Günlük Burç Yorumları 22 Ocak 2023

22 Ocak Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 22 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Venüs ve Satürn bugün Kova burcunda güçlerini birleştirerek elektronik ve arkadaşlık çevrenizle sınırlar belirlemenizi istiyor. Bu titreşimler, zihinsel sağlığınızı korumak için sınır çizmekle ilgilidir, bu nedenle sosyal bir nefes almaya ihtiyacınız varsa kendinizi kötü hissetmeyin. Kova ayı Uranüs’le kare açı yaparak hem kendinizde hem de başkalarında asi davranışlar ortaya çıkarırken tetikleyici etkileşimlere dikkat edin. Gün geçtikçe, sizin için önemli olan konularda kendinizi eğiterek veya tutkulu hissettiğiniz bir amaca bağışta bulunarak topluluğunuza geri vermenin yollarını arayın.


Boğa Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs ve Satürn devrim niteliğindeki Kova burcunda güçlerini birleştirirken, bugün imajınla ve başarıya giden yolunla oyun oynama havasında olmayacaksın sevgili Boğa. Bu göksel birlik, romantik bağlarınızı da güçlendirebilir, özellikle siz ve o özel kişi geleceğe doğru inşa etmenin yollarını beyin fırtınası yaparsanız. Ne yazık ki, Kova ayı Uranüs’le kare açı yaparak çevrenizdeki insanlarda otoriter veya asi davranışları tetiklemekle tehdit ettiğinden, ortam sabahın ortasında biraz sertleşebilir. Luna sizi gereken yere çizgiler çizmeye teşvik ettiğinden, terbiyesiz kimseyle sınırlar çizdiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin.


İkizler Burcu

22 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler bugün, Kova burcundaki Ay Chiron’a öpücük gönderirken, tatlı bir enerji auranıza ve sosyal çevrenize şifa getirecek. Güne pozitiflik ve iyimserlikle yaklaşmayı seçerek, kendinize ve başkalarına destek göstererek bu titreşimlere yaslanın. Venüs ve Satürn arasındaki kozmik ittifak sayesinde, kalbinizin çevresine gerektiği gibi korumalar indirme ve dikme fırsatınız olacak. Bu kozmik iklim aynı zamanda ruhsal uygulamalarınıza daha fazla disiplin getirmenizi isteyecek, çünkü bunu yapmak tezahür becerinizi ve perdenin ötesinden rehberlik alma yeteneğinizi önemli ölçüde artıracaktır.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Satürn ve Venüs devrim niteliğindeki Kova burcunda hizalanırken, bugün ilişkilerinizi geliştirmek için bir fırsatınız olacak. Gerektiğinde, özellikle kişisel zaman, tetikleyici konular ve ortak finansman söz konusu olduğunda, partnerinizle sınırlar belirlemek için bu enerjiyi kullanın. Kova burcunun ayı bu sabah Uranüs’le kare açı yaptığında, sosyal çevrenizdeki gerginliğe ve çatışmaya dikkat edin ve bu, internetten geçici olarak kopmak için iyi bir zamandır. Haberler ayrıca her zamankinden daha tetikleyici gelebilir, bu nedenle yerel gazetenizi almadan önce ruh halinizi kontrol ettiğinizden emin olun.


Aslan Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün iyi hisler aşk hayatınızı kutsayacak, çünkü Venüs ve Satürn haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe güçlerini birleştiriyorlar. Bu enerjiyi, bir partnerde gerçekten ne istediğiniz üzerine meditasyon yapmak için kullanın, güvenlik duygunuza neyin katkıda bulunduğuna ve başarı için savaşma konusundaki görüşlerinize özel bir vurgu yapın. Kova ayı asi Uranüs’le karşı karşıya geldiğinden sabah ortasında havayı gerilim doldurabilir ve başka birinin kişisel gelişiminizi engellemeye çalıştığını hissedebilirsiniz. Neyse ki, gün ilerledikçe uyumu geri kazanma şansınız olacak, ancak kişisel bakıma odaklanmanız gerekebilir.


Başak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Venüs ve Satürn Kova burcunda yakınlaşırken, organize olma ve iyi yaşama arzunuzda güçlü hissetmelisiniz. Birkaç yeni rejim benimseyerek, iyi beslenmenin, daha iyi uyumanın ve vücudunuzu beslemenin yollarını arayarak bu enerjiyle çalışın. Bu sabah Luna, Chiron’a bir öpücük üflediğinde, artık size hizmet etmeyen şeyleri üzerinizden atmanıza yardımcı olarak hayatınızda daha fazla iyiliğe yer açabilmeniz için iyi hisler akacak. Bu öğleden sonra ay Uranüs’le kare açı yaptığında enerji biraz öngörülemez hale gelebilir ve kendinizi akışa bırakmak için hazırlamak isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Venüs ve Satürn güneş enerjisinin beşinci evinde güçlerini birleştirirken, güçlenmiş ama şefkatli hissedeceksin. Özür dilemeden kendin olmak için bu enerjiyi kullan, senin parlayan cevherini takdir etmeyen herkese sınırlar koy. Ne yazık ki, Kova burcunun ayı Uranüs’le kare açı yaptığında, diğerlerinde güç mücadelelerini veya kıskançlığı tetiklemekle tehdit ettiğinde, gerilimler sabah ortasına kadar doruk noktasına ulaşabilir. Neyse ki, bu tuhaf hisler gün ilerledikçe dağılacak ve size eğlenceye ve en sadık arkadaşlarınıza odaklanma şansı verecek. Yaratıcı bir enerji de devreye girebilir, bu yüzden içinde yaşayan sanatçıyı beslediğinizden emin olun.


Akrep Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Venüs ve Satürn haritanızın ev içi mutluluğu yöneten sektöründe güçlerini birleştirirken, bugün kendi alanınızın sorumluluğunu üstlenmek isteyeceksiniz. Yeni kurallar uygulayarak, sizin ve oda arkadaşlarınız için bir angarya çarkı uyarlayarak veya estetiği süsleyerek bu enerjiyle çalışın. Ne yazık ki, sabahın ortasında Kova burcundaki ay öngörülemeyen Uranüs’le karşı karşıya gelip dengeyi bozmakla veya romantik bağlarınıza drama getirmekle tehdit ettiğinde gerilim sizi bulabilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi beslerken dikkat çekmeyi planlayın ve kendinize en sevdiğiniz PJ’leri giyme izni verin.


Yay Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Venüs ve Satürn arasındaki göksel evlilik sayesinde, bugün kalbinizdekileri onurlu ve zarafetle ifade etme şansına sahip olacaksınız. Bu titreşimler ayrıca, özellikle ilişkinizde dengesizlikler varsa, kendiniz için ayağa kalkma zamanının geldiğini düşündürür. Bu sırada Kova ayı ile Chiron arasındaki tatlı bir değiş tokuş sizi moralinizi yükseltmeye teşvik edecek, bu yüzden aynaya güzel şeyler fısıldadığınızdan emin olun. Bununla birlikte, Luna, Uranüs’le karşı karşıya geldiğinde, kafanızın karışmış ve dağınık hissetmenize yol açacağı tehdidinde gerginliğe dikkat etmek isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs ve Satürn güneş ikinci evinizde rahatlarken, dünya bugün güzel bir yer gibi hissedecek. Bununla birlikte, geçici olarak tasasız bir mutluluk durumunda var olmanıza izin vererek, üzücü gerçekler veya zehirli figürlerle sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Bu göksel değiş tokuş, özellikle para biriktirdiğiniz önemli bir satın alma işlemi varsa, kendinizi şımartmanız için size izin verecektir. Bununla birlikte, Kova ayı öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde düşüncesizce alışveriş yapmadığınıza veya sonuçlarını tam olarak anlamadan bir şeye yatırım yapmaya son verebileceğinize dikkat etmek isteyeceksiniz.


Kova Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Venüs ve Satürn bugün burcunuzda güçlerini birleştirerek zaten parlak olan auranıza incelik ve zarafet getiriyor. Yıldızlar otoritenizi ve beğeninizi artırdıkça insanlar sizi ciddiye alacağından, bu titreşimler hedeflerinizde ilerlemek için mükemmeldir. Ne yazık ki, sabahın ortasında Luna Uranüs’le karşı karşıya geldiğinde gerginlikler yükselebilir ve hem kendinizde hem de başkalarında ruh hali değişimlerine karşı tetikte olmak isteyeceksiniz. Birisi pasif-agresif davranırsa yemi yememeye çalışın çünkü muhtemelen çatışma peşindedirler. Luna’nın burcunuzdan devam eden yolculuğunu kutlamak için gün kapanmadan önce kendiniz için güzel bir şey yapmayı planlayın.


Balık Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Venüs ve Satürn gökyüzünde hizalanırken, kalbini beslemek için duvarlar örmekten çekinme. Bununla birlikte, bu göksel birlik, özellikle romantik bir bağ geliştiriyorsanız, insanları içeri almanıza da yardımcı olabilir. Bu sabah Kova burcundaki ay Chiron’a bir öpücük gönderip size çevrenizde şifa bulma fırsatı sunduğunda minnettarlığınıza dokunduğunuzdan emin olun. Doğada zaman geçirmek, özellikle terapötik olacak ve sabah yürüyüşü için mükemmel bir fırsat olacaktır. Bununla birlikte, Luna Uranüs’le karşı karşıya geldiğinde, tartışmalara ve fevri konuşmalara yol açabilecek gerginliğe karşı tetikte olmak isteyeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.