Günlük Annelik Burç Yorumları 24 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 24 Ocak Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Ocak 2023 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzla ilgili birkaç şeyi açıklığa kavuşturmanın zamanı geldi. ‘Odanı temizle’yi ‘ortalıkta uzan, kitap oku ve bulmaca çöz’ olarak yorumlamış olabilirler. Çok spesifik ve tutarlı olun, doğru anlayacaklar.


Boğa Burcu

24 Ocak 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çok konuşkan bir ruh halindesin. Ufaklığınız, kelime dağarcığı becerileri üzerinde çalışma şansından yararlanacaktır – ancak yalnızca bir kelimeyi kenardan anlamalarına izin vermeyi hatırlarsanız. Onların da bir veya iki noktaya değinmeleri gerekiyor.


İkizler Burcu

24 Ocak 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tam bir flörtleşme günü. Partnerinize alaycı e-postalar veya kısa mesajlar gönderin ve gün boyunca romantik bir gerilim yaratın. Bebek saklandığı zaman, ikiniz de ışıkları söndürmek için fazlasıyla hazır olmalısınız.


Yengeç Burcu

24 Ocak 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kendinize zaman ayırmak istediğinizi göreceksiniz ve aslında bu harika bir plan. Programınızı minimumda tutun ve sadece küçük şeyler üzerinde çalışın. O zaman, çocuk uyurken uzun ve güzel bir banyo yapıp yapamayacağınıza bir bakın.


Aslan Burcu

24 Ocak 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük çocuğunuzun çeşitliliği takdir ettiğinden emin olmak istersiniz. Onlar için en iyi rol model sizsiniz, bu yüzden arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla nasıl etkileşim kurduğunuzu görmelerine izin verin. O zaman nasıl yapıldığını bilecekler.


Başak Burcu

24 Ocak 2023 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, soğuk mantığı kullanma beceriniz sizin yararınıza olmayabilir. Doğru, her şeyi net bir şekilde açıklayabilirsiniz. Ama erkek her bir noktaya “neden?” Onlardan çok daha önce enerjinizin tükendiğini göreceksiniz.


Terazi Burcu

24 Ocak 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Hem siz hem de çocuk, kütüphaneye veya kitapçıya yapacağınız bir geziden keyif alacaksınız. Bazı gizli kitap kurdu eğilimlerine ilham verebilirsiniz. En azından, onlar bir hikaye anlatımı oturumunda otururken yığınlara göz atmanın keyfini çıkaracaksınız.


Akrep Burcu

24 Ocak 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir arkadaşınız size her zaman ince yazıları okumanız gerektiğini hatırlatabilir. Özellikle de almayı düşündüğünüz o oyuncak veya cihaz hakkında. Zor kazanılan parayı taahhüt etmeden önce tüm detayları bildiğinizden emin olun.


Yay Burcu

24 Ocak 2023 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, tamamen konuşup hiçbir eylemin olmadığı bir gün değil. Yüzün mavi olana kadar ders verebilirsin, ama bu çocuğu okula zamanında yetiştiremez. Daha iyi bir yol, onlara oyalandıkları için sonuçlar vermektir.


Oğlak Burcu

24 Ocak 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam edin ve bugün kovalamayı kesin. Patron biraz fazla mesai yapmanızı istiyorsa, onlara doğrudan evet veya hayır deyin. Aynı şey, yatmadan önce fazladan üç hikaye istediğinde çocuğunuz için de geçerli. Birinin yeterli olduğunu söyleyin ve ciddi olun!


Kova Burcu

24 Ocak 2023 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yaratıcılığın bugün ebeveynlik tarzınızın büyük bir parçası olmasına izin verin. Ufaklığınızı nasıl giyindiği, nasıl oynadığı ve nasıl konuştuğuyla kendisini ifade etmesi için teşvik edin. O zaman geri adım atın ve sürecin gelişmesine izin verin.


Balık Burcu

24 Ocak 2023 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir şeyleri hareket ettirmeniz gerekiyorsa, başka bir gün yapın. Çocuk odasını veya oyun odasını yenilemek isteyebilirsiniz, ancak projeyi tamamlamak için yeterli malzemeniz veya yardımcınız yok. Bununla başa çıkmak için daha iyi bir zaman çok yakında.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.