Günlük Annelik Burç Yorumları 15 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 15 Ocak Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınızın, daha içine kapanık yetişkinlerin aksine, kendisinden oldukça farklı olan yeni bir arkadaşını kollarını açarak selamlamasını izleyin. Aynı yaklaşımı bugün yeni bir iş arkadaşı veya komite üyesi ile denemelisiniz.


Boğa Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir güç mücadelesi bugün önlenebilir. Belki de bebek kestirme zamanı veya yatma vakti hikayelerinin sayısı konusunda kendi yolunu bulmaya çalışacaktır. İkna etme gücünüz güçlüdür, ayrıca hemen hemen herkesten daha uzun süre dayanabilirsiniz.


İkizler Burcu

15 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yeni bir bakış açısı için hazırsınız. Ebeveynlik tarzınızda istediğiniz gibi çalışmayan bir şeyler var. Ama biraz değiştirirseniz, çocuklar yakında küçük melekler olacaklar – neredeyse. Bugün yeni bir şey deneyin.


Yengeç Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük ahmaklarınız bugün projeler üzerinde çalışırken, çeşitli fikirlere duyarlı olduğunuzdan emin olun. İşleri sizin bildiğiniz şekilde veya hızlı bir şekilde yapmaktansa, kendileri için düşünmeyi öğrenmeleri daha önemlidir. Uzlaşmaya hazır olun.


Aslan Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebeğinizle çıkmaza girdiğinizi düşünüyorsanız, başka bir yaklaşım denemenin zamanı geldi. Sadece ağlamak ya da hayal kırıklığına uğramak konusunda ısrar ettiklerinde bu kolay değildir. Ama bugün sabırlı ve beceriklisin, harika bir kombinasyon.


Başak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kaostan düzen sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin oyuncaklarından birini kaldırır kaldırmaz, yeri daha çok sevdiklerini fark ederler. Belki onlara mantıklı gelen bir sistem bulursanız, onu takip ederlerdi. Denemeye deger.


Terazi Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aşk zamanı! Arkadaşlar ve akrabalar uğrayacak, bu yüzden onlardan birinden bebek bakıcılığı için bir iyilik isteyin. Sonra siz ve diğer yarınız bir süreliğine her şeyden uzaklaşabilirsiniz, tercihen en sevdiğiniz restorana.


Akrep Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ateşin var — tekrarlama ateşi. Muhtemelen çevrenize bakıyorsunuz ve yapıyı bir şekilde yeniden dekore etme veya değiştirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu, diğer yarınızın bunu gerçekleştirmeyi kabul etmesini sağlamak için harika bir gün.


Yay Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ufaklığınıza her zaman yabancılarla konuşmamasını söylüyorsunuz. Ama bugün kreşte veya oyun grubunda tanımadığınız ama muhtemelen tanımanız gereken biri var. Bu kişiyle sohbet edin ve sonunda yeni bir arkadaş edinebilirsiniz.


Oğlak Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yaklaşımınızı veya tarzınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bir şeyleri biraz değiştirmek iyidir – yeni bir saç modeli veya rengi denemek gibi. Çok dürüst oldukları ve zaten mavi saçı tercih ettikleri için erkeğin fikrini sorma.


Kova Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sözlerinin bugün büyük etkisi var. Bir gruba yaptığınız doğaçlama bir konuşma, daha iyi bir değişiklik yapmış olabilir. Sadece, senin yapmamasını dilediğin şeyleri hemen anlayan küçük çocuğun yanında ne söylediğine dikkat et.


Balık Burcu

15 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün mümkün olduğu kadar çok insana yardım etmek isteyeceksiniz. Bunu yapmak için, bir hayır kurumu veya hizmet kuruluşu için gönüllü olabilirsiniz. Sadece annelik görevlerinizden makul bir şekilde ayırabileceğiniz kadar zaman ayırdığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.