Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Ocak 2023

21 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 21 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

İkizler Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözlerini kapat, nefesini tut ve yeni bir günün şafağını hisset İkizler. Bunun nedeni, Kova burcundaki yeni ayın bugün gelmesi ve tüm yeni ayların sizi yeni bölgelere hücum etme arzusuyla canlandırmasıdır. Sizin için bu, bilgeliğe ve macerayı nasıl sürdüreceğinize odaklanabilen güneş dokuzuncu genişleme evinize ışık tutuyor. Çoğu zaman, bu, uzun mesafeli seyahat ve hatta göç etrafında bir kaymayı tetikler. Bunlardan herhangi biri sizin ve sevgiliniz için önemliyse, meseleleri istediğiniz yöne itmek için bu hafta kozmosun enerjisini kullanın.


Yengeç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrenin size yeni bir bölüm, Yengeç getirdiğini hissettiğiniz bugün yüzünüzden bir gülümseme geçebilir. Bunun nedeni, yeni ayın samimiyet, cinsellik ve güven ile ilgili güneş sekizinci evinizi açıkça vurgulamasıdır. Varlıklar ve yatırımlar ile yerleşim yerleri aklınızın bir köşesinde olabilir. Bir yandan, olumlu bir ilişki içindeyseniz, daha yakın bir şekilde birleşmeye odaklanarak daha yakınlaşmak için bir ekip olarak çalışıyor olabilirsiniz. Ancak, bir boşanma veya ayrılık sürecinden geçiyorsanız, müzakereler bu zamana yakın bir zamanda gelebilir veya tıkanabilir. Enerji önümüzdeki hafta boyunca yankılanacak, bu yüzden zamanı şimdi değerlendirin.


Aslan Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren sana ve özel hayatına gülümsüyor Leo. Bunun nedeni, bugün yeni bir ayın gelmesi ve önümüzdeki hafta boyunca hayatınızı ve ilişkilerinizi kurmanız için size bir kapı açacak olmasıdır. Yeni aylar bütün bir yıl boyunca yankılanır. Bu özel ay, güneş yedinci ortaklık evinizi vurgular. Bir yandan, mükemmel insanla birlikteyseniz, uzun vadeli sözler verebilir, taşınabilir, nişanlanabilir ve hatta evlenebilirsiniz. Bu, birbiriyle hizalanmak için önemli bir an olacaktır. Ancak, aynı sayfada değilseniz, kendi yollarınıza gitme zamanının geldiğine karar verebilirsiniz.


Başak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün açık kapıdan içeri girin. Çünkü Kova burcundaki tatlı yeni ayın enerjisi tabağınıza daha da fazlasını katacak. Verimlilikle ilgili altıncı evinizde titreşirken, işinizde veya işle ilgili projelerde önemli yeni ilerlemeler hissedeceksiniz. Hatta daha fazla sorumluluk, müşteri alıyor veya bir iş teklifi duyuyor olabilirsiniz. Bu enerjiyi kullanmanın mükemmel bir yolu, iş ve yaşam dengenizi sevgilinizle tartışmaktır, böylece her zaman ikinize zaman ayırmış olursunuz. İkiniz de bu konuda daha mutlu olacaksınız.


Terazi Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, yıldızlar bugün senin için hizalanıyor. Kova burcundaki yeni ay şimdi geliyor ve size heyecan verici bir kapı aralayacak. Tüm yeni aylar sizi enerjiyle güçlendirir ve size yeni ufuklar için fırsatlar sunar. Bu ay, gerçek aşk, flört, doğurganlık ve çocuklarla ilgili güneş beşinci evinizi vurgular, bu nedenle bu temalardan birinin etrafında yeni bir başlangıç, sizi bekliyor. Bekar ise, bu, müstakbel talipleri sıralamak için yılın en önemli ayıdır. İçlerinden biri yüreğinizdeki çırayı ısıtabilir!


Akrep Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün yeni ayına kollarınızı açarak hoş geldiniz, Akrep. Yeni ay aile, ev ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizi vurgularken, kozmosta bir değişiklik hissedeceksiniz. Yeni aylar asla önceden hissedilmez – ama gelir gelmez hayatınızın içinden geçen bir kasırga gibidir. Onları takip eden haftada yaptığınız eylemler altı aydan bir yıla kadar yankılanabilir. Bu, bu kilit alanlardan birinde büyük bir değişime işaret edecek, bu nedenle sevgilinizle yaşıyorsanız, yenileme, yeniden dekore etme ve hatta yer değiştirme gibi yeni bir başlangıç ​​hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.


Yay Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugünden itibaren hayatınızı elektriklendirmek için adrenalin dalgalanmasına hazırlanın. Bugün yeni bir ay geliyor ve sizin için bir kapı açıyor. Şimdi başlattığınız eylemler bütün bir yıl boyunca yankılanacak. Bu ay, iletişim ve seyahatle ilgili üçüncü güneş evinizi vurgulayarak sizi macera peşinde koşmaya teşvik eder. Şimdi sevgilinizle şimdi veya gelecek yıl kısa mesafeli bir gezi veya tatili tartışıyor olabilirsiniz. İkiniz ayrıca önemli bir sözleşme imzalama sürecinde olabilirsiniz. Eğlenceli, hızlı tempolu bir atmosfere hazır olun!


Oğlak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat çarkı dönerken, sana yeni bir başlangıç ​​geliyor Oğlak. Bu ayın yeni ayı Kova burcuna denk geliyor ve maliye, kaynaklar ve mülkle ilgili ikinci güneş evinizi öne çıkarıyor. Yeni aylar her zaman özellikle önemlidir, çünkü genellikle her yıl hayatın her alanında yalnızca bir tane alırsınız. Bu, tohum atma ve inşa etme zamanı. Yeni bir iş teklifi, zam, ek iş veya kazançlı bir müşteriyle ilgili haberler duyabilirsiniz. Bu aynı zamanda eşinizle oturup gelecek yıl için bütçenizi tartışmak için mükemmel bir fırsat.


Kova Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yılın en önemli yeni ayı geldi ve üzerinde sizin adınız var, Kova. Doğrudan evrenden gönderilen bir yayla sarılmış büyük bir hediye gibi hissedebilir. Bu lunasyon, burcunuzda olduğu gibi, güneşin ilk kimlik evinizi vurgular. Bu, gelecek yıl için inşa etmek istediğiniz tohumları atmak için mükemmel bir dönemdir, ancak önümüzdeki hafta hızla harekete geçmelisiniz. Daha fazla sevgi ve zevk bulmanızı sağlayacak modeller yaratmak isteyeceğinizden, dikkatinizi kişisel yaşamınıza ve ilişkilerinize de çevirdiğinizden emin olun.


Balık Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugünden itibaren gece ve her köşe başında fısıltılar duyuyormuş gibi hissedeceksiniz. Kova burcundaki yeni ay bugün geliyor ve özellikle önümüzdeki hafta güçlü. Bu ay, mahremiyet, sırlar, gizli düşmanlar ve bilinçaltıyla ilgili güneş on ikinci evinizi vurgulayacak. Sezginizin size aşk hayatınız hakkında önemli bir şey söylediğini fark edebilirsiniz – bu yüzden dinleyin! Ancak bu, yüzleşmeniz gereken yoğun kaygı ve hayal kırıklığını da tetikliyor olabilir. Siz veya bir partneriniz birbirinizden bir şey sakladıysanız, haberlerin sızmasına hazırlanın.


Koç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugünden itibaren enerjinin yükselmesine hazır olun. Bunun nedeni, yeni bir ayın bir enerji patlaması ve yeni keşfedilen ışıkla gelmesidir. Yeni aylar özellikle onları takip eden günlerde ve haftalarda etkilidir ve sizi hayatınıza tohumlar atmaya teşvik eder. Bu özel lunasyon, Kova burcunda arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşma ile ilgili on birinci evinizi vurgulayan yeni bir ay olacak. Bu, başkalarıyla bağlantı kurmak ve bekar ya da bağlı olmalarına bakılmaksızın yeni insanlarla tanışmaya çalışmak için mükemmel bir dönem. Bu dönemde sosyalleşmek önemli olacak, bu yüzden birlikte olsanız bile dışarı çıkın!


Boğa Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugünden itibaren yeni ay enerjisi gelmeye başlayacak. Bunun nedeni, yeni ayların yeni bir günün şafağı gibi patlaması ve her zaman yüzleşmeniz için taze bir şey getirmesidir. Sizin için bu ay, güneşin onuncu başarı evinizi vurguluyor, bu da romantik partnerinizle bağlantı kurmak yerine hırslarınıza ve uzun vadeli planlarınıza daha fazla odaklanabileceğiniz anlamına geliyor. İş yoğunluğuna boğulmuş olsanız da, ister tek arkadaşlarınızla, ister arkadaşlarınızla sosyalleşerek olsun, rahatlamak ve fişi çekmek için biraz zaman planladığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.