Günlük Ev Burç Yorumları 1 Şubat 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Şubat Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son zamanlarda yaşadığınız bitkinlik hissinin üstesinden gelmek için vücudunuzu ve yaşam tarzınızı arındırmayı düşünün. Yağlı yiyecekleri ve geç geceleri kesin. Kahverengi pirinç yiyerek ve yoga yaparak geçirilen bir hafta size yeni bir ışıltı verebilir. Pirinci canlandırmak için taze otlar kullanın.


Boğa Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elektrikli süpürgenizi o kadar uzun zaman önce satın aldınız ki, ataşmanları olmadığını tamamen unuttunuz. Aparatları olan küçük bir el süpürgesi satın alın ve bir gencin bu eğimli köşelerden ve döşeme tahtalarından kiri emerek para kazanmasına izin verin.


İkizler Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Etrafınızdaki gevezeliklerle odaklanmak zor. Evin etrafında biraz huzura ve sessizliğe ihtiyacınız olsa da, hamak partiden uzağa taşınırken, çiftliğinizde çok fazla canlılık ve mutluluk olduğu gerçeğini takdir edin.


Yengeç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadece mutfakta temizlemeniz gereken birkaç dağınıklık değil, aynı zamanda düzeltilmesi gereken bazı sosyal karışıklıklar da olabilir. Düzeltmek için elinizden gelenin en iyisini yapın: Bu, üzerinizde sandığınızdan daha fazla yük oluşturuyor. Sirke buzdolabını dezenfekte edebilir ama arkadaşlıklar için işe yaramaz.


Aslan Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir ikinci el mağazasında güzel bir çini koleksiyonu bulursanız, onu kapın. Hayattaki en güzel şeylere sahip olmayı ne kadar çok isteseniz de, bazen o şeyler ikinci el bulunabilir. Çok para biriktirdiğiniz için yepyeni gümüş eşyalara para harcayabilirsiniz. Birçok desen ve ağırlık mevcuttur. Satın almadan önce dokunmak iyidir.


Başak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni zanaatıyla uğraşan bir arkadaşınızı görürseniz, müdahale edin ve ona bunu nasıl yapacaklarını gösterin. Yaptığınız her şeyde harika olmayabilirsiniz, ancak kendinizi uzman olarak gördüğünüz birkaç şey vardır. Kartların etrafına sarılan nakış ipliğinin dolaşma olasılığı daha düşüktür.


Terazi Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir arkadaşınız olumsuza odaklanmaya devam ettiğinde, sohbeti daha yapıcı bir yöne yönlendirmeye çalışın. Bugün iyi bir dinleyici olun, komşunuzun bahçıvanlıkla ilgili sıkıntılarını tartıştığını duyduğunuz milyonuncu kez olsa bile. Kedi nanesini asılı bir kaba koyun ki kediler onu yemesin.


Akrep Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akşam yemeği partileriniz her zaman bir anda uçup gider; barbeküler çok nadiren oluyor. Bazı arkadaşlarınızla bir gezi planlayın ve herkese yeniden bağlantı kurmaları ve oyalanmaları için bolca zaman verin. Açık ateşte kamp yapmak ve yemek pişirmekle geçen bir hafta sonu, uzun akşam yemeği partiniz için mükemmel bir ortam olabilir. Pişirirken yiyeceği her yönde folyo ile çift sarın.


Yay Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınızın dikkatini dağıtın. Onları başka odalara çekin ve bu zamanı meditasyon yapmak ve gevşemek için yalnız kalmaya ayırın. Uzun, zor bir günün ardından, kulağa metodik olarak bir kitabın sayfalarını çevirmekten veya bir kişilik salatayı kesmekten daha iyi bir şey düşünemezsiniz. Özel bir muamele için kuru üzüm veya kuru kızılcık ekleyin.


Oğlak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlk ürününüz meyve vermeye başladığında, nakliyenizin boyutu sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Hasatınız küçük, ekşi veya bol değilse kendinizi azarlamayın. Bir veya iki ayarlama, onu gelecek yıl doğru yapmanızı garanti edecektir. Bahçıvanlık genellikle sizin kadar yağmur ve sıcaklıkla da ilgilidir.


Kova Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tezgahlarınız temiz ve kusursuz görünebilir, ancak aşağıdaki dolapların içine bakarsanız, bir dizi uyumsuz tencere ve tava ve umutsuzca üstleri olmayan kaplar bulabilirsiniz. Çılgınlığı gözden geçirmek için biraz zaman harcayın ve eşleşme bulamadığınız tüm öğeleri bir kenara koyun.


Balık Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yapışkan dağınıklık olmadan duvar kağıdıyla aynı efektleri elde etmenin başka bir yolunu arayın. Daha temiz bir uzlaşma olarak duvarınıza şablonla çizilmiş bir tasarım çizmeyi düşünün. Duvar kağıdının görünümünü ne kadar sevseniz de, yapıştırıcıyı yayma ve kenarları hizalama düşüncesi çok fazla güçlük gibi görünüyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.