Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Ocak 2023

17 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 17 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugün ve yarın büyük bir yoğunluğun süründüğünü hissedeceksiniz. Güneş gökyüzünde cızırdarken, güç merkezi Pluto ile birleşecek. Bu, dönüşüm için güçlü bir dürtü getirecek ve tüm konuların kalbini kazacaktır. İlişkilerinizin kalbini araştırmak için daha büyük bir arzunuz olacak. Ya siz ya da partneriniz, en sonunda uyumunuzda oldukça keskin bir değişikliğe neden olacak olan, kontrol ya da tahakküm için birincil bir ihtiyaç hissedebilirsiniz. Taraflardan biri, özellikle güç mücadeleleri varsa, kendini taciz edilmiş, işkence görmüş veya zulüm görmüş hissedebilir.


Boğa Burcu

17 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın antenlerinize şimşek gönderecek ve sizi gerginleştirecek Boğa. Güçlü güneş, güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek ve herkesin her şey hakkında, özellikle de ilişkiler hakkında “ya hep ya hiç” hissetmesine neden olacak. Bu, hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğiniz herhangi bir şeyi derinlemesine incelemenize yardımcı olabilirken, eşiniz çok güçlü bir şekilde çıktığınızı hissedebilir. Kontrol etmeye veya hükmetmeye hevesliyseniz, tüyleri fırlatabilirsiniz. Çatışmalar ve güç mücadeleleri, gölgelerden çıkan iblisler gibi ortaya çıkabilir. Kum fırtınasıyla yumruk yumruğa kavga etmeyin. Huzur bul.


İkizler Burcu

17 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ve yarın ruhunuza bir gölge sızabilir. Güneş sekizinci yakınlık evinizden süzülürken, gökyüzündeki güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek. Herkes yaşam ve ilişkileri hakkındaki temel gerçeği özlüyor olacak. Bir yandan bu, sevgilinizle her zamankinden daha derine inmenize yardımcı olabilir. Bekarsanız, romantizm ve cinsellik etrafındaki travmalarınızı veya yaralarınızı da temizleme fırsatınız olabilir. Ancak bu, ültimatomlar vererek ve güç mücadelelerine dalarak yanlış yöne sapmanıza da neden olabilir.


Yengeç Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, bugün ve yarın romantizmde taş atılmayacak. Bunun nedeni, kudretli güneşin, güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünün karşısında güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek olmasıdır. Siz veya sevgiliniz, ilişkinizi daha derinlemesine araştırıyor olabilirsiniz. İkinizden biri saygı görmediğini veya yerine getirilmediğini hissediyorsa, güç mücadelelerinin patlayarak patlamasına neden olan ültimatomlar verebilirsiniz. Aşağılanmış hissettiğin için kavga etme. Talepler dünyasında yaşamaktansa affetmeyi öğrenin. Bu, bunu zarar görmeden geçmenize yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

17 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın, yelesinin ensende karıncalanmasına neden olacak Leo. Güneş gökyüzünde cızırdarken, güç merkezi Pluto ile tam olarak birleşecek. Güç, travma ve acıyla ilgili mücadeleler şimdi ortaya çıkabilir. Bekarsanız, bugün çıkmaya çalışma zahmetine bile girmeyin. Ya da yaparsanız, kontrolcü ama dönüştürücü bir deneyime dönüşecek olan ölümcül bir çekime kapılabileceğinizin farkında olun. Bu, hayatınızın en yoğun bağlantılarından biri olabilir. Ama unutmayın, alevlerle de sonuçlanabilir.


Başak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bugüne ve yarına sızan daha karanlık bir enerji fark edeceksiniz. Güçlü güneş, gerçek aşk, romantizm ve tutkunun güneş beşinci evinizde güç merkezi Pluto ile birleşecek. Bu, sizin veya sevgilinizin bir kavga için can atmasını sağlar. Güç mücadeleleri, özellikle ilişkinizde bir kontrol dengesizliği varsa, bu dönemlerde şiddetli bir şekilde ortaya çıkar. Siz veya sevgiliniz kendinizi tehdit altında ve savunmada hissedebilir, bir şeyleri havaya uçurmaya ve geriye bakmamaya hazır olabilirsiniz. Bir volkan gibi serbest bırakmayın. İçindeki huzuru bul. Bu enerji yakında dağılacak.


Terazi Burcu

17 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ve yarın tüyleriniz diken diken olacak. Daha iyi ya da daha kötüsü için yoğun olabilirler! Güçlü güneş, tam bir kavuşumda birleşirken güç merkezi Pluto’nun kalbine doğru dans edecek. Herkes duygularının derinliklerine inmek ve ruhundaki tüm gölgeleri ortaya çıkarmak için can atacaktır. İnsanların karanlık tarafı böyle zamanlarda yükselme eğilimindedir, bu yüzden korkularınız ve güvensizliklerinizle yaşamayın. Sizi ele geçirmeden önce gerginliğinizin üzerinde çalışın.


Akrep Burcu

17 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın sizi dik duracak ve saldırının nereden geleceğini merak ederek etrafa baktıracak Akrep. Kudretli güneş gökyüzünde parlayacak ve güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek. Plüton ana gezegen yöneticinizdir, bu nedenle aktif olduğu her an özellikle etkilenirsiniz. İlişkilerinizde dürüstlük ve gerçeğe aç kalacaksınız ve eylemleriniz aracılığıyla da etki yaratacak kudretli güce sahip olacaksınız. Ancak bu, kontrol ve tahakküm arzusunu ortaya çıkarabilir. Bu enerjiyi uygularsanız, bunun güç mücadelelerine yol açabileceğini unutmayın.


Yay Burcu

17 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, kozmik savaşlardan kaçınmak için bugün ve yarın ortalıkta görünmemek isteyebilirsiniz. Güneş bugün gökyüzünde süzülürken, ölüm ve yıkım gezegeni olan güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek. Herkes etkilenecek, duyguları hakkında kovulacak. Tam bir kontrol ve tahakküm arzusu da ortaya çıkabilir ki bu, size dayatmaktan hoşlanacağınız bir şey değildir. Geçmişten gelen travmalar da katran çukurundaki baloncuklar gibi yükselebilir, bu yüzden kafalarından boynuzları çıkmış gibi görünen herkesin yanından geçmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Oğlak Burcu

17 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün ve yarın alevler içinde patlayan veya küllerinden yükselen bir anka kuşu gibi hissetmenize neden olabilir. Güneş gökyüzünde hareket ederken, güç merkezi Pluto ile tam bir kavuşumda birleşecek. Her ikisi de güneşteki ilk kimlik ve burç evinizde kaynaşacak. Bu, kendinizi tatmin edilmemiş veya saygısız hissediyorsanız, hayatınızın veya ilişkilerinizin ateşine bir meşale atmaya hazır olmanızı tetikleyebilir. Bekarlar ayrıca hayatlarının gidişatını değiştirebilecek ama aynı zamanda sizi daha karanlık motivasyonlara yönlendirebilecek olan karmik bir bağlantı veya ikiz alevle birleşebilir.


Kova Burcu

17 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün ve yarın gölgelerde fısıldayan bir şey hissedeceksiniz. Karanlıkta bir şey bulunmayı diliyor. Bunun nedeni, kudretli güneşin yukarıdaki göklerde Pluto ile tam kavuşumda birleşecek olmasıdır. Güç mücadeleleri, ilişkileri yerle bir ederek, toptan yok etmeyle patlak verebilir. Bir nefes alın, fişi çekin ve sizi kışkırtan her şeyden uzaklaşın. Kırmızı gözlerle ve dişlerle hançer gibi dövüşmek, sonunda aşkınız feda edilirken hiçbir şey kazanmanıza yardımcı olmaz. Bir ejderha olma. Bunun yerine bir ışık meleği olun.


Balık Burcu

17 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün ve yarın güç mücadelelerine veya çatışmalarına dikkat edin. Kozmik hava, saf yoğunluktan biridir! Güneş gökyüzünde titrerken, tam bir kavuşumda güç merkezi Pluto’nun kalbine adım atacak. Bugün kontrol veya tahakküm konusunda kendinizi ateşlenmiş hissetmeyi bekleyin – bunun yerine eşiniz olabilir. Bu, aranızda sonunda pişman olacağınız büyük bir tahribat yaratabilir. İçinde bir huzur ve sükunet yeri bulun. Orası aynı zamanda zarafetinizi de bulacağınız yerdir. Korkularınız veya güvensizlikleriniz gecenin karanlığında iblisler gibi kabarıyorsa, onlara güç vermektense kötülüklerine direnmek en iyisidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.