Günlük Burç Yorumları 21 Ocak 2023

21 Ocak Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 21 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Oğlak ayı bu sabah Plüton ile aynı hizaya geliyor ve başarıya adım atarken sınırlar koymanız için size güç veriyor. Bu öğleden sonra, yeni ittifaklar kurmanıza, sınırları aşmanıza ve dünyanızda devrim yaratmanıza yardımcı olacak Kova burcundaki yeni ay ortaya çıktığında, niyetlerinizi belirlediğinizden emin olun. Akşam tezahür ederken bir şans unsuru devreye girecek ve Luna Jüpiter’e bir öpücük göndererek auranıza bir izlenim bırakmak için mükemmel olan hayattan daha büyük bir enerji getiriyor. Bu gece ay ve Mars aynı hizaya gelip yaratıcı ve yükseltici bir enerjiyi yolunuza getirdiğinde, fikirlerinizi harekete geçirmek için motive hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah ruhlar yanınızda olacak, çünkü Oğlak burcundaki ay haritanızın ruhani sektöründe Plüton ile aynı hizaya geliyor. Atalarınızı ve daha yüksek gücü onurlandırmak için enerjiyi kullanın, en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde rehberlik ve yardım isteyin. Kova burcundaki yeni ay gökyüzünü süslerken, bu öğleden sonra iyi hisler akacak ve profesyonel hırslarınız etrafında niyetler belirlemek için mükemmel bir fırsat olacak. Akşam tezahür ederken ve Ay Jüpiter ile hizalanırken sessiz bir iyimserlik üzerinizden geçecek, bu nedenle kalbinizi sevgiye ve umuda açarken minnettarlığınıza eriştiğinizden emin olun.


İkizler Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah dönüşüm rüzgarları sizin yönünüzde esecek, çünkü Oğlak burcunun ayı güneş sekizinci evinizdeki Plüton ile aynı hizaya geliyor. Yıldızlar sizi kişisel evrime doğru iterken, bu kozmik iklim hem güçlendirici hem de yoğun olacak. Neyse ki, bu yıl sizin için ruhsal açıdan en önemli günlerden birini işaret eden Kova burcundaki yeni ay tezahür ederken, bu öğleden sonra sizi tatlı ve uğurlu bir enerji saracak. Evrenin yolunuza bereket getireceğine güvenerek, niyetlerinizi umutlarınız ve hayalleriniz etrafında belirlediğinizden emin olun. Bu gece Luna, tutkulu Mars’a bir öpücük üflerken, kendinizi geleceğe gitmek için ilham ve motive hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün dönüştürücü bir enerji havada asılı kalacak, çünkü Oğlak ayı yeniden doğuş gezegeni Pluto’ya yaklaşıyor. Bu titreşimler, artık size hizmet etmeyen şeyleri serbest bırakmak için kişisel bakımı benimsemek için mükemmeldir, ancak romantik engellerinizi düzeltme fırsatları da devreye girecek. Bu öğleden sonra Kova burcundaki yeni ay yükselirken yoğun ama destekleyici bir enerji sizi bulacak ve kişisel niyetlerinizi belirlerken değişimi kucaklamanız için sizi cesaretlendirecek. Luna bu akşam Mars’a bir öpücük gönderip yarına doğru ilerlemenin yollarını ararken durumunuzu yansıtmanızı istediğinde kendinizi yalnız hissetmeyi düşünün.


Aslan Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün evren seni sağlıksız alışkanlıkları kırmaya zorlayacak, çünkü Oğlak burcunun ayı güneşin altıncı evinde dönüştürücü Plüton’a yakınlaşıyor. Bu öğleden sonra yeni ayı başlatan Luna Kova burcuna geçtiğinde uyumlu bir değişim fark edeceksiniz. Bu enerjiyi, dengeyi korumaya yönelik niyetler belirlemek için kullanın, ancak aşk veya güzellik büyüsü de bu lunasyonun altında iyi gider. Bu gece Luna Mars’a bir öpücük yolladığında, bağları güçlendirmek ve hayatınızdaki özel insanlarla bağlantı kurmak için mükemmel olan tutkulu bir enerji ortaya çıkardığında, arkadaşlarınızla veya romantik bir ilgiyle bağlantı kurmayı düşünün.


Başak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Oğlak burcundaki ay, tatlı Başak Plüton’la yakınlaşarak sizi hedeflerinize doğru cesur ve kararlı bir şekilde ilerlemeye iterken kendinizi durdurulamaz hissedeceksiniz. Bu titreşimler, kendinizin daha rafine bir versiyonuna dönüşmenize yardımcı olacak ve başarı arayışınızda ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bu öğleden sonra Kova burcundaki yeni ay göklerimizi süslediğinde, sizden önümüzdeki altı ay için sağlık niyetleri ve sağlık hedefleri belirlemenizi isteyen iyi hisler akacak. Neyse ki, Luna ve Mars arasındaki tatlı bir değiş tokuş sayesinde, bu gece daha sonra bu hırslar için çok çalışmaya hazır ve motive hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün evinizi temizleyici bir enerji dolduracak, çünkü Oğlak ayı dönüştürücü Plüton’la yakınlaşıyor. Tütsü yakarak, dağınıklığı gidererek ve alanınıza ruhani bir unsur getirerek bu enerjiyle çalışın, iyi titreşimlerin dört duvarınızdan akmasına izin verin. Bu öğleden sonra Kova burcundaki yeniayın ortaya çıkmasıyla, kendiniz için yaratıcı ve sosyal niyetler belirlemenizi isteyen enerji verici ve neşelendirici bir enerji sizi bulacak. Bu titreşimlerin hepsi güveninizi artırmakla ilgilidir, bu yüzden sağlıklı bir ego beslediğinizden emin olun. Evren, bu gece ay Mars’a bir öpücük gönderip sizi hayallerinize doğru ilerlemeniz için motive ettiğinde fırsatlar sağlayabilir.


Akrep Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı akrep, Oğlak burcundaki ay, güneş enerjisi üçüncü evinizdeki dönüştürücü Plüton’a yaklaşırken, sesiniz bu sabah en büyük varlığınız olacak. Kendinizi savunarak bu titreşimlerle çalışın, ancak aynı zamanda zihninizin düşünme biçimini geliştirmeye de açık olmalısınız. Kova burcundaki yeni ay tezahür ederken, bu öğleden sonra evinizi uğurlu bir enerji dolduracak ve sizden önümüzdeki altı ay boyunca ev yaşamınızla ilgili niyetler belirlemenizi isteyecek. Taşınmayı, bir ev satın almayı veya alanınızı yenilemeyi umuyorsanız, şimdi bu hayalleri nasıl gerçeğe dönüştüreceğinize dair bir plan yapmanın zamanı geldi.


Yay Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, paranın gücü bugün telaffuz edilecek, çünkü Oğlak burcundaki ay yoğun Pluto’ya yakınlaşıyor. Bu enerjiyi finansal hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için kullanın ve evrenden sizi onlara doğru yönlendirmesini isteyin. Ay Kova burcuna girerken, bu öğleden sonraki yeniaya hazırlanırken canlandırıcı ve konuşkan bir enerji ortaya çıkacak. Önümüzdeki altı ay boyunca kalbinizi ve zihninizi beslemenin yollarını arayarak, kendinize sosyal ve entelektüel hedefler belirleyerek bu çılgınlığı onurlandırdığınızdan emin olun. Bu gece Luna, Mars’a bir öpücük göndererek aşk hayatınızdaki şeyleri kızıştırdığında iyi hisler akacak.


Oğlak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcunuzdaki ay ve Pluto, auranıza güç ve yoğunluk getiriyor. Özür dilemeden hedeflerinizin peşinden koşarak ve gerekirse ağırlığınızı etrafa vererek bu enerjiyle çalışın. Ay Kova burcuna girdiğinde, bu öğleden sonra yeni ayı ortaya çıkardığında, kendinizi daha topraklanmış ve rahatlamış hissetmeye başlayacaksınız. Evren, hayallerinizi gerçekleştirirken banka hesabınızı doldurmak için komplo kurduğundan, bu ay altında önümüzdeki altı ay için finansal niyetler belirlediğinizden emin olun. Bu sırada Merkür, kader düğümleriyle hizalanarak size geleceği net bir şekilde görme şansı verir.


Kova Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah hava biraz yoğun olabilir, çünkü Oğlak ayı güneş on ikinci evinizdeki Plüton’a yakınlaşır. Ruhunuzda beliren herhangi bir düşünce veya duygu üzerinde çalışmak için kendinize izin verin ve yanınızda taşımamayı tercih ettiğiniz herhangi bir bagajı serbest bırakmanıza izin verin. Ay burcunuza geçtiğinde, bu öğleden sonraki yeni aya kadar zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yükseltecek bir değişim hissedeceksiniz. Güneş dönüşünüz için özel bir dilek tuttuğunuzdan emin olun, çünkü evren size en çılgın umutlarınız ve hayalleriniz konusunda yardım etmeye can atacaktır.


Balık Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Oğlak ayı Plüton’la yakınlaştığında elektronik cihazlarınızı güncellemeyi ve aynı zamanda onları istenmeyen dosyalardan ve kullanılmayan uygulamalardan temizlemeyi düşünün. Kova burcundaki yeni ay, haritanızın iç gözlem ve mahremiyeti yöneten bölümünde tezahür ederken, bu öğleden sonra yalnızlığı kucaklamak gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimler, sizi engelleyen kalıpları kabul etmek ve onlardan kurtulmak için mükemmeldir, bu nedenle önümüzdeki altı ay boyunca nasıl büyümek istediğinize dair niyetlerinizi belirlediğinizden emin olun. Bu akşam Merkür kader düğümleriyle hizalandığında bir arkadaşınız size değerli tavsiyeler verebilir, bu yüzden kulaklarınızı dört açtığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.