Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Ocak 2023

18 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 18 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023’te bir başka dönüm noktası daha üzerinizde Koç. Nihayet, haftalarca süren hıçkırıklardan sonra, zihinsel Merkür yukarıdaki göklerde uyanıyor ve artık geri hareket etmiyor! Fırtına döneminde olduğumuz için bugün durgun hissedecek olsak da, bu durum yakında düzelecektir. O, sizin güneş enerjisinin onuncu başarı evinizden geçiyor. İleriye dönük olarak, bu, dikkatinizi aşktaki mirasınıza çevirecektir. Ayrıca düşüncelerinizi kalp meselelerinden uzaklaştırabilir. Yine de, tamamen kariyer gelişimine odaklanmayın, ilişkinizin veya flört hayatınızın ikincil bir öncelik haline geldiğini fark edeceksiniz. Her zaman dengeyi geliştirmeye çalışın.


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha heyecan verici kozmik haberler cennetten bir buket gibi geliyor Boğa. Kozmik haberci gezegenimiz Mental Merkür artık gökyüzünde geri hareket etmiyor. Bir dünya burcundan geçmeye devam ederken ağır temposundan kurtulacak. İleriye dönük olarak, burcunuza muhteşem bir şekilde hizalanmıştır ve sizi heyecanla yeni ufuklar peşinde koşmaya ve dünyayı keşfetmeye teşvik edecektir. Güneşin dokuzuncu genişleme evinize ışığını getirecek. Yaşam tarzınıza daha fazla macera katmaya hazır olun. Alınırsa ve bir ilişki içindeyse, bu enerjiyi birlikte uzun mesafeli bir yolculuk planlamak için kullanın.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sizi kırbaçlayabilir. Kozmik habercimiz ve koruyucu gezegeniniz olan Mental Merkür göklerde dondu ve sonunda geri hareket döngüsünü tamamladı. O, yakınlık ve cinsellikle ilgili sekizinci güneş evinizde bir kez daha ileri doğru dans edeceğinden, yolunuzu iyileştirme fırsatına sahip olacaksınız. Eşiniz tarafından mali, cinsel, duygusal ve ötesinde ihtiyaçlarınızın gerçekten karşılanıp karşılanmadığını değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu enerjinin kullanılabileceği başka bir yararlı yol da, sizin ve eşinizin varlıklarınızı, servetinizi ve yatırımlarınızı değerlendirmesine yardımcı olmaktır.


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, gökler bugün sizi bir buz bloğuna hapsedilmiş gibi hissettirecek. Kozmik haberci gezegenimiz Mental Merkür gökyüzünde dondu ve gerileme döngüsünü tamamladığını duyurdu. İleriye dönük olarak, yedinci güneş evinizi kutsayacak ve size uzaktan nezaketle gülümseyecektir. Bu muhteşem ışık, size önemli bir başkasıyla ortaklık konularında aynı fikirde olma ve uzun vadeli planlar ve vaatler yapma yeteneği getirecektir. Bekarsanız, bu enerjiyi başkalarıyla olan ilişkilerinizdeki beklentileriniz hakkında anlamlı tartışmalar yapmak için kullanın ve ikinizin de uyumlu olup olmadığına bakın.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göklere haykır Aslan, çünkü Merkür gerilemesi sonunda bitti! Kozmik haberci gezegenimiz yakında tekrar ileri doğru yarışacak! O, üretkenlikle ilgili altıncı evinizden geçerken, hayatınızdaki hızın arttığını kesinlikle hissedeceksiniz. Bu size bir şevk patlaması ve iş-yaşam dengenizi ve romantizmi nasıl tutarlı bir şekilde sizin için en yüksek öncelik haline getirebileceğinizi değerlendirmek için zaman verecektir. Merkür mantıklı bir gezegen olduğundan, enerjiyi bu şekilde kullanmalısınız. İster tek ister ekli olsun, takviminize tutku için zaman ayırın.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2023 oldukça yavaş başladı Başaklar. Ama iyi haber bir kez daha burada! Akıl ve iletişimin kozmik habercisi ve aynı zamanda koruyucu gezegeniniz olan Mental Merkür, romantizm, gerçek aşk, flört ve çocuklarla ilgili güneş beşinci evinizdeki gerileme aşamasını tamamladı! Yöneticiniz size daha iyi titreşimler verildiğinden emin olduğundan, bunu özellikle güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. İleriye dönük olarak, bu, yeni aşk ilgi alanlarıyla tanışmak ve başkalarıyla anlamlı samimi ilişkiler kurmak için harika bir dönem. Eşleşirseniz, ortak hobileriniz veya çocuklarınızla nasıl daha fazla eğlenebileceğinizi tartışmak için bu enerjiyi kullanın.


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gelgitler bugün itibariyle daha olumlu bir yöne dönüyor Terazi. Mental Mercury gerileme döngüsünü tamamladı! Ev, aile ve ev hayatı ile ilgili dördüncü evinizde ilerlemeye başlayacak ve bu da muhtemelen önümüzdeki haftalarda bu konulara derinden odaklanmanızı sağlayacaktır. Çocukları olan ve birlikte yaşayan çiftler için bu, anlamlı sohbetler yapmak ve diyaloglara girmek için harika bir zamandır. Sevgilinizle bir süredir çıkıyorsanız ancak onu ailenizle tanıştırmadıysanız, bunu yapmak için mükemmel bir an olabilir. Hepsi, bir güven duygusu oluşturabilecek daha kolay bir iletişim ilişkisi olduğunu görebilirler.


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son olarak, hayal kırıklığı sizin için geçmişin bir konusu olabilir, Akrep. Mental Mercury doğrudan konuşlandı ve gerileme aşamasının sona erdiğini duyurdu. O, iletişim ve seyahatle ilgili üçüncü evinizde maceraya atılırken, sevgiliniz ya da dünyayla paylaşmak için sabırsızlanacağınız parlak planlar, düşünceler ve fikirler geliştiriyor olacaksınız. Bu enerjiyi zihninizi konuşmak için kullanın ve her türlü kaygıya veya önemli konuya şimdi gerçekçi ve pratik bir çözüm bulun. Bununla birlikte, şimdi kozmik habercimizden yararlanmanın bir başka muhteşem yolu da, bir karayolu gezisi veya kısa bir uçuş yoluyla yakın yerlere bir tatil planlamaktır. Macera bekliyor!


Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz, zihinsel Merkür göklerin içinde, Yay burcunda uyandı. Gerilemesi artık bitti! Güneş ikinci mali evinizde bir kez daha ilerleyecek. Buradaki uçuşu sırasında, eşinizle gelir ve giderlerinizi tartışmak ve ikinizin uzun vadede nasıl daha fazla servet inşa edebileceğinizi değerlendirmek için harika bir zaman. Hatta şimdi veya gelecekte satın almak veya sahip olmak isteyeceğiniz yeni eşyalar veya şeyler hakkında konuşmayı bile düşünebilirsiniz. Zihninizin ve düşüncelerinizin keskin olmasına hazırlanın. İkiniz, planlama için ayakları yere basan, pratik bir yaklaşım benimsemeye odaklanmalısınız.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir girdabın ortasında haftalarca döndükten sonra, hayatın sana daha iyi haberleri var Oğlak! Kozmik habercimiz zihinsel Merkür burcunuzda uyandı ve uçurumlarınıza ve dağ zirvelerinize tırmanmaya karar verdi! Bu süre zarfında size büyük bir içgörü, bilgelik ve vizyon armağan edecek. O, güneşteki ilk kimlik evinizin izini sürerken, herkesi – özellikle de önemli bir başkasını veya potansiyel bir talibi – en iyi saldırı planına sahip kişinin siz olduğunuza ikna edecek kazanan kelimelere ve fikirlere sahip olacaksınız. Yine de, Merkür’ün hileci bir gezegen olabileceğini unutmayın, bu da bu gücü arzularınızı baştan çıkarmak için de kullanabileceğiniz anlamına gelir.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu sona erdi, Kova. Güneş on ikinci evinizin kayalık mağaralarında ve mağaralarında bir kez daha ağır ağır ilerleyecek. Değerli taşlar ve kristaller aramak için dikitlerin arasında dolaşırken, sezgilerinizin ve hayallerinizin gücünün arttığını fark edeceksiniz. Ruhunuzun ve içgüdülerinizin kişisel ve romantik yaşamınızla ilgili size söylediklerini dinlemek için haftalarda bu enerjiyi kullanın. Önsezileriniz doğru olacak! Bir şeyler ters giderse, bundan şimdi şüphelenmeye başlayacaksınız. Antenlerinizi sırlar ve eşzamanlılıklar için açık tutun.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayırlı haberler yukarıdaki göklerde yazılıyor, Balık. Merkür retrosu resmen bitti! İlerleyen arkadaşlardan, tanıdıklardan ve iş bağlantılarından gelen davetlerle aşırı yüklenmeye hazırlanın. Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün güneş enerjisi on birinci topluluklar evinizde coşkuyla dans edecek olmasıdır. Aynı sektör aynı zamanda çevrimiçi buluşmayı da yönetiyor, yani bekarlar, uygulamalar veya çöpçatanlar aracılığıyla taliplerle bağlantı kurmak için mükemmel bir fırsata sahip olacak. Bununla birlikte, bu aynı sektör eski sevgilileri de yönetiyor, bu yüzden kaçandan kesinlikle haber alabiliyordunuz. Ulaşan kişi olmak istiyorsanız, bunun için gidin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.