Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Ocak 2023

28 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 28 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, seks, tutku ve arzu için beş yıldızlı bir gün senin için geldi. Gezegen yöneticiniz Mars, saf ateşin vücut bulmuş halidir. Bugün, arkadaşlıklarla ilgili solar on birinci evinizde sizden gökyüzünün karşısındaki kudretli güneşe üçgen şeklinde bağlanacak. Birdenbire içinizde ve biricikliğinizde ilkel açlığı ateşleyen bir konuşma yapabilirsiniz. Bekarsanız, şehirde dolaşmak, başkalarıyla kaynaşmak ve şehvetinizi ateşleyen birinin peşinden koşmak söz konusu olduğunda liderliği ele geçirmek için harika bir zaman. İkiniz de cızırtılı titreşimden etkilenmiş hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, ilkel şehvetiniz bugün ateşlenebilir. Gökyüzünü heyecanlandıran böyle cızırtılı hislerle, daha fazlası için inleyeceksin. Bunun nedeni, seks ve tutku gezegenimiz olan kudretli Mars’ın alevli güneşle üçgen açı yapmasıdır. Ateşin ateşle bu buluşması, bir cehennemin coşkusuna adım atmak gibidir. Artan karizma ve manyetik çekiciliğe sahip olmayı bekleyin. Özellikle çekici görünecek ve hissedeceksiniz ve tutkulu arzularınızı tezahür ettirmekte hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Eşleşirseniz, liderliği ele alın ve partnerinize şık bir gülümseme atın, neler olduğunu görmek ilgisini çekebilir.


İkizler Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel ve romantik hayatınız için beş yıldızlı bir güne hazır olun İkizler. Güçlü Mars burcunuzda bir savaş arabası gibi cızırdarken – güneş birinci eviniz – muhteşem güneşe, muhteşem ateş fenerimize bakacak ve gerçek aşk, tutku ve flörtle ilgili güneş beşinci evinizi ateşleyecek. Bu, tüm burçlar arasında sizin günü değerlendirmek ve çağlar boyunca sürecek bir aşk hikayesi yaratmak için en büyük fırsatlardan birine sahip olduğunuz anlamına gelir. Kendine olan güvenin tavan yapacak ve seks ve romantizme olan hevesin de buna ayak uyduracak kadar yüksek olacak! Bu muazzam enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin.


Yengeç Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, istediğin şeyi istediğinden kesinlikle emin olduğunda onun peşinden gitme eğilimindesin, ama bazen yandan da yaklaşıyorsun. Ancak bugünün seksi enerjisi sizi bile daha iddialı ve cesur bir role itebilir. Güneş gökyüzünde dans ederken, üçgen olarak bilinen bir açıyla seks ve tutku gezegeni olan kudretli Mars arasında ateşli bir bağı ateşleyecek. Bu, birisini etkilemek istiyorsanız, inisiyatif almak artık sizin için çok daha kolay olacaktır. Doğuştan gelen arzularınızın ve onları nasıl yatıştırmak istediğinizin bilinçli olarak farkına vardıkça, kişisel ve özel yaşamınızda kolaylıkla devrim yaratabilirsiniz.


Aslan Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün şehvetle kükremeye hazır ol Leo. Yukarıdaki kozmosta ateş yanıyor! Seks ve tutku gezegenimiz kudretli Mars, görkemli ışık kaynağımız olan görkemli güneşle bir üçgen oluşturacak şekilde cızırdayacak. Bu ikisi gökyüzünde uyum sağladıkça, açlığınız ve libidonuzla tam bir uyum içinde yaşamak için ekstra cesarete ve coşkuya sahip olacaksınız. Cinsel dürtüleriniz tavan yapacak, bu yüzden kendi rızasıyla sizinle tam bir ritim içinde kendi cinsel dürtülerini beslemek isteyen birini bulduğunuzdan emin olun. İkiniz de aynı sayfadaysanız ve tam ve eksiksiz zevki serbest bırakmaya adanmışsanız, bu boğuşma hayatınızın en ateşlilerinden biri olabilir.


Başak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, ilk arzuların konusunda her zaman en açık sözlü değilsin. Ancak, bugün çok farklı bir melodi söylüyor olabilirsiniz! Görkemli ve cızırtılı güneş, seksin ve tutkunun gezegeni, alıngan ve kudretli Mars’a bakarken, tek bir şeyle ilgileneceksiniz: binmek ve inmek! Bu şımarık ve spontan dürtü, bekarları, hayallerini gıdıklayan ve onları daha fazlası için yalvartan biriyle aynı hizaya getirebilir. Çiftler bu manyetik ateşi, yatak odasında birlikte esrikliğin en yüksek seviyelerine ulaşmaya odaklanmak için kullanmalıdır. Zaten birbirinize bakıyorsanız, yatağa bile giremeyebilirsiniz.


Terazi Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin için seks, tutku ve flört için beş yıldızlı bir gün Terazi. Güneş, gerçek aşk ve romantizmle ilgili beşinci evinizden geçerken, açlığın ve arzunun gezegeni olan kudretli Mars’la üçgen açı yapacak. Bu, şehvetiniz ve libidonuz dışında başka bir şey düşünmekte sorun yaşamanızı sağlar. Onunla savaşma. Bekarsanız sizi heyecanlandıran birini bulmak için kendinizi ortaya koyun. Kararlıysanız, liderliği ele geçirin ve tek-ve-on’unuzla nasıl çıldırmak istediğiniz konusunda doğrudan olun. Bu, ikinizi de sizi şaşırtan ve heyecanlandıran seksi bir maceraya götürecek.


Akrep Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tek bir amaç için ve sadece bir, Akrep. Seks! Güneş gökyüzünde yükselirken, gezegen eş yöneticiniz ve seks ve tutku tanrısı kudretli Mars ile üçgen şeklinde dans edecek. Bu, kendinizi o kadar alıngan hissedeceğiniz, zar zor net düşünebileceğiniz anlamına gelir! Bekarsanız, kalbinizin içeriğini baştan çıkarmak için sızan karizmanızı ve çekici çekiciliğinizi kullanın. Siz ve sevgilinizin bundan ne elde ettiğiniz konusunda aynı sayfada olduğunuzdan emin olun! Eğer bir ilişki içindeyseniz, tüm odak ve konsantrasyonu ilkel şehvete adamak için işten biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Yay Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün vahşi astrolojik havası Yay burcundan sonra daha fazla inliyor olabilirsiniz. Güneş, kudretli Mars’la üçgen açı yaptığında, kendinizi spontane, cilveli ve korkutucu hissedeceksiniz. Libidonuzu ateşe vermek ve aşağı inip kirlenmek için can atacaksınız. Bu cızırtılı enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin – yukarıdaki göklerde böylesine vahşi bir kozmik birliğe sahip olmak nadirdir. Öncülük edecek ve en derin cinsel ve şehvetli arzularınızı tezahür ettirecek manyetik çekiciliğe ve zarafete sahip olacaksınız. Ne istediğinizi bilin ve cesaretle baştan çıkarmak için yola çıkın.


Oğlak Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik hava durumu seks maratonlarını tahmin ediyor, Oğlak. Bununla birlikte, kendinize ve eşinize, bunu gerçekleştirmek için işten ve rutininizden bir mola vereceğinize dair söz vermelisiniz. Bunu yapmazsanız, bu saf tutkulu potansiyeli boşa harcamış olursunuz. Güneş ve Mars gökyüzünde harika bir şekilde üçgen şeklinde dönerken, arzularınızın, libidonuzun ve şehvetinizin de alevlendiğini hissedeceksiniz. Bu, kendinizi öne çıkarmak ve birçok yeni talip adayı çekmek için mükemmel bir gün. İçinizden biri hoşunuza giderse, onlara çarşaflarınızla bir an önce tanışmak isteyip istemediklerini sorun.


Kova Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova burcu, spontane ve seksi maceralara her zaman açıksın. Bugünün kozmik havası içinizdeki bu alevi benzin gibi besleyecek! Güneşin ilk kimlik evinizdeki güneş – burcunuz – ve kudretli Mars uyum içinde çalışırken, ruhunuzda muazzam bir karizma ve manyetik çekicilik dalgası hissedeceksiniz. Öncülük ettiğiniz ve cesurca ifade edip baştan çıkardığınız sürece, şehvetli arzularınızı oldukça kolay bir şekilde tezahür ettirebilirsiniz. Birisi ilgilenmiyor gibi görünüyorsa, ilginizi ilgilenecek birine yöneltin. Bu parıldayan hava, neredeyse herkesi tutku, seks ve serbest bırakma için aç bırakacak. Güveninizi sızdırın ve diğerlerinin başlarını çevirmesini izleyin.


Balık Burcu

28 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün oyunun adı seks, Balık. Buna hazır olun! Tutku ve romantizm için bugünün beş yıldızlı derecelendirmesiyle, onu almak için kendinizi açmaya hazır olmalısınız. Güneş, seksin gezegeni olan kudretli Mars’a gülümseyecek ve arzularınızın alevlenmesini ve patlamaya hazır olmasını sağlayacak. Kendinize olan güveniniz güçlü olacak ve bağlantı ve yakınlık konusundaki coşkunuz da güçlü olacak. Bekarsanız, içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun ve kimyanın eşinizi dikte etmesine izin verin. Eğer taahhüt edilirse, partnerinize, onlar için şehvetle boğulmuş olduğunuzu söylediğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.