Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Ocak 2023

22 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 22 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’te yılın en zorlu günlerinden biri şimdiden üzerinize geldi Koç burcu. Aşk ve birlik tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, Büyük Görev Yöneticisi kudretli Satürn’ün gölgesi altında dans edecek. Tam bir kavuşumda birleştikleri için, gönül meseleleri ve ilişkiler hakkında sert haberler gelebilir. Bu özellikle doğrudur, çünkü ağınızdaki birine, bir arkadaşınıza ve hatta eski sevgilinize kötü haberler getirebilecek olan on birinci evinizde yumruk yumruğa dövüşeceklerdir. Sağlıklı ilişkiler bu sınavı geçebilir ama en azından farkında olun.


Boğa Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bulanık gökyüzü bir kez daha ortaya çıktı Boğa burcu. Hatta 2023’ün en zorlu günlerinden biri olabilir! Tatlı ve büyüleyici gezegen yöneticiniz Venüs, tam bir kavuşumda birleşirken, kudretli Satürn’ün, Büyük Görev Yöneticisi’nin önünde diz çökecek. Hayatın neşesini emecek. Bu iki gezegen birbirini boğarken, ilişkilerde hüzün ve yalnızlığa hazırlanın. Bu, insanlarla etkileşim kurmak için en ideal an değil – ve ister bekar ister bağlı olun – aslında biraz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Şu anda hayatın stresli olduğunu hissedebilirsin, özellikle de sürekli büyüyen kariyerinin ağırlığıyla ilişki taleplerini dengelerken.


İkizler Burcu

22 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün etkileşimden çok yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Yukarıdaki gökyüzü, kozmik ölçekte kötü bir kar fırtınası vaat ediyor. Romantizm ve hazzın gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, yukarıdaki göklerde Büyük Taskmaster’ımız buzlu Satürn ile tam kavuşumda birleşecek. Muhtemelen bakış açınızı ve yaşam planlarınızı nasıl genişletmek istediğinize dair fikirleriniz olacak, ancak diğerleri bunu desteklemiyor gibi görünüyor. Üzüntü, izolasyon ve ayrılık artık çok muhtemel. Bunun başkalarıyla bağlantı kurmaktansa kendi içinize dönmeniz gereken bir şey olduğunu bilin. Macera arzunuzu desteklemeyecekler.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’ün en ciddi günlerinden biri yüzleşmeniz için burada, Yengeç. Zevk ve evliliğin gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, şu anda yakınlık ve cinsellikle ilgili sekizinci güneş evinizin derinliklerinde yörüngede dönen Büyük Görev Yöneticisi buzlu Satürn ile tam bir kavuşumda birleşecek. Partnerinizle aynı fikirde olmadığınızı ve ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Çekingen bir şekilde ilerlemeden önce muhtemelen bir adım geri atmanız ve morluklarınızı sarmaya odaklanmanız gerekecek.


Aslan Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün önünde kayalık yollar var. 2023’teki başarı ya da kırılma noktası olabilir! Kişisel ve romantik ilişkilerinizde bir dönüm noktasındasınız, özellikle tatlı Venüs, Küçük Benefic’imiz ve çekimin, güzelliğin ve sevginin gezegensel hükümdarı ile, Büyük Görev Yöneticisi ve zorlukların gezegensel yöneticisi ve sert Satürn ile tam bir kavuşumda çatışıyorsunuz. karma. Her ikisi de güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde dönüyor. Taahhütler ve vaatler hakkında zorlu tartışmalar yıldızlarda yazılıyor. Kafanı boşaltmak için geri adım atmak için elinden geleni yap.


Başak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün geçmesinden korktuğunuz günlerden biri olabilir. Evliliğin ve yakınlığın gezegensel yöneticisi Tatlı Venüs, Karma ve engellerin gezegensel yöneticisi ve Büyük Görev Yöneticisi buzlu Satürn ile tam kavuşumda birleşiyor. Siz ve bir partner şu anda aynı fikirde olmayabilirsiniz, bu da ikinizi de zıt yönlere doğru iter. Kaybedeceğiniz bir savaşa girmek yerine nasıl daha iyi iletişim kurabileceğinizi ve bir takım olabileceğinizi düşünmek için bu dönemi değerlendirmek en iyisi olabilir. Daha az hüsrana uğramış hissettiğinizde pişman olabileceğiniz hiçbir şey söylemeyin veya yapmayın.


Terazi Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi’yi bugün karanlık zamanlar bekliyor. Hatta 2023’ün en zorlu günlerinden biri olabilir! Gezegen yöneticiniz Tatlı Venüs, tutku ve gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde buzlu Satürn’ün öfkesi önünde dans edecek. Tam bir kavuşumda birleştikleri için, sanki yaşam sevinci içinize çekiliyormuş gibi hissedebilirsiniz! Romantizm, flört, çocuklar veya doğurganlıkla ilgili kötü haberler bu dönemde ortaya çıkabilir. Ortalığı karıştırmaktansa şimdi saklanmak en iyisi. Daha iyi günler ileride olacak. Aşkınıza güvenin – ya da mutlu yolunuza devam etme zamanının geldiğine karar verin.


Akrep Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, fırtına bulutları bugün yine toplanıyor. En karanlık gökyüzüne bakıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Evlilik ve romantizmin tanrıça gezegeni Tatlı Venüs, zorluk, yenilgi ve keder gezegeni buzlu Satürn ile tam kavuşumda birleşecek. Aşırı duygusal, yalnız, kederli ve içten içe kırılmış hissedeceksiniz. Bu, ev, ev içi yaşam veya aile ile ilgili anlaşmazlıklar hakkında bile olabilir. Kaçınılmaz olarak sizi kayba sürükleyecek bir teğete saplamak yerine duyguları işlemeye çalışın. Daha iyi günler ileride.


Yay Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’ün en zorlu – hatta en zorlu – günlerinden biri şimdiden üzerinize geliyor, Yay burcu. Bunun nedeni, aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün, keder ve zorluğun karanlık gezegeni olan kudretli Satürn ile tam kavuşumda birleşmesi. Özellikle doğrudan ve net bir şekilde iletişim kurmuyorsanız, muhtemelen kişisel yaşamınız veya romantik ilişkiniz hakkında talihsiz veya şanssız haberlerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Her şeyden önce, dramaya veya sürtüşmeye teslim olmayın. Ama birini incittiyseniz, artık sizinle bağlarını koparan müzikle yüzleşmeniz gerekebilir.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün kişisel ve romantik yaşamınıza hayal kırıklığı getirebilir. Küçük Benefic’imiz ve romantizm ve cazibe tanrıçası Tatlı Venüs, gezegen yöneticiniz, kudretli Büyük Görev Sorumlusu Satürn ile tam bir kavuşumda birleşecek. Özellikle değerleriniz, ahlakınız veya parayı nasıl harcadığınızla ilgili olarak, sizin için muhtemelen sinir bozucu bir gerilim yaşanacaktır. Bir değişiklik yapma arzusunu hissedebilirsiniz, ancak öyle görünüyor ki bunu yaparsanız ödenecek bir bedel var. Şu anda izole, depresif ve oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Sırf bunun uğruna bir ilişkiyi mahvetmeyin.


Kova Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fırtınalı bulutlar toplanıyor ve sen sadece siyah Kova burcunu görüyor olacaksın. Bunun nedeni, Küçük Benefiğimiz ve güzellik ve sevginin tanrıça gezegeni olan tatlı Venüs’ün, yalnızca gezegen eş yöneticiniz değil, aynı zamanda güneş enerjisinin ilk evinizde duran Büyük Taskmaster gezegeni olan kudretli Satürn ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. kimlik ve burç. Özellikle duygularınız ve yaşam planlarınız ve bireyselliğinizi nasıl sergilediğiniz konusunda gerilim her köşede olacaktır. Arzu ettiğiniz hayatı yalnızca sizin yapabileceğinize karar verebilir ve oraya ulaşmanıza yardım etmesi için kimseye güvenemeyebilirsiniz.


Balık Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün dünyanın gördüğü en karanlık mağaraya batıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, Balık. 2023’ün en karanlık günü olabilir! Bunun nedeni, Küçük Benefiğimiz ve aşk ve sevgi tanrıçası olan tatlı ve şehvetli Venüs’ün, şimdi sırlar, gizli düşmanlar ve bilinçdışıyla ilgili on ikinci güneş evinizde yörüngede dönen kudretli Satürn ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Romantik hayatınızla ilgili endişeleriniz patlayıcı olabilir. Sırlar – sizin veya başkasının – birdenbire ortaya çıkabilir. Bir ilişkiye veya oyalanmaya karıştıysanız, bunun çok trajik sonuçları olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.