Günlük Annelik Burç Yorumları 20 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 20 Ocak Cuma gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her şeyin yolunda gittiği günlerden biri! Sadece topu yuvarlaman gerekiyor – istediğin yere varacak. Hayat arkadaşınızın bu akşam kanepeye sarılmak için biraz cesaretlendirmeye ihtiyacı var.


Boğa Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklar yeni bir oyuncak ya da kıyafet için yaygara kopardığında üzerinizdeki baskıyı hissedersiniz. Yine de alışveriş merkezine gitmeden önce, bu “olması gerekenleri” gözden geçirmek için birkaç dakikanızı ayırın. Bakarsanız daha ucuz alternatifler olabilir.


İkizler Burcu

20 Ocak 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yanıyorsun koç! Biraz enerjik bir cesaretlendirme, çocuğunuzun kendi başına dönme veya eğitim tekerlekleri olmadan bisiklete binme gibi değerli yeni bir beceride ustalaşmasına yardımcı olacaktır. Sadece güven uyandıracak kelimeleri biliyorsun.


Yengeç Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kreşten işe, süpermarkete kadar hep bir telaş içindesiniz. Bugün yavaşlamak ve küçük çocuğunuzla her şeyi halletmek için iyi bir gün olabilir. Yakında sadece araba anahtarlarını sağlaman için sana ihtiyaçları olacak.


Aslan Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Parti nerede? Her neredeysen! Erkek çocuk ve arkadaşlarıyla buz pateni gezisi gibi sıradan bir şey yapabilirsiniz, heyecanlı bir yolculuk. Tüm çeteye ayak uyduracak kadar enerjiniz var.


Başak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Diva davranışına sahip bir anne, oyun alanındaki her şeyi alt üst ediyor olabilir. Muhtemelen bu kişiyi değiştiremeyeceksiniz, bu yüzden hepsine ‘neyse’ deyin ve günü güzel bir şekilde geçireceksiniz.


Terazi Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, bebeğe fedakarlık ve bencillik arasında uzlaşma sanatını öğretmek için iyi bir gün olabilir. ‘Ver’ onlar için daha eğlenceli ama paylaşırlarsa oyuncakla oynama ve arkadaşlarından gülümseme alma fırsatı yakalıyorlar.


Akrep Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Soğuk algınlığı ve grip mevsimi hala bizimle. El yıkama olayını ve bebeğinizle kola hapşırma protokolünü gözden geçirdiğinizden emin olun. Bir ons önleme, onları sağlıklı tutmanın anahtarıdır.


Yay Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınız bugün oyun oynamaktan başka bir şey yapmak istemiyor mu? Devam edin ve katılın! Zeki bebeğinizle güzel bir kovalamaca veya saklambaç sırasında kaybedecek hiçbir şeyiniz ve kazanacak çok şeyiniz yok.


Oğlak Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Emniyet ve emniyet bugün en büyük önceliğe sahip olmalı — özellikle küçük çocuğunuz söz konusu olduğunda. Tabii ki, tüm kuralları biliyorlar ve harfiyen uyguluyorlar. Ancak kuzenleri veya arkadaşları ziyaret etmek için doldurulması gerekebilir.


Kova Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Liderlik becerilerinize ihtiyaç var. Çocukların bir kartopu savaşı veya softbol oyunu organize edecek birine ihtiyacı olabilir. Veya genç futbol takımının bir koça ihtiyacı olabilir. Bugün büyük ya da küçük katkıda bulunmanın bir yolunu bulacaksınız.


Balık Burcu

20 Ocak 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, bazı şeyleri çözmek için harika bir gün. Sizin için bu, iyi bir gizem gerilim filmi okumak veya izlemek anlamına gelebilir. Çocuğunuz, kendi seviyesindeki bulmacalar ve bilmecelerle daha mutlu olacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.