Günlük Aşk Burç Yorumları 31 Ocak 2023

31 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 31 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İyi haber gelmeyi bırakmayacak, Koç. Haftalarca süren baş ağrıları, gecikmeler, hayal kırıklıkları ve dramlardan sonra bunların çoğu arkanızda kaybolacak. Kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür gökyüzünde dans ederken, ileriye doğru tam hız kazanmak için her zamankinden daha mutlu. Bu, gölge öncesi döneme ilk girdiğinden beri meydana gelen tüm kafa karışıklığı ve iletişimsizliği çözdüğümüzde, onun gölge sonrası aşaması olarak bilinir. İlişkilerinizdeki bağlantı konusunda hayatın özellikle iyi ilerlemesi gerektiğini bilin. Aklınızda ifade etmek istediğiniz bir şey varsa, her şey daha tutarlı bir şekilde ilerlemelidir.


Boğa Burcu

31 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, kutlamak için başka bir nedene hazır olun. Muhteşem bir sabrınız var. Bu, en büyük özelliklerinizden biridir ve sonsuz bilgeliğinizin ve ilişki başarınızın anahtarıdır. Ancak Merkür gerilemesinin kaosunun yarattığı ileri geri kafa karışıklığı nedeniyle, her şey paramparça olurken adeta saçınızı yoluyordunuz. Neyse ki, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür yakında ilk geri döndüğü çizgiyi geçecek, bu da resmen en yüksek hıza geri döneceği anlamına geliyor! Bu, gölge sonrası aşaması olarak bilinir. Son haftalarda kişisel veya romantik hayatınızda herhangi bir tahribat olduysa, drama zamanının artık geride kalmış olabileceğini unutmayın.


İkizler Burcu

31 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi tozdan arındırma ve sırtınızı sıvazlama zamanı, İkizler. Menüde sizin için iyi haberler var! Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz zihinsel Merkür’ün yakında gölgeli geçmişini geride bırakacak olmasıdır – şimdilik öyle. Son haftalarda, inişli çıkışlı, ileri geri her türlü kargaşayla karşı karşıya kaldınız. Buna açıkça düzenbaz gezegenin gerileme evresi neden oldu. Bugün bitiş çizgisini bürokrasiden geçer gibi geçecek ve gölge sonrası dönemini geride bıraktığını evrene haykıracak. Bu, kişisel ve romantik yaşamınızda karşılaştığınız tüm hıçkırıkların ve engellerin artık resmi olarak eski anılar olabileceği anlamına gelir.


Yengeç Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha iyi hisler için kemerinizi bağlayın Yengeç. Hayata daha hızlı bir tempo sonunda sizin için geldi. Bunun nedeni, haftalarca Merkür gerilemesinin hız treninin tuzağına düşmüş olmanızdır. Ancak, zihinsel Merkür, kozmik habercimiz size gülümsüyor ve yakında en yüksek hızına geri döneceğini duyururken göz kırpıyor! Bu, kişisel veya romantik yaşamınızdaki tüm kararların ve tartışmaların, gölge sonrası işi bitirdiği için bir kez daha devam edebileceği anlamına gelir. Her şeyin gözden düştüğü, bulutların dağıldığı ve daha güneşli gökyüzünün tadını çıkarmak için burada olduğu türbülanslı bir kafa karışıklığınız varsa.


Aslan Burcu

31 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevin, Leo. Kendinize güzelce uzun bir gerin, parmaklarınızı çıtlatın ve esnemenize izin verin. Nihayet, haftalarca süren ağır tempodan sonra, kozmik haberci gezegenimiz yakında tam hızına kavuşacak. Zihinsel Merkür yakında gölge sonrası aşamasının eşiğini geçecek olduğundan, geçmiş tam da olması gerektiği yerde geçmişte kalmıştır. Kişisel ve romantik yaşamınızda yeni alanlar sizi bekliyor, bu yüzden daha önce gelenlere takılıp kalmayın. Yakın zamanda eski veya eski bir aşkla yeniden bağlantı kurduysanız, bunun gerçek bir yeniden birleşme olup olmadığı veya ikinizin de gerçek olamayacak kadar iyi şeyler hayal edip etmediği konusunda daha iyi bir bakış açısına sahip olacaksınız.


Başak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar gerçekten hizalanmış, Başak. Bugün gözlerinizde bir pırıltı parlarken yüzünüzden mutlaka bir gülümseme geçecektir. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün yakında salyangoz hızından sıyrılacak olmasıdır çünkü sonunda bir duble espressonun tüm etkilerini hissedecektir! Damarlarında dolaşan kafeinle, gölge sonrası döneminin sonuna çok yakında ulaşacak ve artık mutlu bir şekilde yeni göklere ve diyarlara doğru yol alabilir. Bu, son haftalarda – özellikle kişisel veya romantik yaşamınızla ilgili olarak – evrenin size karşı olduğunu hissettiyseniz, taşların gerçekten yerine oturduğunu garanti eder.


Terazi Burcu

31 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Müziği aç, Terazi. Dünyaya neşe, Merkür geri döndü! Haftalardır kozmik dalgalarda sallanıyorsunuz, ne yapacağınızı veya düşüneceğinizi bilmiyorsunuz. Şans eseri, zihinsel Merkür, gölge sonrası aşamasından zarar görmeden çıkmak için gerileme döngüsünden kısa süre sonra kurtulacağı için dramayı geride bıraktı. Kişisel veya romantik hayatınızda hala bir şeyler ters gidiyorsa, hayal kırıklığını dışarı atmanın ve müzikle yüzleşmenin zamanı geldi. Açık iletişim anahtardır. Zorlayıcı bir şey olduysa, olması gerekiyordu ve şimdi ilerleme ve devam etme zamanı. Geçmişe takılma. Kapı şimdi kilitlendi, mühürlendi ve kapandı.


Akrep Burcu

31 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü bir savaşçının direncine sahipsin, Akrep. Evrenin ritimlerine nasıl ayak uyduracağınızı sezgisel olarak bilirsiniz. Sulu doğanız, hayatın her zaman göründüğü gibi olmadığını bilir! Zihinsel Merkür, gölge sonrası dönem olarak bilinen gerileme aşamasının son aşamasına ulaştığında, antenleriniz çınlayacak ve dik duracaktır. Bu, önceki birkaç haftayı karıştıran zorlu durumların hiçbiri olmadan kişisel veya romantik yaşamınızda ilerlemeye devam etmek için kozmik yeşil ışık yaktığınız anlamına gelir. İleride kafa karışıklığı veya yanlış iletişim konusunda endişelenmeyin. İşler akıcı bir şekilde ilerlemelidir.


Yay Burcu

31 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yay, güzel gülümsemenin parlamasına izin ver. Her zaman motorunuzun devrini yükseltiyorsunuz. Çok uzun süre hareketsiz oturamazsınız, aksi takdirde kaygı ve hüsrana kapılırsınız. Son haftalarda, muhtemelen tekerleklerinizi döndürüyormuş ve hiçbir yere hızlı gitmiyormuş gibi hissettiniz. Bunun nedeni, geri hareket döngüsüne çekilen düzenbaz gezegen yaramaz Merkür’dü. Neyse ki, kozmik habercimiz gölge-sonrası aşamasının son derecelerinde ilerlerken, çok geçmeden çok daha büyük bir zarafetle ilerlediğini fark edeceksiniz. İlişkilerdeki herhangi bir engelin veya barikatların şu anda size meydan okumaması gerektiğini bilin. Güvenle ilerleyin.


Oğlak Burcu

31 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu çok net ve spesifik hareketlere sahiptir Oğlak. Neyse ki, son çetrefilli işiyle ilgili bölümü kapatacak ve sayfayı çevirecek. Bunun nedeni, gölge sonrası aşamasını yakında bitireceği için, neşeyle yüklü olması ve gözleri ufukta doğru düzgün düşünmesidir. Kişisel veya romantik hayatınızla yanlış hizalanmış bağlantılarınız varsa, şimdi affetme ve unutma ya da en azından havayı temizleme zamanı. Geçmişe takılma. Değiştirilemez. Siz kaderinizin efendisisiniz ve geleceğinizi her zaman yukarıdaki kozmosla birlikte yaratıyorsunuz.


Kova Burcu

31 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatı daha da fazla kutlamaya hazırsın Kova. Bugün canınız aptalca bir dans yapmak isteyebilir! Bunun nedeni, hayatın hızının nihayet – haftalar ve haftalar sonra – tam olarak ilerlemesidir. Bunun nedeni, zihnimizin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün artık ıslak bir su kaydırağı üzerinde kaymamasıdır. İki ayağı da yere basıyor. Sadece bu da değil, yakında parlak yeni ufukları kucaklamak için gölge sonrası dönemini geride bırakacak. Son haftalarda romantik yaşamınızdaki iletişimsizlikle ilgili tüm zorlukların artık herhangi bir kafa karışıklığı olmadan ortadan kaldırılabileceğini unutmayın.


Balık Burcu

31 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, nefes al ve güzel haberlere hazır ol. Merkür yakında gölge sonrası evresinden ayrılacak. Bu sizin için mükemmel çünkü kozmik habercimiz güneş enerjisi yedinci evinizi yönetiyor, bu nedenle o ne zaman ay yürüyüşü yapsa, en yakın ilişkinizi gözden geçiriyor ve yeniden değerlendiriyorsunuz. Artık gölge sonrası dönemini yakında geride bırakacağına göre, son haftalarda ortaklıklar hakkında net bir şekilde görmenizi engelleyen her şeyin net, özlü ve net bir iletişimle çözülebileceğini söylemek için sırtınızı sıvazlıyor. Sizin ve diğerlerinin daha dokunaklı düşündüğünüzü ve göz göze gelmenin bir yolunu bulabileceğinizi unutmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.