Günlük Annelik Burç Yorumları 26 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 26 Ocak Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ölüm, vergiler, akrabalar – bunlardan kaçınamazsınız, ama en azından ikincisi hakkında bir şeyler yapabilirsiniz. Ve bugün bunun üstesinden gelmek için iyi bir gün. Tyke ile biraz kaliteli zaman onları mutlu etmek için gereken tek şey olmalı.


Boğa Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, Anne ve Ben veya diğer kadınları içeren başka bir sosyal etkinlik için harika bir gün. Bazen başka bir anneden başka hiç kimse gerçekten nasıl hissettiğini anlamıyor. Ve senin gibi, gerçekten harika bir öğle yemeğini paylaşmayı tercih ediyor!


İkizler Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mali durumunuzla ilgili huzursuz hissediyorsanız, sorumluluğu üstlenin ve işe koyulun. Aritmetik üzerinde çalışabilirler ve paranın nereye gittiğini izlemenize yardımcı olabilirler. Ardından, sizin için gerçekten işe yarayan bir bütçe oluşturabilirsiniz.


Yengeç Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İddialı kaslarınızı esnetmek için harika bir gün. Her ne kadar genellikle yüzleşmekten kaçınıyor olsanız da, şimdi doğru olan veya size ait olan şey için kararlı ve zarif bir şekilde ayağa kalkın. Tekniği ısrarcı bir iş arkadaşı veya kreş annesi ile deneyin.


Aslan Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne kadar iyi bir lider olduğunuzu göstermek için harika bir gün. Biliyorsun mesele sadece plan yapmak ve emir vermek değil. Erkek arkadaşınızın ruh halinden faydalanabilir ve bugün içlerindeki en iyiyi nasıl ortaya çıkaracağınızı sezgisel olarak bilirsiniz.


Başak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün diğer insanlarla zaman geçirmen gerekiyor ve bir kadın grubuna katılmak ideal olacaktır. Bakarsanız benzer düşünen anneleri bulabileceğiniz pek çok yer var — oyun alanında, parkta veya bir Annem ve Ben sınıfında.


Terazi Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu harika bir gün olma potansiyeline sahip – ancak esnek kalmalısınız. Ufaklığın kukla gösterisinde kostüm krizi çıkınca kendi planlarınızı askıya almak zorunda kalabilirsiniz. Neyse ki, günü kurtarabilirsin.


Akrep Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kaç animasyon karakterinin trajik bir sonla karşılaştığını hiç fark ettiniz mi? Siz ve çocuk bir film veya video çekiyorsanız, elinizde bol miktarda mendil olsa iyi olur. Her şey bitmeden ikiniz için de su işleri zamanı olabilir.


Yay Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, esnekliğinizi göstermek için bir gün. Ayak parmaklarınıza nasıl dokunabileceğinizle çocuğu etkilemek gibi gerçek olabilir. Veya doğaçlama bir uçurtma uçurma gezisine çıkarmak gibi mecazi. İkisi de iyi.


Oğlak Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz şekerleme zamanını kaçırdı — bu da artık huysuz oldukları anlamına geliyor. Ve bu özellikle kolay bir gün olmayabilir. Ama üstesinden gelemeyeceğin bir şey değil. İyi bir meydan okumayı seviyorsun, o yüzden git ve kaşlarını çat.


Kova Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

ah ah! Evcil hayvan dükkanının yanındaki kısayolu kullanmak zorundaydın, değil mi? Ufaklıkların kendilerini (ve sizi) neyin içine soktuklarını bildiklerinden emin olun ve evcil hayvan sahipliğinin tüm sorumluluklarını dikkatlice düşünün.


Balık Burcu

26 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Şov zamanı! Bebeğiniz bir kukla gösterisi yapmanızı veya kendisinin bir gösteri yapmasına yardım etmenizi isteyebilir. Arkanıza yaslanıp ücretsiz eğlencenin tadını çıkarmak isteseniz de harekete geçme zamanı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.