Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Ocak 2023

15 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 15 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Enerjiniz titreyen bir ateş gibi yavaşça geri dönüyor, Koç. Gezegen yöneticiniz kudretli Mars, üçüncü güneş evinizde hayata dönerken, bunun temiz bir nefes gibi hissedeceksiniz. Önümüzdeki aylarda, muhtemelen biraz yakın yerlere sıçrayacaksınız! İster bekar ister bağlı olun, rahat bölgenizden çıkıp, gökyüzünü görmek, yemeklerin tadına bakmak ve rüzgarın ortasında neler bulabileceğinizi öğrenmek için hızlı bir uçuşa veya yolculuğa çıkmak için inanılmaz bir dürtü hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aylar süren hayal kırıklıklarından sonra, taze bir nefes hissedeceksiniz Boğa. Güçlü Mars, ikinci mali evinizde hayata geri dönerken, hazcı neşenizi besleyen şeylere bir ton para harcıyor olacaksınız. Çiftler için, bir ev satın almak veya seyahate çıkmak gibi hayalini kurduğunuz büyük planlar için yeni temeller atıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, bekarlar kendilerine yatırım yapma dürtüsünü hissedecekler ve gelecekteki taliplerinin veya partnerlerinin gösteriş yapacak nakitleri olduğunu bilmeleri için parlayacaklar. Yuva yumurtanızı çok fazla yemediğinizden emin olun!


İkizler Burcu

15 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yepyeni bir enerji patlamasıyla zıplıyor olabilirsiniz. Seksin, tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni Mighty Mars, aylarca süren tahribattan sonra burcunuza ve güneşteki ilk kimlik evinizde hayata geri döndü! Tamamen bitkin hissettikten ve tüm evren size karşı savaşıyormuş gibi hissettikten sonra, kişisel veya romantik hedeflerle mücadele etmek için yenilenmiş bir ateşiniz olacak. Aşk hayatınızın nasıl büyüdüğünü görmek istediğinizin bir listesini yapın ve planları harekete geçirin. Ayrıca eşsiz bir cinsel çekicilik, ateşli bir libido ve manyetizma yaşayacaksınız.


Yengeç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aylarca zorlu, çalkantılı fırtınalar ve sürekli yorgunluktan sonra, muhtemelen biraz daha iyi hissediyorsunuz, Yengeç. Şu andan Mart 2023’e kadar, enerjinin kızıl gezegeni olan kudretli Mars, güneşin on ikinci mahremiyet, inziva ve bilinçsizlik evinizi ateşliyor olacak. İster bekar ister bağlı olun, kişisel ve romantik yaşamınızı seçtiğiniz yöne nasıl kaydırabileceğiniz konusunda son derece önemli sezgisel mesajlar alacaksınız. Bununla birlikte, dikkatli olunması gereken bir şey, bazı gizli ilişkilere veya evlilik dışı bir ilişkiye girebileceğinizdir, bu nedenle, tamamen yanabileceğinizin tamamen farkında olmadığınız sürece ateşle oynamayın.


Aslan Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat muhtemelen son aylarda gri ve kasvetli geldi, ama gözlerine rengin geri döndüğünü görüyorsun Leo. Seksin, tutkunun ve dürtünün kızıl gezegeni kudretli Mars, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flörtlerle ilgili güneş on birinci evinizde hayata geri dönerken, hayatınızın en maceralı dönemlerinden birine hazırsınız. Bu geçiş Mart 2023’e kadar sürer, bu nedenle çok fazla sosyalleşmeyi bekleyin. Eşleşirseniz, arkadaşlarınızla ve sadece ve sadece eğlenceli etkinlikler planlayın. Bekarsanız, flört hayatınızın bir roket gemisi gibi ateşlenmesini bekleyin! Ne istediğini bil ama evrenin seni cezbettiği şeye açık ol.


Başak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat dikenler ve hayal kırıklıklarıyla doluydu ama sen yepyeni bir şarkı söylüyorsun Başak. Bunun nedeni, tutku ve enerjinin kızıl gezegeni olan kudretli Mars’ın güneş enerjisinin onuncu başarı evinizde hayata geri dönmesidir. Bir yandan, bu, önceliklerinizi kişisel ve romantik hayatınızdan önemli ölçüde değiştirebilir ve bekarların sürekli eziyet halindeyse yeni biriyle tanışmasını zorlaştırabilir. Mumu her iki uçta da yakıyorsanız, ancak kaliteli ve samimi zaman geçirmiyorsanız, çiftler de sürtüşme hissedebilir. Bu yeni keşfedilen döneme girerken şapkanızın doğru olduğundan emin olun.


Terazi Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kudretli Mars gökyüzünde uyanırken, bir şükran patlaması hissedeceksin Terazi. Bu, eşsiz bir hava balonundaymışsınız gibi yerden havalandığınızı hissedebileceğiniz anlamına gelir! Maceralar, uzun mesafeli yolculuklar ve yepyeni bir bilgelik düzeyi sizi bekliyor olabilir. Bu enerji Mart 2023’e kadar sürer. Bekarsanız normal tipinizin dışında biriyle çıkmayı düşünün ve hoş bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Aşk, kimi ve neyi bilebileceğinizi sınırlayan bir kafesin içinde kalmadığınızda özellikle büyülü olabilir. Deneysel ol.


Akrep Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen aylardır kırık camların üzerinde yürüyorsunuz, ancak yeni bir çağ üzerinizde, Akrep. Gezegen eş yöneticiniz kudretli Mars, güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin derinliklerinde hayata geri dönerken, Mart 2023’e kadar başlarını uzatmak için yoğun arzulara hazırlanın. cinsel yaşamınızı yenileyin ve bedeninizi, ruhunuzu ve zihninizi bir araya getirmenin yeni yollarını deneyin. Ancak, bir ayrılığa karıştıysanız, eski sevgiliniz sizi bir düşman gibi karşı karşıya getirdiğinden, savaş oldukça yoğun bir hal alabilir.


Yay Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, daha iyi hisler sizi bekliyor. Bunun nedeni, tutkunun, seksin ve dürtünün kızıl gezegeni olan kudretli Mars’ın, ilişkilerle ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde hayata geri dönmesidir. Mart 2023’e kadar burada kalacak. Ortaklık sizin için en önemli öncelik haline gelecek ve sizi ruhunuzu yansıtan ve aynı ritimde dans eden birini bulmaya teşvik edecek. Ancak, zorlu bir zemindeyseniz veya bekar olmaya kararlıysanız, bu enerji hem sizde hem de diğer insanlarda çatışma ve hayal kırıklığı olarak tezahür edebilir.


Oğlak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatın temposu artıyor ve siz kolları sıvamaktasınız Oğlak. Dürtü ve enerji gezegeni olan Mighty Mars, üretkenlikle ilgili altıncı evinizde hayata geri dönüyor. Bu, işte oldukça meşgul olmanızı veya hayattaki günlük yükümlülüklerinizi yerine getirmenizi sağlayacaktır. Meşgul olacağınızdan emin olsanız da, bu size iş-yaşam dengenizi nasıl kuracağınız ve romantik hayatınızın hangi düzeyde öncelik oynayacağı konusunda bilinçli olma fırsatı veriyor. İşler her zamankinden daha hızlı ilerlemeye başlamadan önce bunu gerçekten değerlendirmek için bir dakikanızı ayırın.


Kova Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonunda, gök gürleyen bulutların ardından gökyüzü açılıyor, Kova. Bunun nedeni, seksin ve enerjinin kızıl gezegeni olan kudretli Mars’ın gerçek aşk, romantizm ve bereketle ilgili güneş beşinci evinizde hayata geri dönmesidir. Hayatınızdaki bu temaları bilinçli ve aktif bir şekilde değiştirmeniz için size bir fırsat veriliyor. Bekarlar için, sizi heyecanlandıran ve hatta muhtemelen bir ikiz alev bulan ateşli talipleri sıralamak için gelmiş geçmiş en iyi dönemlerden birine giriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler şanslı olacak.


Balık Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, artık enkazdan çıkıyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, enerji gezegeni olan kudretli Mars’ın nihayet dördüncü güneş evinizdeki ev, aile ve evcil yaşam evinizde hayata geri dönmesidir. Evliyseniz veya birlikte yaşıyorsanız, taşınmak, tadilat yapmak veya yeniden dekore etmekle oldukça meşgul olabilirsiniz. Bu, ebeveynlerinizden birinin yerine geçmenizi bile gerektirebilir ve eğer durum buysa, bunu zarafetle yapın. Bekarlar da bu enerjiyi yaşam alanlarını romantizm ve samimiyet için bir sığınağa dönüştürmek için kullanabilirler. Anın tadını çıkar!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.