Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Ocak 2023

26 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 26 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerin koruyucusu Venüs, yukarıdaki göklerde Koç burcunda yeni bölgelere giriyor. O bizim zevk ve romantizm tanrıçamız, ama şimdi mahremiyet ve bilinçsizlikle ilgili güneş on ikinci evinizin derinliklerine dalıyor. Bekarsanız, bu sizi flört etmekten veya yeni seçeneklerle bağlantı kurmaktan geri adım atmaya teşvik edebilir. Göze batma, kendini yeniden şarj etme ve ileride olacaklar hakkında hayal kurma ihtiyacı hissedebilirsin. İster bekar ister bağlı olun, geçmiş aylarda ve yıllarda yarattığınız kişisel ve romantik kalıpları yansıtmaya hazırlanın.


Boğa Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcu, sihrin ve coşkunun sizi bir gelgit dalgası gibi ele geçirmesine izin verin. Önümüzdeki haftalarda kesinlikle en popüler ve en şanslı burç gibi hissedeceksiniz. Gezegen yöneticiniz tatlı Venüs yeni denizlere doğru yüzerken, güneş onbirinci evinizin dalgalarında süzülmek için denizkızı yüzgeçlerini ve deniz kabuklarını fırlatır. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan ve geniş ağınızdan her zamankinden daha fazla talep görmeyi bekleyin. Bekarsanız, bu, tanıdıklarınız aracılığıyla yeni biriyle tanışmak ve hatta sosyal medya veya çevrimiçi uygulamalar aracılığıyla çıkmayı denemek için harika bir andır. Orada sadece senin için aşk var!


İkizler Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Taze göksel titreşimler sizi bekliyor, İkizler. Cazibe, alkış ve ilişkiler tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, güneşin onuncu evinizde yüzüyor olacak. Bu, başlangıçta dikkatinizi kişisel ve romantik hayatınızdan profesyonel hayatınıza yönlendirmek için uzaklaştırsa da, umudunuzu kaybetmeyin! Eşinizle, kariyerinizi her zaman kalp meseleleriyle nasıl gerçekten dengelemek istediğiniz hakkında konuşarak bu parıltıdan yararlanın. Savunmasız, hassas, duygusal ve açık olun. Okyanusun kalbi gibi dalgaların altından çıkardığınız değerli bir mücevher gibi hissedecekler.


Yengeç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, yıldızlarda sizin için tatlı sulu titreşimler yazıyor. Bunun nedeni, romantizm, çekicilik ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, aynı zamanda güneşin dokuzuncu genişleme eviniz olarak da bilinen bir su burcu olan Balık burcuna girmesidir. Bu, sevgilinizle uzun mesafeli bir seyahat planlıyorsanız, kendiniz ve birbiriniz hakkında daha fazla şey öğreneceğiniz büyülü bir zaman geçireceğiniz anlamına gelir. Sevgi dolu bir evren tarafından çok tatlı bir şekilde desteklendiğinizi hissedeceksiniz. Bekarsanız, yeni birini çekmek için ruhsal enerjinizi kullanın. Normal tipinizin dışında çıkmayı düşünün. Aradığınız sihire sahip olduklarını göreceksiniz.


Aslan Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şehvetli ve cinsel bir dönem senin üzerinde Leo. Güzellik, çekicilik ve romantizm tanrıçası gezegenimiz Göz Kamaştırıcı Venüs yeni denizlere doğru yüzüyor. Büyüklüğünü güneş sekizinci samimiyet ve cinsellik evinize getirecek. Bu, önümüzdeki haftalarda süper yoğun, dönüştürücü ve derin sevişmeyi garanti ediyor. Siz ve hayat arkadaşınız varlıkları veya yatırımları birleştirdiyseniz, onlar da muhtemelen önümüzdeki haftalarda bazı olumlu haberler göreceklerdir. Yeni hisse senetlerine veya kripto para birimine yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. İkiniz bir kredi limiti veya ipotek için başvurmak istediyseniz, bunu şimdi yapın.


Başak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerinizde yeni derinliklere yüzmeye hazırlanın Başak. Yılın en tatlı ve en büyülü dönemlerinden biri sizlerle. Aşkın, çekiciliğin ve zevkin tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs bir köşeyi döndü ve kanatlarını gökyüzünde sizden güneş yedinci birlik evinize doğru sallıyor. Bağlıysanız veya evliyseniz, önümüzdeki haftalarda aranızda daha fazla dostluk ve zevk alacaksınız. Sizi yakınlaştıran tatlı anların tadını çıkararak zaman geçirin. Bekarsanız, bu, uzun vadeli ilişki potansiyeli olan ve sonunda bir ruh eşi olabilecek biri için oltanızı atmak için mükemmel bir an.


Terazi Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, romantizm, zevk ve aşk gezegenimiz Tatlı Venüs bugün taze denizlere doğru dönüyor. Bu, önümüzdeki haftalarda, göklerde yankılanırken Balık burcunun göz kamaştırıcı büyüsünü somutlaştıracağı anlamına geliyor. Bu, en mistik Su işaretini ziyaret ederken kişisel ve romantik yaşamınıza duygusallık, samimiyet, güven ve maneviyat getirecektir. O, güneş enerjili altıncı evinizde teknik olarak parıldarken, bu sizi, eziyetten kurtulmanıza ve birecik olanınızla şehvetli, büyülü anların tadını çıkarmanıza izin verecek mükemmel iş-yaşam dengesini anlamaya teşvik ediyor.


Akrep Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kutlamaya hazırlanın, Akrep! Kişisel ve romantik hayatınız için yılın en iyi dönemlerinden birine hoş geldiniz. Aşk ve güzellik tanrıçası Tatlı Venüs, yüzgeçlerini bir deniz kızı gibi çevirir ve derinlerdeki deniz kalelerine doğru maceraya atılır. Gökyüzünün bu sektörü aynı zamanda gerçek aşk, romantizm ve flörtle ilgili güneş beşinci eviniz olarak da bilinir, bu nedenle bekarlar tam da kendi türlerinde birini bulmak için günü değerlendirmelidir çünkü gerçekten daha iyi bir zaman yoktur. Birçok talip düşünün ve ruhunuzun derinliklerinden anlayan birini ararken seçeneklerinizi açık tutun. Birini bulduğunuzu çok yakında hissedebilirsiniz.


Yay Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugünden itibaren sizin için tutkulu yeni bir dönem başlıyor. Bunun nedeni, cazibe, uyum ve evlilik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün Balık burcundaki deniz mağaralarında dönmesidir. Bu aynı zamanda ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş eviniz olarak da bilinir; bu, akraba veya sevdiğiniz insanlarla evde çok daha fazla zevk ve rahatlama yaşayabileceğiniz anlamına gelir. Bu zamanı özel bir akşam yemeği partisi planlamak, yeniden dekore etmek veya yenilemek ya da mum ışığında biraz TLC için zaman bulmak için kullanın. Bekarsanız, yaşam alanınızı nasıl bir sihir ve mucize uçurumuna dönüştürebileceğinizi düşünün.


Oğlak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, ay ışığının aydınlattığı dalgaların tepesinden senin için parıldayan titreşimler fısıldıyor. Yeni bir trend haftalarca sürecek. Güzellik, çekicilik ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs yüzmek ve mükemmel bir su balesi yapmak için dalış tahtasından atladı. Su sizinle çok uyumlu bir elementtir ve aynı zamanda güneş enerjisinin üçüncü iletişim ve kısa mesafeli seyahat eviniz olarak bilinir. Bu yeni keşfedilen ışıltıyla, birine nasıl hissettiğinizi anlatmak ve onun ruhunu şaşırtmak için büyüleyici ve ikna edici sözlere sahip olacaksınız. Hızınızı değiştirmeye hazırsanız, yakınlardaki kasabalara ve destinasyonlara kısa geziler yapmayı düşünün.


Kova Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hız değişikliğine hoş geldiniz, Kova. Çekim, zevk ve neşe yöneticimiz tatlı Venüs, ikinci güneş evinize dönerken, sevgilinize veya sevdiklerinize değerli hediyeler verme dürtüsünü hissedeceksiniz. Kendiniz, aşık olduğunuz kişi veya önemli bir başkası için güzel eşyalar için gözlerinizi dört açın. Verici olun ve evrenin de almanıza yardım edeceğini bilin. Balık burcundaki Venüs ile, bu hediyelerin denizin ötesinden gelen nadir mücevherler, hazineler veya deniz kabukları gibi olduğunu görebilirsiniz. Anın büyüsünü kucaklayın ve peri masalınızda dans edin.


Balık Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugünden itibaren üzerinde adınızla ışıldamak için yılın muhteşem bir dönemine hazırlanın. Güzellik, çekicilik, zevk ve romantizm tanrıça gezegenimiz Tatlı Venüs, güneşteki ilk kimlik evinize – burç burcunuza – haftalarca kalmak üzere yüzmek için bir köşeyi döndü. Bu, bekarların yeni seçeneklerle tanışması veya bir ruh eşiyle yollarının kesişmesi için en büyüleyici dönemlerden biridir. İster tekli ister ekli olsun, bu sefer yeni bir saç modeli denemek veya gardırobunuzu güncellemek için kullandığınızdan emin olun. Zevk, tutku, güzellik ve romantizmin bir yaşam tarzı olduğunu unutmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.