Günlük Ev Burç Yorumları 14 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Ocak Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün en iyisinden başka bir şeyle yetinemeyeceksiniz – limonlu sufle için gerektiğinde çok ince şeker ve patates püreli sufle için beyaz soğan yerine doğranmış yeşil soğan kullanın. Malzemeler biraz daha pahalı olsa da, sonuçlar kuruşa değecek.


Boğa Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evde dinlenmek için o kadar çok zaman harcadığınızı ve hiç seyahat planı yapmadığınızı fark ettiğinizde paniğe kapılabilirsiniz! Önümüzdeki aylar için bazı son dakika gezilerini bir araya getirin. Bugün iyi fırsatlar bulabilirsiniz.


İkizler Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fıskiyeler devreye girdiğinde, bir şekilde sürgülü cam pencerelere sis püskürtmeyi başarır ve sizi duvardan yukarı sürükleyen su lekeleri bırakır. Bu küçük bir ayrıntı ama sizi derinden sinirlendiren bir ayrıntı. Soruna kin beslemeyin, sadece su basıncını düşürün ve fıskiye açısını değiştirin. Cam bölmelerde bir silecek kullanın.


Yengeç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeşil temalı bir oturma odası istediğinizi söylediğinizde, duvarların yeşile boyanmasını istediğinizi kastetmediniz – daha çevre dostu olmasını istediniz. Bugün başkalarının sizi yanlış yorumlayacağı gerçeğine alışın. Gözlerinizi açık tutun ve kimsenin yanlışlıkla oturma odasını boyamadığından emin olun. Oksijen için yeşil bitkiler ekleyin.


Aslan Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğerleri, tüm öğleden sonra üzerinde çalıştığınız işlemeli çiçeklerin ‘güzel’ veya ‘hoş’ olduğunu düşünebilir, ancak siz onların anlamsızlığın ötesine geçtiğini bilirsiniz. Kurutucu kristalleri çiçeklerin üzerine eleyerek onları korumak için bahçenizi oluşturun. Kırılgan çiçekleri daha sonra keyif alacağınız bir aranjmanda kullanmayı planlıyorsanız, bir bez üzerinde ayrı kutularda saklayın.


Başak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yakınlarda bir topluluk bahçesi inşa etmeye yardım etmek isteyip istemediğinizi soran bir broşür astığınızda, umutlarınız yüksek değildi. Ama iş yerinizde tıpkı sizin gibi düşünen birçok insan olduğunu görünce şaşıracaksınız. ‘Halkınız’ arasında olduğunuzu bulmanın sevincini yaşayın.


Terazi Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizi ağlatan soğanlara alışkınsınız, ancak açmış bir çiçek bahçesinin görüntüsü veya bir rafta bir aile yadigarı görüntüsü düzenli olarak su işlerini getirmez. Su geçirmez maskaraya yatırım yapma zamanı. Bugün her küçük şey sizi buğulu yapıyorsa, en azından her şeyin sulu olacağı havuza atlasanız iyi edersiniz. Birkaç turla blues üzerinde çalışın.


Akrep Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarının kirli çoraplarını toplamaktan bıktıysanız, o zaman biraz yetki verme zamanı. Çamaşır makinesi bozukmuş gibi davranın ve ev arkadaşlarınızı çamaşırhaneye göndererek onlara evdeki işleri yapmanın daha hızlı olduğunu öğretin.


Yay Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu tasarım çarşafları satın almaktan vazgeçmek sizi öldürse de – özellikle indirimde oldukları için – bu hafta para biriktirmek en iyisidir. Bu ürünün satış fiyatı bile gerçekten harcamanız gerekenin çok üstünde. Düz beyaz çarşaflarınızı çiçek yapraklarıyla süsleyin ve eşinizi onları ezmenize yardım etmeye davet edin.


Oğlak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta ev yapımı yemeklerinizle başkalarını etkileyin. Diğerleri kutulu keklerin ve donmuş parça kabukların kurs için eşit olduğunu kabul ederken, bu tür şeyler mutfağınıza asla girmez. Böbürlenme ama birisi ne tür turta kabuğu kullandığını sorarsa ‘benim’ demen yeterli. Kıyılmış cevizli vanilyalı kekler sütle iyi gider.


Kova Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizdeki çam ağacı kozalaklarını çimenlere düşürürken, bunun büyüleyici bir dokunuş kattığını düşünebilirsiniz. Ama üç ay içinde ağaçlar yeşermeye başladığında, bunun o kadar da sevimli olduğunu düşünmeyeceksiniz. Bahçenizdeki ağacı sevmenize rağmen, onlardan bir koruya ihtiyacınız yok. Noel zanaat projelerinde kullanmak için çam kozalaklarını toplayın.


Balık Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta harika bir şey yapma fırsatı geldiğinde, sadece evet deyin. Daha sonra benzin ve yiyecek parasını nasıl ödeyeceğiniz konusunda endişelenebilirsiniz – bu, kaçırmamanız gereken bir fırsattır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.