Günlük Annelik Burç Yorumları 21 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 21 Ocak Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İnsanları etkilemeye hazır olun. Bebeğiniz için muazzam bir hırsınız var ve bugün herkesin bunu bilmesini istediğiniz gün. Şarkı söylemek, dans etmek ya da sadece yuvarlanmak olsun, küçüğünüz için gösteri zamanı.


Boğa Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hareket halinde olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak çoğunlukla diğer insanlara yardım etmek için. Ufaklığınız hokey takımını veya dans grubunu yönetmeniz için size gönüllü olabilir. Sürpriz, bu gezilerin ne kadar eğlenceli olduğu!


İkizler Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yukarı ve onlara! Bugün erkenci olmak isteyeceksiniz. Çocukları okula veya kreşe gönderdikten sonra (rekor sürede), yeni girişimlere odaklanabilirsiniz. Fikirleriniz sandığınızdan daha fazla güce sahiptir, bu nedenle projelerinizi akıllıca seçin.


Yengeç Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük ahmakınızın, onlar düşünmeden önce ve en uygunsuz zamanda bir şeyleri ağzından kaçırmasına alışkınsınız. Bugün, tam da yapmamanız gerekirken fasulyeleri dökebilecek olan sizsiniz. Özellikle akrabaların yanında ne söylediğine dikkat et.


Aslan Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün hemen hemen her şeyden eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz. Bebeğinizin ev işlerine katılmasını sağlamak için bunu kullanın. Ancak zeminde birkaç dakikada bir çamur izlemenin yardımcı sayılmayacağını açıkça belirtmeniz gerekebilir.


Başak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz bugün hayattaki amacını bulduğunu söylediğinde heyecanlanabilirsiniz. Yine de, isimlerini değiştirdiklerini ve aramalarını bekletebileceğinizi söylediklerinde etkilenmeyebilirsiniz!


Terazi Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz uyku vaktinin geldiğini zannedersiniz, bebeğiniz kediyi kovalama vaktinin geldiğini düşünür. Mısır gevreği istediklerinden eminsin, gözleme konusunda ısrar ediyorlar. Herhangi bir uzlaşma yokmuş gibi göründüğü için, eski bekleme durumuna güvenin: ‘Çünkü ben öyle dedim.’


Akrep Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün birine yardım etmek için elinizden geleni yapın. Başka bir anne bocalıyor olabilir ve gerçekten yardıma ihtiyacı var. Hepsinden en memnuniyet verici olanı, bir arkadaşının veya kardeşinin bir blok kule inşa etmesi için özverili bir şekilde yardım ederek peşinize düştüğünü görmenizdir.


Yay Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ev işleri bugün yapılmalı ama bu eğlenemeyeceğiniz anlamına gelmez. Bırakın çocuklar devreye girerken oyunlar uydursunlar. Siz ve diğer yarınız çalışırken flört edebilirsiniz — bu da ışıklar söndükten sonra gerilim yaratmaya yardımcı olur.


Oğlak Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, geri tepmek ve gayri resmi tutmak için iyi bir gün. Hatta herkes için ‘pamukte kalın’ günü bile ilan edebilirsiniz. Ufaklığınız iyi bir hikayenin veya tekerlemenin tadını çıkaracak ve sadece yatmadan önce değil.


Kova Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gününüz bugün büyük sorularla dolu olacak. Mesela gökyüzü neden mavi? Erkekler neden kızlardan farklıdır? Onları arama motorlarından, e-ansiklopedilerden ve eski moda kütüphane kitaplarından yanıtlar toplamaya teşvik edin.


Balık Burcu

21 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz muhtemelen bugün gelecek için hayallerini paylaşacak. Astronot, itfaiyeci veya balet olmak gibi iyi olanları teşvik edin. Ama arka bahçede bir tek boynuzlu at beslemekle ilgili olanı, en iyisi tomurcukta kıstırmaktı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.