Günlük Burç Yorumları 31 Ocak 2023

31 Ocak Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 31 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, İkizler’in ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, bu sabah ofiste kablolar dolanabilir. Çalışmanızı iki kez kontrol ettiğinizden emin olun ve zihinsel netliği desteklemek için biraz gerinmeyi veya hızlı bir yürüyüş yapmayı düşünün. Evren sizi yeni bilgiler ve bilgiler aramaya iterken, saatler ilerledikçe zihninizi zenginleştirmenin yollarını arayın. Bu gece Luna, Neptün ile sert bir kare oluşturduğunda, size yatmadan biraz önce bölge dışına çıkma izni verdiğinde, puslu bir enerji üzerinize çökecek. Bu sırada güneş, Chiron ile tatlı bir bağ paylaşarak popülaritenizi biraz artırır.


Boğa Burcu

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah İkizler’in ayı Merkür ile birleşirken, evren sizinle iletişim kurmak için eşzamanlılık ve tesadüfü kullanacak. Ne yazık ki, bu göksel değiş tokuştaki bir dengesizlik, özellikle kişisel bir yol ayrımındaysanız, bu mesajların şifresini çözmeyi zorlaştırabilir. Şans eseri, öğleden sonra topraklama ve netlik bulma şansınız olacak. Ancak, düşüncelerinizi temizlemek için yavaşlamanız gerekebilir. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde sosyal medya beslemelerinize bir ara vermeyi düşünün, yoksa kendinizi bir kopukluk ve kafa karışıklığı durumuna sokabilirsiniz.


İkizler Burcu

31 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, gezegen yöneticiniz Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, bu sabah istemeden birkaç parmağınıza basabilirsiniz sevgili İkizler. Şu anda, özellikle iş anlaşmaları ve yakın ilişkiler söz konusu olduğunda, aşırı otoriter bir duruş sergilemekten kaçının. Neyse ki, her duruma pratik bir eğilimle yaklaştığınız sürece, öğleden sonra geldiğinde ortak bir zemin bulma fırsatınız olacaktır. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Luna, puslu Neptün’le kare açı yaptığında, ilişkilerinizde ve kendinizde kafa karışıklığını tetiklemekle tehdit ettiğinde kendinizi kapattığınızı hissedebilirsiniz, ancak yalnızlık bir kez daha netlik bulmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, İkizler ayı Merkür ile dengesiz bir görünüm oluşturduğundan, bugün aşk hayatınızda tartışmalar çıkarsa bunu kişisel algılamamaya çalışın. Bu göksel değiş tokuş, her zamankinden daha hassas olmanıza neden olacak ve başkalarının tavsiyelerini veya görüşlerini eleştiri olarak yanlış yorumlamak kolay olacaktır. Luna’nın solar on ikinci evinize yerleştirilmesi sizi yalnızlığa doğru ittiğinden, şu anda biraz daha fazla alana ihtiyacınız varsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu gece ay Neptün ile kare açı yaptığında maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmayı planlayın, aksi takdirde yolunuzda kaybolmuş hissetmeye başlayabilirsiniz.


Aslan Burcu

31 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, başkalarının kötü alışkanlıkları bu sabah size de bulaşabilir, çünkü İkizler’in ayı Merkür’le dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklim, yapılacaklar listenizde hata yapmaya başlarsanız, sosyal medya akışlarınızda kaybolmanıza da neden olabilir. Günün erken saatlerinde sorumluluklarınızı halletmeye çalışın, böylece enerjinizi harcayabilir ve işinizi tamamladıktan sonra sosyal konumunuzu geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Bu gece Luna, Neptün ile sert bir kare oluşturup masaya aldatıcı bir unsur getirdiğinde gölgeli davranışlara dikkat edin.


Başak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün mesleki güvenin sarsılabilir, çünkü İkizler’in ayı Merkür’le dengesiz bir açı oluşturuyor. Amacınız öğrenmek ve soru sormak değilse, tamamen aşina olmadığınız konularda konuşmaktan kaçının. Yazım hataları egonuzun darbe almasına neden olabileceğinden, işinizi iki kez kontrol etmek isteyebilirsiniz. Şans eseri, günün ilerleyen saatlerinde stres atmak ve biraz eğlenmek için bir şansınız olacak. Ek olarak, yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak da kalbinize iyi gelecektir. Bu akşam, Luna puslu Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, aşk hayatınızda aldatma veya kafa karışıklığına dikkat edin.


Terazi Burcu

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah duygularınızın sezgilerinizi gölgelemesine izin vermeyin, çünkü İkizler ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Umutlarınız sizi pratik olandan uzaklaştırabilir, bu da olmasını umduğunuz şey ile gerçekleşmesi muhtemel olan şey arasında bir denge bulmanızı önemli hale getirir. Şans eseri, gün ilerledikçe üçüncü gözünüz daha keskin görmeye başlayacak, ancak evrenin sizin için verebileceği mesajları ortaya çıkarmak için meditasyon yapmak veya işaretler aramak akıllıca olabilir. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde, sağlıklı yaşamı desteklemek için bir şeyler yapmayı planlayın.


Akrep Burcu

31 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, İkizler’in ayı iletişimsel Merkür ile dengesiz bir görünüm oluşturduğundan, sözleriniz bu sabah niyet ettiğinizden daha keskin çıkabilir. Bu titreşimler içsel olarak da tezahür edebilir, bu da olumlu bir anlatı sürdürmenizi ve saplantılı, kıskanç veya olumsuz düşünce kalıplarından kaçınmanızı önemli kılar. Neyse ki, öğleden sonra dönerken bu garip titreşimlerden kurtulma şansınız olacak, ancak temizleyici bir aura spreyi veya meditasyon seansı gerekebilir. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde güvensizlikler su yüzüne çıkabilir ve ayrıca başkalarıyla güç mücadelelerinden kaçınmaya da dikkat etmelisiniz.


Yay Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Cömert doğanız, sizi bu kadar sevilebilir kılan niteliklerden biri sevgili Okçu, ancak İkizler ayı Merkür’ün dengesiz bir açısını oluşturduğundan, kaynaklarınızı korumak isteyebilirsiniz. Bu kozmik iklim, faydalanıldığınızı hissetmeye başlarsanız da sorunlar yaratabilir, ancak yakın zamanda yaptığınız herhangi bir zaman, para veya duygusal yatırımın karşılığını istemekten korkmayın. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde, dış dünyadan kaybolurken kendi kendine bakım yapma çabasıyla evde gözden kaybolmak için mükemmel bir fırsat olarak işaretlendiğinde, puslu bir enerji üzerinize çökecek.


Oğlak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, sağlığınıza dikkat etmediyseniz, sevgili Oğlak, evren sizi biraz dürtecektir. Hemen şimdi zihin/beden bağlantısını benimsemeye çalışın ve bol miktarda besleyici yiyecek yediğinizden, gerindiğinizden ve susuz kaldığınızdan emin olun. Zihinsel ve fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi hatırladığınız sürece, enerji seviyeleriniz ve verimliliğiniz öğleden sonra yuvarlanırken artmaya başlayacaktır. Bu gece daha sonra Luna, puslu Neptün ile karşı karşıya geldiğinde ve keskin fikirlere sahip olmazsanız düzensizlikle ilgili sorunları tetikleme tehdidinde bulunduğunda kafa karışıklığına dikkat edin. ‘


Kova Burcu

31 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, İkizler ayı Merkür ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, kişisel farkındalığınız bu sabah küçük bir darbe alabilir. Durumları ve insanları yanlış yorumlamak kolay olacağından, şu anda ne söylediğinize ve ne düşündüğünüze dikkat edin. Neyse ki, bu tuhaf hisler öğleden sonra sona erecek ve size istediğiniz kadar dışa dönük ve kaçık olmanıza izin verecek. Bu gece Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde biraz çevrimiçi alışveriş yapmak isteyebilirsiniz, ancak katı ve makul bir bütçe belirlemeden cüzdanınıza uzanmaktan kaçınmalısınız, aksi takdirde aşırıya kaçabilirsiniz.


Balık Burcu

31 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah, İkizler’in ayı dördüncü evinizi aydınlatırken, başkalarının duygularına karşı özellikle hassas hissedeceksiniz. Ne yazık ki, Merkür ile dengesiz bir bağlantı, dikkatinizin dağılmasına veya çevrenizden bunalmış hissetmenize neden olabilir, bu da auranızı korumanın yollarını bulmanızı önemli hale getirir. Şans eseri, bu hisler öğleden sonra gelip giderken dağılacak ve size odaklanma ve kendinizi besleme fırsatı verecek. Yıldızlar ayrıca, dış dünyaya göğüs germek yerine evdeki mutluluğu kucaklamayı seçerek, evden uzaklaşmanıza izin verecek. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde havaya puslu bir ortam yayılacak ve erkenden yatmak için mükemmel bir fırsat olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.