Günlük Annelik Burç Yorumları 18 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 18 Ocak Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aslında yapmaman gerektiğini bildiğin bir şeyi içten içe yapma eğiliminde olabilirsin – çocuğu kreşe bırakırken özürlüler bölümüne park etmek gibi. Bu dürtüye diren ve çok daha iyi bir gün geçireceksin!


Boğa Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün gerçekten benzer düşünen annelerle biraz zaman geçirmelisin. Başka hiç kimse bu kadar çok ortak nokta paylaşmıyor, böylece partnerinizin anlayamadığı şekillerde neler olup bittiğini anlayabilirler. Onları ayni şekilde destekleyin.


İkizler Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş yerinde hayal kırıklığı seviyeleri yükselebilir. Sadece fikirleriniz zamanının biraz ilerisinde, bu yüzden insanlara yetişmeleri için bir şans verin. Anında stres atma: Kreşten çocuğu aldığınızda büyük bir yapışkan kucaklama.


Yengeç Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Genel olarak, uzaya bakmak günü geçirmenin bir yolu değildir. Ama bugün biraz yün toplamak zihninizi boşaltmanıza yardımcı olacaktır. En azından siz ve ufaklık midilliye benzeyen bulutu aramaktan keyif alacaksınız.


Aslan Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklar duvarlardan sekiyor — siz de öyle! Doğaçlama bir gezide bu huzursuzluğun bir kısmını atın. Kuşları ve diğer vahşi yaşamı aramak için bir parkın veya ormanlık alanın yeni bölgelerini keşfetmeye bayılacaklar.


Başak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başkalarının görüşlerine saygı duymak önemlidir. Belki erkek, puce’nin yeni siyah olduğunu düşünüyor ya da bir iş arkadaşının inanılmaz bir müzik zevki var. Onların yoluna gitmelerine izin verin, siz de kendi yolunuza gideceksiniz.


Terazi Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün küçük şeyler sizi uzaklaştırabilir – ama sadece onlara izin verirseniz. Araba koltuğuna dökülen meyve suyu veya mum boya izini dikkate almayın. Bunun yerine doğru giden birçok şeye odaklanın ve birçok şey vardır.


Akrep Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuklar sanat ve zanaat dersinde — peki ya senin yaratıcı yönün? Bugün kendinizi ifade etmenin bir yolunu bulmalısınız. Belki çocuklar onlara katılmana izin verir. Ya da anne blogunuz veya karalama defteriniz üzerinde çalışabilirsiniz.


Yay Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gözden kaçan şeyler bugün hızla akıldan çıkabilir. Ufaklığınızı bu kayıp eşyaları bulmaya dahil edin. Yere çok yakın olduklarından, etrafa zum yapabilir ve o anahtarları veya eldivenleri anında bulabilirler.


Oğlak Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün iyi fikirler ve tavsiyelerle dolusunuz ama bunların çoğu sağır kulaklara gelebilir. Sevdiklerinize yaklaşırken daha ince olmaya çalışın. Küçük bir dalkavukluk, özellikle de ufaklık söz konusu olduğunda oldukça motive edici olabilir.


Kova Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğiniz bugün her türden yeni oyuncaklara ve oyunlara can atarak büyük bir “hediye” vakasına sahip olabilir. Bu talepleri karşılamak için bütçeyi zorlamak yerine, diğer çocuklarla bir takas seansı düzenleyin — bu eğlenceli ve ücretsiz olacaktır.


Balık Burcu

18 Ocak 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Muazzam bir içgörüye sahipsiniz, hatta bugün her zamankinden daha fazla. Bebeğinizin gerçekten ne düşündüğünü anlamak için kullanın. Size o gülümsemenin mutluluk mu yoksa hava kabarcığı mı olduğunu söyleyecektir. Ve ‘yukarı’ veya ‘aşağı’ istediklerinde.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.