Günlük Annelik Burç Yorumları 9 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 9 Ocak Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Vay canına! Başkaları bugün acele etmeye çalışabilir ama sen hiç havanda değilsin. İçgüdülerinizi takip edin ve bugün ağırdan alın. Arkadaşınız, daha yavaş bir hızda daha fazlasını başarabileceklerini anlayacak ve iyi olacak. Rahatlamak.


Boğa Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğunuza keskin bir göz atın. Bunu yaparsanız, muhtemelen daha önce hiç fark etmediğiniz ancak onlarla başa çıkma şeklinizi değiştirecek bir şey fark edeceksiniz. Ve bu bir şey onu daha iyiye doğru değiştirebilir.


İkizler Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sıranın veya oyuncağın kimde olduğu tartışması da dahil olmak üzere oyun alanında her türlü şey olabilir. Bugün küçüklerin cevap aradığı anne sen olacaksın. Neyse ki, içgörünüz ve tavsiyeniz geçerliliğini yitirdi.


Yengeç Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tutkularınız bugün yüksek. İş yerindeki bir mesele yüzünden canınız sıkıldığında, sonradan pişman olacağınız bir şey söylememek için onları dizginleyin. Ama daha sonra, partnerinizle iki kez vakit geçirdiğinizde onları serbest bırakabilirsiniz.


Aslan Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Karanlık yerlere ışık tutmak için güzel bir gün. Kelimenin tam anlamıyla, tyke’nin yatağın altında gerçekten canavar olmadığını görmesini sağlamak için bir el feneri kullanmak gibi olabilir. Ya da mecazi olarak, tırnak yeme alışkanlığını bırakmak gibi. Çağrınız.


Başak Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yoğun bir gün kapıda ve tüm yükümlülükleri yerine getirmek için bolca enerjiniz olacak. Bundan sonra bir ödülü hak ediyorsunuz. Diğer yarınızla bir restoranda, sadece ikiniz, mum ışığında biraz el ele tutuşmak için buluşmayı ayarlayın.


Terazi Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz biraz bencil olmak ve bir şeyleri istiflemek gibi büyük bir ‘hile’ vakasına sahip gibi görünebilir. Bilinçsizce aynısını yapıyor olabileceğiniz için muhtemelen sizden ipucu aldılar. Bunu bugün kolayca değiştirebilirsiniz.


Akrep Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Haftaya enerjik bir başlangıç ​​yapacaksınız. Özellikle işyerinde, kafanıza koyduğunuz hemen hemen her şeyi başarabilirsiniz. Ama eskilerin dediği gibi, ne dilediğinize dikkat edin.


Yay Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tüm dürtüler iyi dürtüler değildir, ancak birçoğunuz bugün tam isabetli. İster çocuğunuzla yeni bir oyun alanına, ister modaya uygun yeni bir spaya, hayal gücünüzün sizi götürdüğü yere gidin. Sonunun nereye varacağını bilmemek maceranın bir parçasıdır.


Oğlak Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Arkadaşlarınız bugün size yardım etmeyi teklif edecek. Belki de siz markete koşarken küçüğünüze bakacak veya işinizi halletmek için onu geziye çıkaracak birine ihtiyacınız var. Herhangi bir yardıma evet deyin.


Kova Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başarılarınız hakkında biraz geri bildirime ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Bu, iş arkadaşlarınızın veya komite üyelerinin görüşlerini tartışmak için iyi bir zaman olabilir. Ufaklıktan çok daha inceliklidirler!


Balık Burcu

9 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuza, vaaz ettiğiniz şeyi, siz bakmıyorken bile uygulamalarını beklediğinizi öğretin – pisi çöpünü eşelemek veya sıcak bir sobanın yanında oynamak yok.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.