadaşınız resmi barbekü şefi. Mazlumla bir yemek planlayın ve pişirin. Hükümdar işten eve geldiğinde sofrayı kurun ve hınç olmayacak, sadece mutlu bir çiğneme olacak.


Yengeç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yapmak istediğiniz tek şey içeride kalmak ve iyi bir kitapla bir battaniyenin altına sokulmak. Nane çayı demleyin, çocuklarınızla birlikte melek kurabiyeleri yapın ve şömine başında kakaonuzu yudumlarken bir hikaye uydurun.


Aslan Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu günler, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu egzersizi yapmanızı sağlamak için uzun yürüyüşler için mükemmeldir. Bu yürüyüşlerde size eşlik etmekten hoşlansanız da, diğerlerinin size zorunlu oldukları için değil, istedikleri için katıldıklarından emin olun. Eve gelir gelmez beyaz spor ayakkabılarınızdaki çizikleri sihirli bir süngerle temizleyin.


Başak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geçen bahar otsu sınırlarınıza koyduğunuz tüm o çalışmalar sonunda meyvesini verecek. Çiçekler, morlar, pembeler ve hatta mavilerin en muhteşem dizisinde tam bir gösteri yapacak. Bunu bu şekilde planladığını söylemek istersin, ama bu sadece şans olabilir.


Terazi Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Oturma odası lekesiz ama mutfak lavabosu kirli bulaşıklarla dolu. Banyo gül gibi kokar ama dolap biraz daha kirli ayak kokar. Evinizde pek mantıklı olmayan şeyleri dengeleyin. Her inç kareye uyum getirin. Tabanlıkları değiştirmeden önce ayakkabıları dışarıda havalandırın. Ayakkabılarınızı her birine yarım parça yumuşatıcı koyarak saklayın.


Akrep Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Genellikle ölçüm yönteminiz, yemeğin tadı gerçekten güzel olana kadar malzemeleri eklemeye devam etmektir. Ancak yeni kısıtlanmış bir bütçe, farklı düşünmenize neden olabilir. Peynir konusunda kurnaz olun ve tuzsuz tereyağı ile delirmeyin. Ancak cimri olmak isteyeceğiniz son şey meyvedir.


Yay Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir sebze bahçesi yetiştirmenin en sevdiğiniz kısımlarından biri, yerden çıkan özellikle sakat meyve ve sebzelerdir. Bu şekil ve boyutları marketlerde göremezsiniz. Geniş ağızlı bir kasede bu şekilsiz güzelliklerden oluşan bir koleksiyonla yemek masanızı süsleyin.


Oğlak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi haber şu ki, bütün ay üzerinde çalıştığınız yorganı bitirdiniz. Kötü haber, biraz riskli çıktı. Tüm köşeler mükemmel bir şekilde eşleşmiyorsa veya dikiş biraz eşitse, umutsuzluğa kapılmayın – bunlar el yapımının ayırt edici özellikleridir. Adınızı bir kumaş parçasına işleyin ve gururla yorganın arkasına yapıştırın.


Kova Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aileniz bugün bilinçaltı bir seviyede çalışıyor olabilir, düşünceler ve dilekler hiç söz edilmeden aktarılıyor olabilir. Uyandığınızda, alt kata indiğinizde ev arkadaşınızın pankekleri yapmakta olduğunu görmek için inanılmaz bir istekle uyanırsanız şaşırmayın. Şurubu atlayın ve üzerlerine limon balı ekleyin. Taze kıyılmış nane ile süsleyin.


Balık Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizdeki tek güzel şey çiçekler olmak zorunda değil. Alanı kişiselleştirmek için ekleyebileceğiniz tüm değerli süslemeleri düşünün. Sebze bahçesinde keyifli bir korkuluk ya da rüzgarda kanat çırpan rengarenk kanvas bir kelebeğe ne dersiniz?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.