Günlük Annelik Burç Yorumları 19 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 19 Ocak Perşembe gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir rüya o kadar canlı olabilir ki gerçek olup olmadığını merak edersiniz. Neyse ki, küçük çocuğunuz, bebek bezi acil durumunda olduğu gibi, sizi şimdi ve buraya nasıl getireceğini biliyor. En azından neyin ne olduğunu biliyorsun.


Boğa Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün geleceği görebilirsin. Örneğin, bebeğiniz yürümeyi tam olarak tamamlamadan koridorda dört nala koşmaya çalıştığında olduğu gibi. Her şeyin bir “gümleme” ile ve gözyaşları içinde biteceğini biliyorsun. Sarılmalara ve yatıştırıcı sözlere hazır olun.


İkizler Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük bir yanlış anlama, bugün meseleleri karıştırabilir. Birisi birine bir şey söyledi ve çemberin etrafından dolaştığında tamamen başka bir şeye dönüştü. Biraz kazarak, onun köküne ulaşabilirsiniz.


Yengeç Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kendi başınıza küçük bir alışveriş merkezinde gezinme veya kafede aylaklık yapma dürtüsüne sahip olabilirsiniz. Bebeği kreşe bıraktığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin – arada bir kendi başınıza bir şeyler yapmak iyidir. Bu o günlerden biri.


Aslan Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Parlayan her şey altın değildir. Küçüğünüze bu dersi, yanlış nedenlerle tüm yanlış şeylere çekilmeden önce öğretmelisiniz. Eşyaların gerçek değerini öğrenmelerine yardımcı olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Başak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kabul edelim: herkes sizin kadar organize değil. Aslında neredeyse hiç kimse sizinle boy ölçüşemez, bu yüzden iş arkadaşınıza biraz müsamaha gösterin. Sırf masalarının bomba gibi görünmesi, delirmeniz için bir sebep değil.


Terazi Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz bunalmış hissetmenizin iyi bir nedeni var: Aynı anda çok fazla şey oluyor. Bugün bir veya iki tanesine odaklanın ve daha büyük bir başarı hissine sahip olacaksınız. Bu kadar basit olabilir.


Akrep Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük çocuğunuz oynamak istiyor ve bugün onu şımartmalısınız. Ne yapmak isterlerse, gezintiye çıkın ve hayal gücünüzü kullanın. Diğer yarınız da ışıklar söndükten sonra eğlenceli bir ruh halindedir, zevkinize göre.


Yay Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufkunuzu genişletmek için iyi bir gün. Dışarıda büyük bir dünya var ve siz ve bebeğiniz kendinizi çocuk odasıyla sınırlamamalısınız. Bebek arabasını hızlandırın ve yola çıkın. Birlikte maceralar yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Harika bir günün başlangıcı gibi geliyor. Aşırı analiz yaparak her şeyi mahvetmeyin, sadece akışa bırakın ve küçük çocuğunuzla mümkün olduğunca çok zaman geçirin. Bazı bire bir zaman, bağınızı derinleştirmenize yardımcı olur.


Kova Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir arkadaşınız arada bir kendinize öncelik vermeniz gerektiğini hatırlatabilir. Ve şimdiki zaman gibisi yok! Çocuğunuza bakma konusunda çok iyisiniz, bugün kendinizi şımartmanızda bir sakınca yok. Devam etmek. Yap!


Balık Burcu

19 Ocak 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün saçınızla ilgili yeni fikirleri denemek istiyorsunuz. Ufuklarını keşfetmeye ve genişletmeye teşvik etmek için bir ebeveynlik sınıfında veya kitabında öğrendiklerinizi kullanın. Farklı şeyler denemeleri onlara iyi geliyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.