Günlük Annelik Burç Yorumları 22 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 22 Ocak Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük içsel gücünüz bugün size iyi hizmet edecek. Bu metanet, bir trafik sıkışıklığına veya sıraya sıkışan zamana normalden daha fazla sabırla dayanmanıza yardımcı olabilir. Sadece brüksel lahanalarını yemelerini sağlayabilirsiniz. Belki.


Boğa Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gücü hissedebiliyor musun? Tüm o puset kaldırma hareketlerinden etkileyici pazılar ve harika bir genel kondisyon geliştirdiniz. Bugün yolunuza çıkan iltifatların tadını çıkarın, özellikle de hayat arkadaşınızdan.


İkizler Burcu

22 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çocuğa gerçeği kurgudan ayırma dersi vermek için iyi bir gün. Hikaye anında neredeyse her şey yolunda gider ve istediklerini uydurabilirler. Yeni vazoyu kimin kırdığını sorduğunuzda, sadece gerçekler.


Yengeç Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün geminin kaptanısın. Günü istediğiniz herhangi bir yöne yönlendirebilir ve hatta belki de güverteyi temizlemesini sağlayabilirsiniz. İlk eşiniz destekleyici, bu güzel bir bonus.


Aslan Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her şeyi siyah beyaz görmemeye çalışın. Doğru, oğlanın odasını yeniden dekore etmek için hangi renklerin en iyi olacağını tam olarak biliyorsun. Eğer denersen, istedikleri şeyle bir uzlaşma bulabilirsin. Siyah beyaz istemedikleri sürece!


Başak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bahar tatilini düşünmek için çok erken değil. Çevrimiçi ve çevrimdışı seyahat fırsatlarına bakın ve arkadaşlarınız ve akrabalarınızla bazı hisler verin. Birisi sizi ağırlamayı teklif edebilir, bu da sizi bir paketten kurtarır.


Terazi Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yeni bir arkadaş, hatta belki iki arkadaş edinme fırsatı bulacaksınız. Süpermarket veya oyun alanı gibi hiç beklemediğiniz bir yerde olabilir, bu nedenle benzer düşünen ve arkadaş canlısı annelere göz kulak olun.


Akrep Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tutku bugün size ilham veriyor. Kalbiniz için değerli bir davayı üstlenebilirsiniz. Ya da belki bu gece partneriniz için şehvetli bir sürpriz planlarsınız. Gerçekten denerseniz, bu yüksek enerjili günde her şeye sahip olabilirsiniz.


Yay Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir şeylerin “nedenini” bilmek istemek, bugün olayların temeline inmenize yardımcı olacaktır. Ancak bazı şeyler, örneğin küçük çocuğunuzun tabaktaki diğer yiyeceklere dokunduktan sonra bezelyeleri neden yiyemediği gibi bir sır olarak kalacaktır.


Oğlak Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir arkadaş mıknatısı gibi görünüyorsun. Sadece bir öğle yemeği saatin olduğundan, kiminle takılmayı seçeceğin konusunda seçici olman gerekebilir. Buna açıksanız, gelecek vaat eden yeni bir tanıdık bile edinebilirsiniz.


Kova Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eksantrik olarak bir itibarın var. Çoğunlukla bu sizin için işe yarar, ancak her zaman sizin için değil. Kahverengi çantalarını kumkuat salsalı artık devekuşu pirzola sandviçleriyle paketlediğinizde, kimse öğle yemeğini değiş tokuş etmeyecek!


Balık Burcu

22 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Biraz hoşgörü paylaşmak için iyi bir gün. Siz ve bir kız arkadaşınız için öğle yemeği saatinizde hızlı bir spa ikramı ayırtın. Ya da aileyi gurme bir akşam yemeğiyle şaşırtın – ya da belki ikisini de becerebilirsiniz!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.