Günlük Annelik Burç Yorumları 14 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 14 Ocak Cumartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuzun, diğer insanlara istediklerini yaptırmanın bir yolu var. Sadece bir şişe veya şerbet isterler ve ellerindedir. Bugün çevrenizdeki insanlar üzerinde benzer bir etki yaratabilirsiniz – bu sizin yararınızadır.


Boğa Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğa büyüklüğe ulaşması için ilham verdiğinizi düşünebilirsiniz – onlar bunun başka bir ders olduğunu düşünürler. Eylemler en yüksek sesle konuştuğundan, örnek olarak liderlik etmeyi deneyin. Nazik jestler size katlanarak geri döner.


İkizler Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eşinizin ne kadar çalışkan olduğunuzu takdir etmediğini hissedebilirsiniz. Aradığınız onayı almanın tek bir yolu var – isteyin! Aynı şey, onlar için orada olduğun için gerçekten mutlu olan ufaklık için de geçerli.


Yengeç Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İyileştirme becerilerinize bugün ihtiyaç duyulacak. Sıyrılmış bir diz için bir bandaj veya yaralanmış duygular için biraz rahatlık olabilir. Hangisi olursa olsun, nasıl öpüleceğini ve daha iyi hale getirileceğini bileceksin. Çok daha iyi.


Aslan Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Size daha fazla yetki verecek bir pozisyon bulmaya hazırsınız. Bazı meslektaşlar arasında bazı ihtiyatlı araştırmalar yapmak için iyi bir gün olabilir. Merdiveni yukarı taşımak için gelecekteki ilk adımınızı işaretleyebilir.


Başak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, romantizmin size gelmesine izin vermek yerine, romantizm için gidilecek bir gün. Devam et ve diğer yarısını reddedemeyecekleri bir teklif yap. Sahneyi hazırlarsan amacına yardımcı olur: mumlar, şarap, güller, eserler.


Terazi Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Siz ve küçük çocuğunuz bugün harika bir ortaklık kuracaksınız. Kızakla tepeden aşağı inerler, onu tekrar yukarı sürüklersin. Damlatmaz bardaklarını fırlatırlar, sen alırsın. Ne harika bir takım oluşturuyorsunuz!


Akrep Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yeni fikirlere açıksınız. Şekerleme zamanı ve molalar gibi şeyleri nasıl hallettikleri konusunda diğer anneleri dinleyin. Daha iyi çalışan şeyleri yapmanın farklı bir yolu olabilir. Değiştir ve ne olduğunu gör.


Yay Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, doğrudan tavrınız kazanan bir stratejidir. Biraz dürüst konuşma, çocuğunuzla ilgili birkaç şeyi netleştirmenize yardımcı olacaktır. Bu sefer muhtemelen anlayacaklar.


Oğlak Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün, nakit harcama gerektiren yeni planlara karşı dikkatli olmalısınız. Muhteşem sonuçlar vaat eden bir tanıtım reklamı veya ev partisi sunumu şu anda çekici gelebilir. Ama yolun aşağısında, çok değil.


Kova Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz kaka yapıyorsanız, neden uyumaya ya da uzun bir şekerleme yapmayasınız? Erkek arkadaşın, uzun süreli bir erteleme fikrine doğal olarak karşı çıkacaktır. Ancak daha sonra bu tazelenmiş hissi yaşadıklarında, bu bir favori haline gelebilir.


Balık Burcu

14 Ocak 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Devam edin ve bugün ne kadar gerçekçi olursa olsun hayallerinizi hayal edin. Bir gün erkek arkadaşın büyük şeyler başarabilecek, bundan emin olabilirsin. Olasılık dışı şeyler yapacaklarsa, bu vizyona sahip olmanıza ihtiyaçları var.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.