Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Ocak 2023

10 Ocak love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 10 Ocak Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, şu anda oldukça stresli hissettiğine şüphe yok. Kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür, güneş enerjisinin onuncu mesleki gelişim evinizden şimşekler çakarken, projeler, planlar ve hırslar raydan çıkıyor. Bununla birlikte, bunun gibi bir gerileme aşamasında yapılacak en iyi şeylerden biri, işte gecikmeler olsa da, evrenin sizi özel hayatınızla veya sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeye teşvik ettiğini kabul etmektir. İşinizin dramatik alanından çıkın ve kalbinizin romantik alanına bakın.


Boğa Burcu

10 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu çirkin yüzünü kaldırdı ve kesinlikle kafanızın sisli olduğunu hissediyorsunuz, Boğa. Kozmik habercimiz uzun mesafeli seyahatinizin güneş dokuzda biri boyunca sırtüstü ilerlerken, siz ve sevgiliniz daha önce keyif aldığınız yerleri ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. Şimdi yolculuğa çıkarsanız, bu çok nostaljik bir tatil olabilir. Dramayı arkanızda bırakın, gün doğumuna doğru bir yol çizin ve anın zevkini kucaklayın. Bu, önemli olmayan şeyler üzerinde strese girmek yerine fırtınalı bir gerilemeyi etkili bir şekilde yönlendirmenin en iyi yollarından biridir.


İkizler Burcu

10 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürtünme havada cızırdar ve hiç şüphe yok ki bunu zaten yoğun bir şekilde hissetmişsinizdir, İkizler. Gezegensel yöneticiniz, zihinsel Merkür, kozmik habercimiz ve zihin ve iletişim gezegeni, yakınlık, cinsellik ve ortak varlıklarla ilgili sekizinci güneş evinizden geriye doğru sürünürken, şu anda tartışılacak bir şeyler var. Bir boşanma anlaşmasından geçiyorsanız, şimdi nerede durduğunuzu değerlendirme ve yeniden müzakere etme fırsatınız olabilir. Ancak, ödemeleri bekliyorsanız, gecikmelerin yaşanacağı kesindir. Evrene bağırma. Akışına bırak.


Yengeç Burcu

10 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen yılın sonundan beri, Merkür gerileme evresinde dönüyorsunuz, Yengeç. Bu, yedinci güneş ilişki evinizi etkilerken, ortaklıklar etrafında pek çok dramla uğraşıyor olacaksınız. Bununla birlikte, bu geçiş sırasında yapılacak en iyi şeylerden biri fişi çekmek, rahatlamak ve akışa devam etmektir! Bu şekilde, kafa karışıklığı veya yanlış iletişim ortaya çıkarsa, tüm dünya size karşıymış gibi hissetmezsiniz. Sevgilinizin veya eşinizin şu anda samimi bir konuşma yapması gerekiyorsa, bunu şefkatli bir dokunuşla yapın. İkinizin de daha fazla açılmasından memnun olduğunuzu fark edebilirsiniz.


Aslan Burcu

10 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şakaklarını ov, Leo. Muhtemelen yeni yılın başlangıcından bu yana geri giden Merkür’ün baş ağrılarını yoğun bir şekilde hissediyorsunuzdur. Bu geçiş, güneş enerjisiyle ilgili altıncı evinizi etkilerken, işteki her şeyin raydan çıktığını hissedebilirsiniz. Ancak, bu dramla başa çıkmanın en iyi yolu, sevgilinizle oturup fişi çekmektir. Hayatta bazı şeyler üzerinde durmaya değer, ama bu onlardan biri değil. Aslında boşluğa bağırmak yerine mini bir tatil yapmak için daha iyi bir dönem. Siz ve sevgiliniz sakinleştiğinize sevineceksiniz.


Başak Burcu

10 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerileme aşaması devam ederken, muhtemelen tek yapmak istediğinizin saçınızı yolmak olduğunu hissediyorsunuz, Başaklar. Kozmik habercimiz – aslında gezegen yöneticiniz – gerçek aşk, romantizm ve flörtle ilgili güneş beşinci evinizden geriye doğru giderken, bir şey göründüğü gibi değildir. Aniden romantik bir talip tarafından hayalet gibi hissettiyseniz veya sevgilinizle aynı fikirde değilseniz, diz çöküp gerçeklerle yüzleşmenin ve gerçek bir konuşma yapmanın zamanı geldi. Bununla birlikte, bu geçiş sizi eski sevgilinize odaklıyor olabilir veya bu süre zarfında birinden haber bile alabilirsiniz.


Terazi Burcu

10 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fırtınalı denizler sallanıyor ve yuvarlanıyor Terazi. 2023, üzerinize alıngan bir Merkür gerileme aşaması getiriyor! Kozmik habercimiz, ev, aile ve evlilikle ilgili dördüncü güneş evinizden geriye doğru giderken, muhtemelen bir dram yaşanıyor. Siz ve eşiniz, özellikle taşınma, yenileme, yeniden dekore etme veya emlak işine girme konusunda bir değişiklik yapıyorsanız, devam eden durumlardan bıkmış hissediyor olabilirsiniz. Bu süreçte birbirinizi düşman olarak görmeyin. Savunmacı değil, dürüst bir yerden iletişim kurmaya çalışın. Bu, her ikiniz için de fırfırlı tüyleri yumuşatmalıdır.


Akrep Burcu

10 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen kontrol etme ve gerçeklikten kopma havasındasınız, Akrep. 2023, alıngan bir Merkür gerileme aşamasıyla başladı ve kesinlikle şeytan boynuzları var! Güneş üçüncü evinizde gerçekleşen bu geçişle, muhtemelen siz ve başkaları arasında bazı ciddi iletişimsizlikler oluyor. Her şeyin yolunda olduğunu varsaymamak için partnerinizle veya eşinizle her şeyin nerede olduğunu kontrol ettiğinizden emin olun. Sorunları halının altına süpürmek aslında daha fazla soruna neden olabilir! Bu geçişi, ikiniz arasında daha da tatlı, hassas ve nazik bir diyalog bulmak için bir fırsat olarak kullanın.


Yay Burcu

10 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu zamanda bir nefes alın ve farkındalık pratiği yapın. Zihinsel Merkür zenginlik ve mülkle ilgili ikinci güneş evinizdeki potayı karıştırmaya devam ederken, bazı tahribatların olduğu açık! Eşinizle oturduğunuzdan ve geliriniz ve giderinizle ilgili neler olup bittiğini değerlendirdiğinizden emin olun, çünkü bir şeyler göründüğü gibi değil, çatlaklardan düşüyor. Bir yandan, ikiniz neler olup bittiğini mikroskopla incelerseniz, sonunda çok para da biriktirebilirsiniz. Bu, ikinizin de mali durumunuzun nereye tahsis edildiği ve nereye gittiği konusunda daha iyi hissetmenizi sağlar.


Oğlak Burcu

10 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat şu anda kesinlikle bir fırtına gibi hissediyor, bu yüzden kendinize kocaman sarılın Oğlak. Evet – Merkür şu anda güneşteki ilk kimlik eviniz – burcunuz – aracılığıyla gerileme aşamasında aktif hale gelirken etrafınızda kozmik bir kasırga dönüyor. Ancak, kişisel yaşamınız ve hedefleriniz etrafında gecikmeler ve kafa karışıklığı görseniz de, bunun dünyanın sonu olması gerekmiyor! Aslında bu enerjiyle çalışmanın en iyi yollarından biri de sevgilinizle bağınızı koparmak ve hatta mini bir tatile çıkmak! Bu, kaosu kaçırdığınıza kıkırdarken herkesin mücadelesini izlemenize izin verir.


Kova Burcu

10 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, gölgelerde gizlenen bir kaos var ve bunu zaten hissettiğine şüphe yok. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür mahremiyet ve gizli meselelerle ilgili güneş on ikinci evinizde onu sallamaya devam ederken, bir şeyler göründüğü gibi değildir. Siz veya sevgiliniz bir sır saklıyorsanız, gecenin köründe yuvalarından fırlayan yavru akrepler gibi birdenbire bazı şeylerin dışarı sızmaya başladığını fark edebilirsiniz! Yapılacak en iyi şey her zaman dürüst olmaktır. Karmanızı oluşturan harika bir dönem yaşıyorsunuz, bu yüzden şimdi akıllıca seçim yapın.


Balık Burcu

10 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rüzgarlar her yöne savruluyor, her türlü çalkantılı havaya neden oluyor, Balık. Zihinsel Merkür arkadaşlıklar, topluluklar, ağ oluşturma ve çevrimiçi flört ile ilgili güneş on birinci evinizde geriye doğru ilerlemeye devam ederken, bazı dramaların başladığına şüphe yok. Bunun sizi etkilemesinin bir yolu, aniden eski arkadaşlarınızdan veya eski sevgilinizden geçmişten bazı şeyleri yeniden canlandırmak isteyen bir haber almanızdır. Akışı yeniden canlandırmak istiyorsanız, bunun için gidin. Sadece aynı kalıpları tekrarlıyorsa, zehirli enerjinin hayatınıza geri dönmesine izin vermeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.