Günlük Ev Burç Yorumları 12 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Ocak Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu yolculuk tutkusu çağırıyor. Şu anda uzak bir macerayı göze alamasanız bile, kitaplarda veya internette, kumaş mağazalarında, özel yiyecek dükkanlarında ve ithalat butiklerinde keşfederek bu arzuları her zaman yatıştırabilirsiniz. Bir leopar heykelini boya ve cam karolarla değiştirerek ormanı eve getirin.


Boğa Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Transandantal meditasyona inanıyor musunuz? Pekala, bugünden sonra yapacaksın. Sonbahar bahçesini planlamaya başlayın çünkü bilinçaltınız hiperaktif ve meydan okumaya tamamen hazır. Domates, mısır, salatalık, kuru fasulye ve kabaklarınızı bir an önce toprağa verin ve hasat zamanı geldiğinde en çılgın hayallerinizi bile aşmış olacaksınız.


İkizler Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu gün sizi neşeli ve insanları güldürmekte iyi buluyor. Onunla yuvarlan! Çeteyi bitirin. Oynayın, aptallaşın ve oynarken çocuklardan uzak durun, içeriden yanan, yumuşacık ama dikenli toplardan birini atın. Ruh haliniz kesinlikle hepsini gıdıklayacaktır!


Yengeç Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün biraz bencil hissedeceksin. Cesaret et canım, bir günlüğüne ve sadece bir gün, bu eğilimleri biraz şımartmaktan çekinme. Kendinizi beslemek ve hatta şımartmak için zaman ayırın. Ayaklarınızı ıslatırken kısa bir hikaye okuyun. Kendinize pedikür yaparken ayaklarınızı temizleme kolaylığı için bir havlu üzerinde tutun. İyi beslen, uyu, ıslan, biraz kahkahanın tadını çıkar ve iyi ol!


Aslan Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bazı değişiklikler yapmaya ne dersiniz? Küçük bir heyecan için hazırsın, o yüzden gerçekleştir. Çocuklarınızın yatak odası duvarlarından birine bir duvar resmi çizmek için kalem kullanın. Resim yapmanıza yardımcı olması için sırada kalabilecek bir genç seçin. Utangaç olmayın, sadece bir adım atın ve bir deneyin!


Başak Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir plan yapmak için acele etmek isteyeceksiniz ama her ne sebeple olursa olsun bunu yapamazsınız. Akışa bırakmak için güzel bir gün. Yapılacaklar listesini yarıya indirin ve ortaya çıkabilecek herhangi bir gerginliğin üstesinden kolayca gelin. Dağınıklığı azaltmak için tavan fan kanatlarını sıcak, sabunlu suyla yıkamadan önce toz yığınını silin.


Terazi Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendin yap projeleri söz konusu olduğunda bazen kendinizi aşma eğilimindesiniz. Bugün yüksekten uçacak, işlerin ve projelerin arasından süzüleceksiniz. Devam edin, uzaklara ve yükseğe uçun ama inişlere dikkat edin. Doğru planlama anahtardır! Yüzeyi çizmemek için duvara dayanan merdiven ayaklarının üzerine bir havlu örtün.


Akrep Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çok uzak olmayan bir gelecekte anlık bir satın alma beliriyor. Bunu bilmek, riskten kaçınmanıza ve anlaşma, ürün veya vaadin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu kabul etmenize yardımcı olacaktır. İkinci el arabayı satın almadan önce göremediğiniz arızalar için tamircinize kontrol ettirin. İçgüdülerine güven ve silahlarına bağlı kal, Annie!


Yay Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün hiçbir şeyi hafife almayın. Beklenmeyeni bekle. Bazen zorluklar ve pürüzler ortaya çıkar, ancak hazırlıklı olduğunuz sürece üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur. Tek kişilik bir yatak, yatak örtüsünü tamamlayan yumuşak yastıklar ve yerinden vazgeçmek isteyen bir oyuncak hayvan ile misafir odasına davetkar bir hale getirilebilir.


Oğlak Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlk başta, yapılacaklar listenizin sonuna gelmek imkansız görünebilir. Ancak, tüm günlerin arasında, odaklanmanızı sürdürürseniz ve bugün sebat edebilirseniz, mucizevi bir şekilde üretken olacaksınız. Şakayıkları bir giriş orta parçası olarak ve menekşeleri mutfak lavabosunun yanına yerleştirin. Başarılarınız da gözden kaçmayacak, bu yüzden hedefinize göre hazırlanın ve gidin, gidin, GİDİN!


Kova Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

O pencereleri sildikten ve yerleri ovduktan sonra bugün cenneti bir an için yakalayacaksın. Ardından, içeri biraz güneş ışığının girmesine izin verin ve çiçekleri de getirin. Pencereden gelen gün ışığı, doğal olarak açık renkli çiçeklerin rengini artırır. Dinlendirici bir müzik çalın ve günü bahçenizin cömertliğiyle dolu bir çorbayla bitirin.


Balık Burcu

12 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biraz fazla kendini beğenmiş olma eğiliminde olabilirsiniz. Tıpkı büyükannenin dediği gibi, ‘balla daha çok sinek yakalarsın’. Tatlı ol. Konuşmadan önce düşün. Kemiksiz, derisiz tavuk göğsünü ballı sosta soteleyin ve akşam yemeği için mısır ekmeği ile servis edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.