Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Ocak 2023

25 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 25 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Uyandırıcı Elektrik Uranüs, uzun geri hareketi Koç burcundan yükseldi. 2018’den beri, dünyevi Boğa burcunun tarlalarında doymak bilmez bir şekilde dönüyor. Bu açıkça “romantik” bir geçiş olmasa da, hayatımızda hâlâ önemli bir hakimiyeti elinde tutuyor. Boğa kaynaklarımızı, ahlakımızı ve değerlerimizi yönetir ve cennetin bu köşesindeki Uranüs ile bu temalar etrafında toplu bir evrim vardır. O zamandan bu yana sizde, eşinizde ve ilişkilerinizde bu temaların nasıl değiştiğini görmüş olabileceğinizi düşünün. Uranüs, Boğa topraklarındaki uzun yürüyüşünü bitirerek, yıllarca burada kalmaya devam edecek.


Boğa Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzündeki tüm göksel geçişler bize sadece kişisel yaşamlarımız hakkında değil, aynı zamanda insanlığın toplu evrimi hakkında da çok şey anlatıyor Boğa. 2018’den beri, Büyük Uyandırıcı elektrik Uranüs, burcunuzda dans ederken muazzam bir değişim getiriyor. Burcunuz lüks, finans ve servete bağlı olmakla en “ünlü” olsa da, kolektif burç çarkında da ahlak ve değerleri yönetiyorsunuz. Bu, küresel ölçekte, insanlığın da bu temalarla ilgili olarak sarsılmakta olan şeyleri gördüğü anlamına gelir. Hem sizin hem de romantik partnerinizin veya sevgililerinizin nasıl geliştiğini düşünün.


İkizler Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş sistemimizdeki her gezegen, yaşamın farklı alanlarına hakimdir, İkizler. Zodyak işaretleri de öyle! Bu nedenle, gezegenler göklerde titreşirken önemli kozmik eğilimleri izleyebiliyoruz. Büyük Uyandırıcı Elektrik Uranüs, 2018’den beri Boğa’nın bereketli bahçelerini ziyaret ediyor ve 2026’ya kadar ziyaret etmeye devam edecek. Boğa, insan vücudu ve refahla bağlantılı şehvetli bir burçtur. Bununla birlikte, bu toprak burcu aynı zamanda ahlak ve değerlerimizle de bağlantılıdır. Bu temaların yaşamınızda ve ilişkilerinizde nasıl ortaya çıktığına bakarken, Uranüs’ün son yıllarda bunların nasıl evrilip değişmesine neden olduğunu düşünün.


Yengeç Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Uyandırıcı Elektrik Uranüs yakın zamanda Yengeç burcuna geçti. Bir kez daha retrograd bir aşamada hızlı uykuya dalmadan önce aylarca doğrudan kalacak. Uranüs, somutlaştırdığı zodyak işaretinin temaları etrafında hem kişisel hem de küresel ölçekte gelişmemiz için bizi zorladığından, başa çıkmamız için güçlü ve güçlü bir enerjik güçtür. Şimdilik ve 2018 yılından beri sizin için oldukça uyumlu bir burç olan Boğa burcunun alanlarında yer alıyor. Uranüs, ilişkilerle ilgili olarak ahlak ve değerlerinize nasıl yaklaştığınızın yanı sıra, mali durumunuzu ve refahınızı geliştirmenize yardımcı oldu.


Aslan Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu ister geri hareket ediyor ister doğrudan dönüş olsun, büyük bir dış gezegen yön değiştirdiğinde, bu kırbaç darbesini önemli ölçüde hissedersiniz Aslan. Bunun nedeni, dış gezegenlerin yalnızca geniş yaşam alanları için değil, küresel ölçekte yaşam için çok güçlü bir hakimiyete sahip olmalarıdır. Büyük Uyandırıcı Elektrik Uranüs, aylarca derin uykuda kaldıktan sonra nihayet uykusundan uyandı. 2018’den beri burada olduğu için 2026’ya kadar Boğa burcunun kırlarında dans etmeye devam edecek. Bu, sizin ve sevgilinizin ahlakın ve değerlerin gözlerinizin önünde nasıl geliştiğini izlemesine neden oldu.


Başak Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler değişirken ve yaşam çarkı dönerken, gezegenler ileri geri dans eder, Başak. İster doğrudan ister geriye dönük olsunlar, yaşamlarımızı ve küresel insan kolektifini nasıl etkilediklerini görebiliriz. 2018’den bu yana, Büyük Uyandırıcı olan elektrikli Uranüs, bir dünya burcu olan Boğa’nın bahçelerinde ileri geri kaydı. Dış gezegenlerin her zaman uzun süreler – bazen yılın neredeyse yarısını – gerileme aşamasında geçirdikleri bilinmektedir. Son zamanlarda Uranüs uyandı ve önümüzdeki aylarda güç ve hız kazanmaya devam edecek.


Terazi Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Uyandırıcı Uranüs, şimdi Terazi’nin yukarısındaki göklerde dosdoğru. Bu, bir kez daha hız kazanacağı ve önümüzdeki aylarda güç kazanacağı anlamına geliyor. Uranüs, bize küresel ölçekte gelişmeyi ve özgürlüğe, bireyselliğe ve ilerici harekete açık olmayı öğreten en güçlü göksel nesnelerden biridir. 2018’den beri Boğa burcunun alanlarında eğildi ve sizi ve romantik partnerlerinizi ahlak ve değerleri değerlendirmeye teşvik etti. Hayattaki tek garanti değişimdir.


Akrep Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen eşsiz bir burçsun, Akrep. Su elementiniz, sürekli değişirken, dünyadaki yaşamın gelgitlerinde akıcı bir şekilde hareket etmenize yardımcı olur. Bununla birlikte, sabit işaret kipiniz, içinizden gelmeyen, bunun yerine size dayatılan bir şeyse, değişimi kucaklamanızı zorlaştırabilir. Büyük Uyandırıcı Uranüs, değişimi zorlayan yoğun bir gezegendir, ancak burcunuzda yüceldiği de bilinir. Bu, dönüşürken nihayetinde en yüksek seviyelerde evrimi arzuladığınız anlamına gelir. Şimdi, Uranüs doğrudan göklerdeyken, onun gücünü bir kez daha fark edeceksiniz.


Yay Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, hayattan nihai olarak bekleyebileceğiniz tek şey, hiçbir şeyin aynı kalmayacağı ve asla aynı olmayacağıdır. Değişimi ve evrimi canlandırıcı buluyorsunuz, oysa diğer birçok burç bununla mücadele ediyor. Değişken bir ateş burcusun, bu da seni burçların en esnek ve cesur burçlarından biri yapıyor. Bu, elektrikli Uranüs’ün yumruklarıyla yuvarlanmanın sizin için çok daha kolay olduğu anlamına gelir. Büyük Uyandırıcımız, önümüzdeki aylarda doğrudan harekete geri dönerken gerileme aşamasını geride bıraktı. Bu, size ve romantik partnerlerinize ahlak ve değerler açısından daha fazla gelişme getirecektir.


Oğlak Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Heyecan verici yukarı ve aşağı kaymalar, Büyük Uyanıcımız elektrik Uranüs’ün son zamanlarda Oğlak burcunda doğrudan harekete döndüğü görünebilir. Bu alıngan gezegen hayatımıza büyük bir evrim ve değişim getiriyor. 2018’den 2026’ya Boğa burcunda gidip gelirken, onun dönüşümlerini diğer burçlardan daha kolay yaşıyorsunuz. Bunun nedeni, Uranüs’ün benzer bir dünya burcunda yörüngede olması ve burcunuzla üçgen açıda olmasıdır. Bu, şu anda alt üst olmuş gibi görünseler bile çoğu değişikliğin sizin yararınıza olmasını sağlar. Uzun vadede, özellikle ahlak ve değerleri romantik yaşamınıza nasıl dahil ettiğinizle ilgili olarak, bu büyük dönüşümden geçtiğinizi düşünecek ve mutlu olacaksınız.


Kova Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Elektrik Uranüs, yakın zamanda doğrudan harekete, Kova’ya geri döndü. Bu harika bir haber! Büyük Uyandırıcımız hızlanıp ilerlerken, aynı zamanda hayatınızın ve ilişkilerinizin nihayet yeniden rayına oturduğunu hissedeceksiniz. Uranüs, yılın yarısından fazlasında direkttir, ancak aylarca da geri hareket eder. Bu dönemlerde, o uyurken ilerlemeyi yansıtmaya ve gözden geçirmeye ihtiyaç duymadan önce bir ivme patlaması yaşarsınız. Boğa burcunda yörüngede dönerken, size ahlakınızı ve değerlerinizi değiştirme şansı veriliyor.


Balık Burcu

25 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu hafta bazı ani haberler getirebilir çünkü bir dış gezegen esnedi ve geri giden uykusundan yükseldi, Balık burcu. Büyük Uyandırıcımız Uranüs, Boğa burcunun tarlalarında bir kez daha ilerleyecek. Bu, 2018’de başladı ve 2026’ya kadar devam ediyor. Ne zaman büyük bir dış gezegen yön değiştirse, bir kamçı darbesi hissediyoruz ama aynı zamanda dikkat etmemiz gereken önemli sezgisel mesajlar ve dışsal tezahürler alıyoruz. Önümüzdeki aylarda, özellikle aşk ve ilişkilerle ilgili olarak ahlak ve değerlerinizin nasıl değiştiğini düşünün. Bu, Büyük Uyanıcımızın şu anki en önemli görevidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.