Günlük Annelik Burç Yorumları 16 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 16 Ocak Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Dışarı çık ve karış! Yeni bir anne grubuna veya başka bir organizasyona katılmak, bazı anlık arkadaşlar sağlayacaktır. İyi bir izlenim bırakacaksınız — kaldırabileceğinizden daha fazla gönüllü çalışmaya kaydolmadığınızdan emin olun.


Boğa Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kreşteki biri biraz tuhaf davranarak seni kızdırmaya çalışabilir. Üzülmenize izin verirseniz, onlar kazanır. Bunu görmezden gelir ve işinize devam ederseniz, avantaj tamamen sizindir.


İkizler Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Derin düşünmek için harika bir gün. Aslında, düşünmek ve olaylara başka bir açıdan bakmak için biraz zaman ayırmanın fayda sağlayacağı pek çok konu var. Ve küçük çocuğunuz size katılabilir.


Yengeç Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Duygusal bir ruh halindesiniz, ancak küçük çocuğunuzu biraz mesafeli bulabilir. Belki de tüm duygulardan, kucaklaşmalardan ve öpüşmelerden bir molaya ihtiyaçları vardır. Bugün onlara biraz zaman tanıyın ve her şey ikiniz için de iyi olacak.


Aslan Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çocuğunuza göz kulak olun, ancak ‘boğucu bir anne’ olmaya direnin. Atkı ve eldivenlerinin yanlarında olduğundan emin olmakta fayda var. Ancak onları çok sıkı sararsanız nefes almak zor olacaktır. Sıcak ve rahat olmayı hedefleyin.


Başak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçüğünüz büyüyünce insanlığa katkıda bulunan bir bilim insanı olacak mı? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var: Onları deneyerek yeni şeyler öğrenmeye teşvik edin. Çılgınlıklarında büyük bir yöntem olabilir.


Terazi Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün entelektüel bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Kitap veya film zevkinizi paylaşan bir arkadaşınızla tartışmak için bir araya gelin. Ya da çocuk sizinle ciddi bir konuyu tartışmak isteyerek sizi şaşırtabilir.


Akrep Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu gün mağazada bir veya iki sürpriz olabilir. Ufaklık tüm hokey takımını veya dans sınıfını eve sürükleyebilir ve hepsini beslemenizi bekleyebilir. Neyse ki, somun ve balık rutininde bir dahisiniz.


Yay Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir yığın parlak fikriniz var ve bunları paylaşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Ancak, e-posta izine veya mesaj panolarına ulaşmadan önce bazılarının biraz çalışması gerekebilir. Bunları önce kendiniz yazmayı ve göndermeden önce yeniden okumayı deneyin.


Oğlak Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük oğlunuz hırsla dolu — bu size pahalıya mal olabilir. Dünyanın en iyi hokey oyuncusu, bale dansçısı veya ekipman ve eğitim gerektiren diğer meslekler olmak isteyebilirler. Taahhütte bulunmadan önce ciddi olduklarından emin olun.


Kova Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün sadece parlamalısın – küçüklüğünüzün birçok başarısından gurur duyarak. Okul arkadaşlarının veya oyun arkadaşlarının önünde şarkı söylemelerine, dans etmelerine veya alfabeyi okumalarına izin verin. O zaman ikiniz de aldıkları övgülerin tadını çıkarabilirsiniz.


Balık Burcu

16 Ocak 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Evrenin bugün size bir mesajı var: Mola verin! Uzun bir banyo yapmak, tırnaklarınızı yapmak veya şekerleme yapmak için babanızdan veya kız kardeşinizden küçük çocuğunuzu öğleden sonra almalarını isteyebilirsiniz. Bunu hak ettiğinizi herkes biliyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.