Günlük Burç Yorumları 1 Şubat 2023

1 Şubat Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 1 Şubat Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Kova güneşi Kayron ile hizalanırken, bugün destek ağınızı takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Bu titreşimler, başkalarının içeri girmesine izin verdiğinizde kalbinize şifa getirecek, bu nedenle dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınıza ulaştığınızdan emin olun. Öğleden sonra dönerken bir değişiklik hissedeceksiniz ve Luna, duygularınızı ve sezgilerinizi yükselterek hassas Yengeç burcuna ilk çıkışını yapıyor. Bu ışıltılı yerleşim tamamen kendinizi ve sevdiklerinizi beslemekle ilgilidir ve en sevdiğiniz arkadaşlarınızı ev yapımı doyurucu bir yemek için ağırlamak için mükemmel bir fırsattır. Kendinize de biraz sevgi göstermeyi unutmayın, aksi takdirde enerji seviyeniz düşebilir.


Boğa Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Kova güneşi Kayron’u öperken, sınır koymaktan ve kendine zaman ayırmaktan korkma. Bu kozmik iklim ayrıca, özellikle profesyonel hırslar söz konusu olduğunda, mücadele ettiğiniz tüm değersizlik veya güvensizlik duygularının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Evren, aradığınız başarıya ulaşmanız için size rehberlik edeceğinden, şu anda mesleki hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Öğleden sonra tezahür ederken ve Ay Yengeç’e girerken, eşit ölçüde düşünceli ve şefkatli hissedeceksiniz, bu da size kalbinizdekileri özgünlük ve duruşla ifade etme fırsatı veriyor.


İkizler Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Kova güneşi şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir değiş tokuş yaparken, bugün üzerinizden bir şükran duygusu geçecek. Bu titreşimler tamamen sizi çevreleyen inanılmaz destek ağını tanımakla ilgilidir, bu nedenle ailenize, arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza biraz daha fazla sevgi gösterdiğinizden emin olun. Evren aynı zamanda yolunuza akraba bir ruh da koyabilir, bu nedenle bir yabancıyla hızlı bir şekilde bağlantı kurarsanız bilgi alışverişinde bulunmaktan korkmayın. Öğleden sonra tezahür ederken ve Ay Yengeç burcuna geçerken topraklayıcı ama hassas bir enerji sizi çevreleyecek ve sizi önümüzdeki günlerde duyularınızı şımartmaya itecek.


Yengeç Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi Chiron’a öpücük gönderirken bugün ciddi ama şefkatli bir ruh hali içinde olacaksın sevgili Yengeç. Bu göksel değişimin iyileştirici doğası, en çok ihtiyaç duyulan yerde pozitif değişimi uygulamanıza yardımcı olabilir, ancak bunun neye benzediği ve oraya nasıl ulaşılacağı konusunda gerçekçi olmanız gerekecek. Özellikle Luna bu öğleden sonra burcunuza girdiğinde, müzakerelerin de sizin lehinize sonuçlanması muhtemeldir. Bu ışık yerleşimi, sonraki iki buçuk gün boyunca zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu yükseltmeye hazırlanıyor ve bir sonraki hamlelerinizde kendinize güvenmenize yardımcı oluyor.


Aslan Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi şifalı asteroit Chiron’a öpücük gönderirken bugün zarif bir enerji seni takip edecek tatlı Aslan. Bu enerjiyi maneviyatınızı ve en değerli arkadaşlıklarınızı beslemek için kullanın, çünkü bunu yapmak bu ilişkileri ve karşı tarafla bağlantınızı güçlendirecektir. Başkalarının iyileşmesine yardımcı olma fırsatları da devreye girebilir, bu yüzden bunu kullanabilecek biriyle karşılaşırsanız şefkatli tavsiyeler vermekten çekinmeyin. Öğleden sonra yaklaşırken bir değişiklik hissedeceksiniz ve Luna, Yengeç’te ilk kez sahneye çıkıyor ve sizi daha özel ve içe dönük bir kafa boşluğuna sokarken hassasiyetleri artırıyor.


Başak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Kova güneşi Kayron’a öpücük gönderirken, organize olmak bugün bir güçlenme duygusu getirecek. Kişisel ve profesyonel tutkularınızı kontrol ederek ve yapılacaklar listeleri hazırlayarak bu uğurlu hislere yaslanın ve sizi üzen herhangi bir projeden veya durumdan uzaklaşın. Şu anda kaynakların paylaşıldığı romantik veya profesyonel bir ilişkiniz varsa, şimdi bütçenizi ve mali hedeflerinizi gözden geçirmek için iyi bir zaman olabilir. Öğleden sonra dönerken ve ay Yengeç burcuna girerken, başkalarıyla gerçek ve anlamlı yollarla bağlantı kurmanıza izin verirken popülaritenizi yükselten bir değişim fark edeceksiniz.


Terazi Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi Chiron’a bir öpücük gönderirken, sevgili Terazi, kendinizi ne kadar çok severseniz, diğerleri de sizi o kadar çok sevecektir. Bu titreşimler, tamamen kendinizin en iyi halini kucaklamakla ilgilidir, bu yüzden bol bol pozitif mantra okuduğunuzdan, gerçeğinizi ifade ettiğinizden ve açık yürekle hareket ettiğinizden emin olun. Bu kozmik iklimde romantizm de çiçek açabilir, ancak kendi içinizde iyi hissetmek başkalarını çekmenin anahtarı olacaktır. Luna, öğleden sonra hassas Yengeç burcunda ilk çıkışını yaptığında, diğer insanları dışlamadan sağlıklı sınırlar belirlemenize yardımcı olduğunda, atmosferde bir değişiklik hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün duygusal ve fiziksel sağlığınıza öncelik verdiğinizden emin olun, çünkü Kova güneşi şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir alışverişi paylaşıyor. Bu kozmik iklim, sorumluluklarınız ve genel sağlık hissi arasında bir denge bulmak için ihtiyaçlarınızı önceliklendirmekle ilgilidir. Başkalarına yardım etmek de garip bir tatmin duygusu getirecek, ancak bir başkasına yardım etmek için kendinizi zorlamadan önce ihtiyaçlarınızın karşılandığından emin olmanız gerekecek. Öğleden sonra gelip Ay Yengeç burcuna girerken neşeli bir enerji üzerinizi kaplayacak ve sizi felsefi ve cömert bir ruh haline sokacak.


Yay Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova güneşi şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük gönderirken, sevgili Yay, bugün yaratıcı sıvılarınız akacak. Sanatsal bir çıkışı benimsemek ve sesinizi kullanmak, bir coşku duygusu uyandıracak, çünkü yıldızlar size gerçekte ne kadar ilham verici, entelektüel ve açık sözlü olduğunuzu hatırlatmak için işbirliği yapıyor. Ayrıca yeni bir beceri öğrenmekten derin bir memnuniyet duyabilirsiniz, bu yüzden yeni bir şey denemekten korkmayın! Öğleden sonra dönerken ve ay Yengeç burcuna girerken bir değişiklik hissedeceksiniz ve önümüzdeki iki buçuk gün boyunca yakın ilişkilerinize yeni bir derinlik katacaksınız.


Oğlak Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, Kova güneşi Chiron’u öperken bugün yavaş hareket ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu titreşimlerin tümü, günlük gündeminizi işlerken çevrenizin tadını çıkarmanıza izin vererek, doğal rotayı kullanmakla ilgilidir. Şans eseri, ayın İkizler burcundaki konumu görevde kalmanıza yardımcı olabilir, ancak bir yapılacaklar listesi gerekebilir. Öğleden sonra ortaya çıkarken uyumlu bir enerji üzerinize inecek ve Ay hassas Yengeç burcuna geçerek haritanızın sevgiyi yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bu ışık yerleşimi, ister tek başınıza ister o özel kişiyle birlikte ev konforunu kucaklamak için mükemmeldir.


Kova Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün güneş Chiron’a öpücük gönderirken yıldızlar senden sesini kullanmanı isteyecek. Bu göksel değiş tokuşun iyileştirici doğası, duygularınız, umutlarınız ve hayalleriniz konusunda açık sözlü olmanız gerekse de, havayı temizlemeniz için size bir fırsat sağlayacaktır. Son zamanlarda herhangi bir önemli ilişkide sorun yaşanıyorsa, şimdi sorunu şefkatle ele almak için iyi bir zaman olabilir. Öğleden sonra dönerken ve ay Yengeç burcuna girerken, önümüzdeki iki buçuk gün boyunca sağlığınızı korumanızı isteyen bir değişim hissedeceksiniz.


Balık Burcu

1 Şubat 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün şimdiki zamana bağlı kalmaya çalış, çünkü Kova güneşi Chiron ile tatlı bir değiş tokuşu paylaşıyor. Bu göksel değiş tokuş sizi daha mahrem bir ruh haline sokacak olsa da, iç gözlem ve şükran duygunuza dokunmak, etrafınızı saran güzelliği netlik ve gerçek bir takdirle görmenize yardımcı olabilir. Öğleden sonra dönerken moraliniz yükselecek ve Ay Yengeç burcuna girerek haritanızın yaratıcılığı ve eğlenceyi yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bir tutku projesine yatırım yaptığınızda veya en yakın arkadaşlarınızla vakit geçirdiğinizde kendinize olan güveniniz artacaktır, bu nedenle enerjinizi buna göre yönlendirdiğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.