Günlük Ev Burç Yorumları 11 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Ocak Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün alışılmadık bir şekilde içine kapanıksın. Yerinizde nerede rahat bir kişisel vaha yaratabilirsiniz? İlk önce dar görüşlü düşünün. Ardından banyonuzu, çalışma odanızı veya yatak odanızı mumlar, yatıştırıcı renkler ve tatlı kokularla süsleyin. Ardından, kendinizi kendi kişisel bulut dokuzunuza sokun ve bir gün deyin.


Boğa Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son zamanlarda biraz sahiplenici hissediyorsun. İşleri biraz sallamanın zamanı geldi. Kızınızla oturun ve ona yadigarı yorganı kimin yaptığını açıklayın ve bir süre yatağını aşkla örtmeye hazır olup olmadığını sorun.


İkizler Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, bilinmeyeni araştırın. Zemini köstebek ve kesici kurtlar için tarayın, havanın girdiği yerler için pencereleri ve duvarları kontrol edin veya evinizin temelini kontrol edin. Keskin ve hesapçısın, gözlüklerini ve kaskını tak ve bu işin özüne in!


Yengeç Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün tutkulu hissedecek ve kalbinizin derinliklerinden hareket edeceksiniz. İçinizdeki harika güzelliği gösterin. Ailenize kısa aşk notları yazın ve onları beklemeyecekleri yerlere koyun. Kendine bir aşk mektubu yaz. Okuyun ve daha sonra rastlamak üzere sevdiğiniz bir şiir kitabının sayfalarına koyun.


Aslan Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günü ailenizi besleyerek geçirin. İster kan akrabaları ister seçilmiş birkaç kişi olsun, onları her yerde ve size daha yakın hale getirmek isteyeceksiniz. Ev yapımı tavuk sosu, kırmızı soğan, ananas ve düğme mantar dilimleri ile barbekü pizza yapın. Başyapıtınız için pizzadan başka bir isim uydurun ve New York’taki akrabalarınızın yorumlarını savuşturun.


Başak Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Araştırmacı bir ruhunuz var. Görünmeyeni analiz et sevgili Watson. Halıları ve mobilyaları buharla temizleyin, tüm pencerelerinizi içini ve dışını yıkayın ve o çamaşır yığınının dibine inin. Devam edin ve akşam yemeğine kadar bu davayı çözeceksiniz. Bir halı tırmığı kullanın, böylece tüylü halınız korkak şekillerde kurumaz.


Terazi Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Merak kediyi öldürür derler ama sen onu bile dinleme. Bir çömlekçi çarkı satın alın ve bir raku çukuru kazın, camdan bir başyapıtı üflemeyi deneyin veya mükemmel bir küçük bonsai ağacı kesin. Çekip gitmeyin ya da o midyeleri kaldırmayın, sadece sallanın ve avınızı avlayın! El işi kitapları size yolu gösterecek.


Akrep Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, yeniden doğuşa ve yenilenmeye yatırım yapın. Bahçe annelerinizi bu sonbaharda bir hayat patlaması için dikin, begonyalarınızı ve fuşyalarınızı besleyin ve gübreleyin. Sakallı süsenlerinizi bölün ve nakledin ya da bir mutfak bitki arsası dikin. Şimdi dikkat et bebeğim, çünkü işte çiçek patlaması geliyor!


Yay Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir gömleğe ütü yapmanın (demir yakalar dıştan içe doğru) doğru yolunu aradıktan sonra, kanepenizden bir gazoz lekesi çıkardıktan (leke, durulama, leke) veya nasıl mükemmel margaritayı karıştırmak için (kaliteli tekila kullanın ve önceden hazırlanmış ekşi karışım kullanmayın). Parmağınızın yürümesine izin verin ve yakında bulut dokuzda olacaksınız!


Oğlak Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarla bir araya gelmek için harika bir gün. Bahçedeki şeyler biraz kıllı ve fazla büyümüşse veya belki de şimdiye kadar bir gelişmeden başka bir şey gibi görünen en son ev geliştirme projenizse, küçük düzeltme için elektrikli testereyi nasıl kullanacağınızı size gösterebilecek arkadaşlarınız aracılığıyla çözüm ve onarım sağlanacaktır. Ağaç dalları.


Kova Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün klanın koruyucususunuz. Kapı kollarını, fan kollarını ve dolap kapı kollarını dezenfekte edin. Ahşap doğrama bloğunuzu bulaşık deterjanı ve naylon ovma süngeri ile temizleyin. Bazen boğayı boynuzlarından tutmanız gerekir ve bugün bu iş için ideal aday sizsiniz. Bravo!


Balık Burcu

11 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Basit bir tavsiye, şu anda emin olmadığınız işlere bulaşmayın. İhtiyacınız olan tek şeyin bir vizyon ve belki de bir nasıl yapılır kılavuzu olduğunu düşünüyorsunuz ama bu her zaman böyle değildir. Şöminenin önündeki halıyı kesmek ve baştankarayı fayansla değiştirmek gibi belirli bir projede bile biraz kafanız karışıyorsa, bir profesyonele danışmaktan çekinmeyin!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.