Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Ocak 2023

27 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 27 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uranüs, Büyük Uyandırıcı gezegen Koç olarak bilinir. Bunun nedeni devrime ve geleceğe sıkı sıkıya bağlı olmasıdır. 2018’den beri, onun elektrik enerjisi güneş enerjili ikinci evinizden akıyor. Bir yandan, bu sizin ve biricik olanınız için geliriniz etrafındaki değişiklikleri önceden haber verebilirken, aynı zamanda muhtemelen ahlakınızda, değerlerinizde ve öz-değer duygunuzda radikal bir değişikliğe neden olmuştur. Bu, romantik hayatınızın kendinize ve hayata dair sağlıklı bir algıyla saf bir uyum içinde yaşadığından emin olmak için 2026’ya kadar özellikle önemli bir dönem.


Boğa Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcu, 2018’den beri başka hiçbir burç sizin kadar radikal bir şekilde gelişmedi. Bu engin evrim, Uranüs – Büyük Uyanan – güneşi 84 yılda tamamladığında, yaşamınızda yalnızca bir kez bu şekilde gerçekleşecek. O kadar uzun yaşayacak olanlar için, yine de çok farklı bir döngü yaşayacaklar. Şimdilik, özellikle kişisel ve romantik yaşamınızla ilgili olarak, muhtemelen kendinizin en otantik ve asi versiyonunu kucaklıyorsunuz. Şimdi anlaşma zamanı değil. Şimşek gibi yaşama zamanı.


İkizler Burcu

27 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm zodyak işaretleri arasında, kendinizi yeni ufuklara ve değişime açma konusunda en usta olanlardan birisiniz, İkizler. Ancak bazen kaderin şaşırtıcı cilvesi de sizi bir sarmalın içine gönderir! 2018’den beri, Büyük Uyandırıcı gezegen Uranüs, yeraltı bilinçaltınızın uzak mağaralarında yörüngede dönüyor. Bu, özellikle kişisel veya romantik hayatınıza dair içgörü flaşları söz konusu olduğunda, muhtemelen rüyalarınızı oldukça yoğun hale getirdi. Ayrıca, seks ya da aşkla ilgili herhangi bir zorlamanız, bağımlılığınız ya da travmanız olduysa ve paketini açtıysanız, şimdi şifayı kucaklamanın ve hatta belki bir terapiste ya da danışmana danışmanın zamanıdır.


Yengeç Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2018 Yengeç burcundan beri hayat tam bir kasırga oldu. Bunun nedeni, Büyük Uyandırıcı olan Uranüs’ün, arkadaşlıklar, topluluklar ve ağlarla ilgili güneş on birinci eviniz olarak bilinen gökyüzünün bir bölümünde izler bırakmasıdır. Çiftler için, o zamandan beri ikinizin çok benzersiz, eksantrik ve hatta belki de parlak tanıdıklar çektiğinizi muhtemelen fark etmişsinizdir. Ancak, bekarsanız, çevrimiçi flört deneyiminizin alt üst olduğunu hissedebilirdiniz, sizi burada veya orada bir döngüye sokardı. Şimdi size hayat, aşk ve dünya hakkında daha fazlasını gösterebilecek insanları kucaklama zamanı.


Aslan Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Uyandırıcı gezegen – Uranüs – 2018’den beri halkın tanınması ve başarılarıyla ilgili güneşin onuncu evinizde bir ejderha gibi kükrüyor, Aslan. Bazılarınız için bu, kişisel veya romantik hayatınızdan çok daha önemli olan kariyerinize ve profesyonel gidişatınıza büyük ilgi gösterdi. Diğerleri için, bu sizi mirasınızın bir parçası olarak aşkı görme şeklinizi nasıl değiştirebileceğinizi anlamaya zorladı. Belki de flört ederek dünyada sosyal olarak yükselmek istiyorsanız, doğuştan cesur, vizyoner ve kutunun dışında düşünen insanları tercih edin.


Başak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2018’den beri, özellikle kutsanmış bir kozmik uyum içindesiniz, Başak. Bunun nedeni, Büyük Uyandırıcının – Uranüs’ün – benzer bir dünya burcunda olması ve burcunuzla güneş birinci evinizle üçgen açıda olmasıdır. Bu sizi kalıbı kırmaya, risk almaya ve kutunun dışında düşünmeye teşvik etti. Eşleşirseniz, daha önce hiç ilginizi çekmemiş olabilecek tek ve tek yerel ayarlarla uzun mesafeli seyahat etmeye karar vermiş olabilirsiniz. Diğerleri için bu sizi, size sevgi, topluluk ve kendini sevme hakkında daha fazla şey öğreten eşsiz bir manevi uygulamaya çekmiş olabilir.


Terazi Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son yıllarda, Terazi, özellikle 2018’den beri, mahrem ihtiyaçlarınız kökten farklı hale geldi. Bunun nedeni, Büyük Uyanan gezegeni Uranüs’ün güneş enerjisinin sekizinci evinizden şimşekler atması ve yıldız tozu serpmesi ve 2026’ya kadar burada yörüngede dönmeye devam etmesidir. Bu sizi etkilemiş olabilir, özellikle evliyseniz veya ciddi bir ev içi birliktelik içindeyseniz, hayat arkadaşınızın varlıklarının, yatırımlarının veya gelirinin büyük değişimler veya inişler ve çıkışlar görmüş olması. Bu, sizi nihayet her zamankinden daha büyük kazanabileceğiniz bir değişiklik yapmaya itiyor olabilir.


Akrep Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendiniz için sürekli değişim, hareket ve evrimi ne kadar arzulasanız da, Akrep, bunu bir ortaklıkta deneyimlemekten pek hoşlanmıyorsunuz. 2018’den bu yana ilişkilerle ilgili yedinci evinizde Büyük Uyandırıcı sizden gökyüzünde dönerken, bazı büyük inişler ve çıkışlar gördünüz. Bir yandan, bekarlar muhtemelen çok benzersiz, eksantrik ve hatta uzun vadeli potansiyele sahip vizyoner insanları hayatlarına çekiyor. Yine de çiftler, sevgililerinin nasıl daha fazla özgürlük ve keşif talep ettiğini fark etmiş olabilirler.


Yay Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özgürlük sizin için sadece bir yaşam tarzı değil Yay, bu bir beklenti. Bu, Büyük Uyanıcı gezegeni – Uranüs – üretkenlikle ilgili altıncı evinize girdiğinden beri hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Bu, özellikle günlük rutininiz ve işinizle ilgili şeyleri kesinlikle sarstı. Bununla birlikte, size kişisel ve romantik zevk için zaman kazandıracak sağlıklı bir iş-yaşam dengesine nasıl ihtiyacınız olduğunu açıkça ortaya koydu. Sorumluluklarınızın veya işinizin sizi kontrol etmesine izin vermek yerine ileriye dönük hayata yaklaşmak için bu enerjiyi yaratıcı ve yapıcı çözümler bulmak için kullanın.


Oğlak Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, kişisel ve romantik hayatınız son yıllarda muhtemelen biraz kasırga oldu, özellikle 2018’den beri. Bunun nedeni, Büyük Uyanan gezegeni Uranüs’ün gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili güneş beşinci evinizden geçmesidir. Bir yandan, bekarlar muhtemelen benzersiz, eksantrik ve vizyoner insanlarla tanışmak için canlandırıcı bir zaman geçirdiler. Bununla birlikte, bu insanlarla ilgili olan şey, kesinlikle kafeslenmek veya kontrol edilmek istememeleridir. Çiftler, bu enerjiyi büyük olasılıkla birlikte ve hatta çocukların yanında yeni zevk veya hobi seviyeleri keşfetmek için sürprizler etrafında hissetmişlerdir.


Kova Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Uyandırıcı gezegeni Kova olarak bilinen gezegen yöneticiniz ile, bu genellikle size hayata vizyoner bir bakış açısı getirir. Uranüs geleceğin gezegenidir ve kutunun dışında düşünmenize yardımcı olur. 2018’den beri dördüncü ev ve ev evinizin geçişini yaparken, siz ve sevgiliniz muhtemelen yaşam alanınızda birçok değişiklik, hatta belki birden çok kez tadilat, yer değiştirme veya göç etme fark ettiniz. Bu enerji 2026’ya kadar devam edecek çünkü sizi tek bir yerde sabit kalmaktansa yeni ufukları kucaklamaya teşvik ediyor.


Balık Burcu

27 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm zodyak işaretleri arasında son yıllarda, özellikle 2018 Balık’tan bu yana en vizyoner ve fütüristik fikirlerden bazılarına sahipsiniz. Bunun nedeni, Büyük Uyandırıcı gezegen Uranüs’ün üçüncü güneş evinizde ileri geri gidip gelmesidir. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, bu muhtemelen sizi benzersiz, eksantrik, veya bekarsa yakın çevrede yaşayan vizyoner insanlarla tanışmaya teşvik etti. Eşleşirseniz, muhtemelen yakınlardaki şenlikli, hayranlık uyandıran yerel ayarlara normalden daha fazla sıçramışsınızdır. Canlandırıcı rüzgarı yelkenlerinizin altına alın ve sevgiliniz yanınızdayken ufkun nereye götüreceğini görün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.