Günlük Annelik Burç Yorumları 29 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 29 Ocak Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, ailenin biraz egzersiz yapmaya ilgi duymasını sağlamak için harika bir gün. Tüm çeteye bloğun etrafında hızlı bir yürüyüşe (veya sürünmeye) meydan okuyun. Birlikte daha eğlenceli, ayrıca rekabetçi doğanız da egzersiz yapacak.


Boğa Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yol gösteriyorsunuz. Yeni işin veya gönüllü projenin sorumluluğunu üstlenin ve nasıl yapıldığını başkalarına gösterin. Sadece arkadaşlarıyla birlikte oğlanın eğlencesine katılmaya çalışma. Bırakın işlerini yapsınlar, siz kendi planlarınıza odaklanın.


İkizler Burcu

29 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dışarı çıkın ve askerleri toplayın. İster büyük bir toplum merkezi iyileştirmesi ister başka bir proje olsun, şimdiki zaman gibisi yoktur. Bir kez yola koyulduğunuzda, insanların sizi sandığınızdan daha fazla ciddiye aldıklarını göreceksiniz.


Yengeç Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Harika yeteneğinizi gösterme havasındasınız – o yüzden devam edin! Çocuğun bugün sahnenin (veya oturma odasının) merkezinde olmasına izin verin ve herkesin hayran kalması için şarkı söyleyin, dans edin veya olabildiğince yüksek sayın. Şöhretlerini anlık görüntülerle yayın.


Aslan Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün ayıracak yaratıcılığınız var. Bir gurme ziyafeti hazırlayın, oğlanın odası için perdeler, dürtüleriniz ne gerektiriyorsa onu yapın. Küçük olana kendi sanatsal projeleri için bir veya iki teknik göstermek için zaman ayırın.


Başak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Esneklik bugün için çağrılır. Uzun bir yapılacaklar listeniz olabilir, ancak pillerinizi şarj etmek için gerçekten biraz zaman kullanabilirsiniz. Sakin ol ve yarın yapılması gereken her şeyin üstesinden gelmek için çok daha fazla enerjin olacak.


Terazi Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eve kapanık ergenler için en iyi aktivite: Art. Kış hüznünü kovalamak için bir fırtınayı sıcak renklere boyamaktan daha iyi bir şey yoktur. Geri çekilin ve başyapıtların gözlerinizin önünde yaratılışını izleyin.


Akrep Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Etkilemek için giyinmeye hazır mısın? Yine de en iyi kıyafetiniz diğer gündüz bakım anneleri için çok fazla olabilir. Biraz kıskançlık uyandırmamak için sesini kıs. Ama bunu diğer yarınıza göstermekten çekinmeyin, o da tamamen gülümseyecek.


Yay Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Huzursuz? Çocukları toplayıp doğaçlama bir alışveriş merkezi safarisine çıkarak fazlalığı veya enerjiyi yenin. Yeni bölgeleri keşfedin ve çocukların vahşi yaşamı tanımasını sağlayın. Yine de, bir pazarlık avı zor olabilir.


Oğlak Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Herkes bugün göründüğü gibi değil. Senin hakkında böyle pohpohlayıcı şeyler söyleyen o nazik anne gibi. Bir komiteye katılman için sana yağ yağdırmaya veya iyiliğine karşılık vermeden ona bebek bakıcılığı yapmaya çalışıyor olabilir.


Kova Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kreşte veya mahalle bekçiliğinde bazı olağanüstü (ve gereksiz) güç mücadeleleriyle karşı karşıya kaldığınızı fark edebilirsiniz. Birisi grubun kontrolünü ele geçirmek isteyebilir. Haksız olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey hakkında konuşun.


Balık Burcu

29 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün o kadar çok şey oluyor ki, bu küçük bir çocuk için bunaltıcı olabilir. Belki programı kısaltabilirsin. Gelen ziyaretçileri saptırmak için (mecazi olarak) ‘bir sonraki duyuruya kadar kapalı’ yazan bir kiremit asın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.