Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 5 Aralık – 11 Aralık Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 5 Aralık – 11 Aralık haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne zaman tutmanız ve ne zaman dönmeniz gerektiği açık.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve bilgi eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Muhtemelen gelecekteki eğitiminizle ilgili bir plan oluşturmanıza yardımcı olacak çok önemli bir bilgi yolunuza çıkar. Bu, parasını nasıl ödeyeceğiniz veya hangi okula gitmek istediğinizle ilgili olabilir. Koç, çocuğunuzun okulu ve bursları, kredileri ve genel olarak eğitim için nasıl ödeme yapabileceğinizle ilgili olabilir. Şans senin tarafında. Doğru bilgi doğru zamanda elinize geçer.

Yay burcundaki güneş ve inanç eviniz 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Koç, oldukça cesursun ve bugün bir kavgadan geri adım atmıyorsun. Önünüze çıkan her ne olursa olsun veya yolunuzu kim kapatıyorsa, sizi yapmak istediğiniz şeyden vazgeçirmeyecektir. Size çok sağlam bir argüman verebilir veya duygusal bir savunmada bulunabilirler, ancak ne yapmak istediğinizi kalbinizde biliyorsunuz, bu nedenle aktif olarak bu engeli aşmak için çalışıyorsunuz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, fırsatlar birkaç yerden geliyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve yatırım eviniz ve pasif gelir kaynaklarınız Balık burcundaki Jüpiter’le kare açı yapacak şekilde başlıyor. Bir haber hakkında iyimser hissediyor olabilirsiniz. Bir haber veya bir yatırım gurusu size bazı heyecan verici yeni fikirler verebilir. Boğa, yeni bir yatırım veya para kazanma fırsatını kontrol ederken Örümcek hisleriniz karıncalanıyor. Ve genellikle iyi bir para anlayışın var, ama dikkatli ol. Yalnızca olumlu tarafı görürseniz, çok önemli bir bilgiyi kaçırabilirsiniz.

Yay burcundaki güneş ve güç ve kontrol eviniz, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler’deki Mars’a karşı çıkıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Bazı iyi niyetli insanlar, başka seçeneğiniz olmadığını söylediklerinde sizi kızdırabilir. Bu, iş seçimlerinizle veya nerede yaşayacağınızla ilgili olabilir veya bu, İnternet hizmetinizi nasıl aldığınız gibi küçük bir şey olabilir. Boğa, kuşatılmaktan hoşlanmıyorsun, ama şu anda yerinde durmaktan başka bir şey yapamayabilirsin. Genel olarak, bu, kaynak toplamaya yönelik doğal yükseliş arzunuzu yeniler, böylece sınırlı seçenekler arasında sıkışıp kalmazsınız.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mesajlar birçok biçimde geliyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve ortaklıklar eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Fikirlerle dolusunuz ama bazen fikirlerin üzerine inşa edilecek bir yapıya ihtiyacı vardır. Bugün, fikirlerinizi kullanmanın bir yolunu bulan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. İkizler, aradığınız şey bu olabilir, icat etmek istediğiniz ürünleri nasıl satacağınızı veya hizmetlerinizi nasıl pazarlayacağınızı bilen biri. Veya ertelemeyi bırakmanıza ve kendi yolunuzdan çekilmenize yardımcı olacak bazı tavsiyeleri olabilir. İhtiyacınız olan bilgiye sahip yardımsever bir kişi için gözlerinizi dört açın.

Yay burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. Kendi burcunuz olan İkizler burcunda da bir dolunay var. Partneriniz bugün yatağın ters tarafından kalkmış olabilir. Onların çekişmeli, sinirli olduklarını veya her zamanki hallerinde olmadıklarını görebilirsiniz. İkizler, dönmen gerekebilir. Bugün, hayatınızdaki özel bir kişiyle konuşurken gözlerinizi ve kalbinizi açık tutun. Yakınınızdaki biri kötü bir zaman geçiriyor ve şu anda bir derse değil, sarılmaya ihtiyacı var.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kişisel alanınızı olduğu kadar kendiniz de yeniden yapabilirsiniz.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve günlük rutin eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Mutfağınızı yeniden düzenlemek veya ofisinizi tepeden tırnağa yeniden düzenlemek için çok ilham almış olabilirsiniz. Kanser, her şeyi bir bütçeyle yapmak, kapları yeniden kullanmak, duvar sanatı yaratmak ve pozitif enerji getirmek için bazı feng shui tedavileri eklemek için kendinize meydan okuyabilirsiniz. Sadece birkaç saat içinde güzel ve yeni bir odaya sahip olabilirsiniz. Bugün, bir alanı güzel ve verimli hale getirmek için birçok fikriniz ve yeteneğiniz var.

Yay burcundaki güneş ve iş eviniz ve iş arkadaşlarınız 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Bugün, belirli bir çalışanla uğraşmak size zor gelebilir. Kanser, bu kişi oldukça saldırgan olabilir veya belki de hiç iş yapmıyor olabilir. Patronunuz bunu duymak istemiyor, bu yüzden tüm sorun masanızda. Ama bugün bu kişinin ortaya çıktığı gün. Dolunayın ışığı altında herkes neler olduğunu görüyor.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantizm bir olasılık.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve zevk ve romantizm eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Özel günlüğünüze yazdığınız şeyler tezahür etmeye başlayabilir. Leo, kapından dışarı çıkıp sosyal dünyaya yeniden katılmanın zamanı geldi. Ve yeni insanlarla tanıştıkça, bir bireye karşı yadsınamaz bir çekim hissedebilirsiniz. Bakışları veya bakışlarını tutma biçimleri olabilir. Ve bir an, belki iki eliniz de kapı kolundayken, o kapıyı birlikte açıp bir sohbet başlatabilirsiniz.

Yay burcundaki güneş ve çocuklarınızın ve küçük akrabalarınızın evi 7 Aralık Çarşamba günü İkizler’deki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Hayatınızdaki bir ilişki, ebeveyn (veya otorite figürü) ve çocuktan eşitlere geçiş yapıyor olabilir. Uzun zamandır hayatınızda olan bu genç akrabanız büyüyor. Şimdi farklı sorular soruyorlar. Ne söyleyeceğinizi düşünüyorlar. Tavsiyenize bile uyabilirler. Leo, bunun çok yakın bir ilişkiye dönüşme potansiyeli var.


Başak Burcu

Başak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta elma ağaçtan uzağa düşmüyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve aile evinizin Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, soy ağacınız hakkında kendi davranışlarınız hakkında birçok şeyi açıklayan bir şeyler öğrenebilirsiniz. Başak, daha önce hiç tanışmadığın bir üvey kardeşle tanışabilirsin (ve ikinizin de aynı burna sahip olduğunu görebilirsin). Ya da aile ağacının derinliklerine iniyor ve başarılı atalar, liderler, öğretmenler ve belki de soylular gibi bazı gerçek cevherleri ortaya çıkarıyor olabilirsiniz.

Yay burcundaki güneş ve mesken eviniz, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Evi düzene sokmak için gayretle çalışıyor olabilirsiniz. Başak, bu bir misafir odasını boyamak, küçük onarımlar yapmak veya kileri doldurmak anlamına gelebilir. Ve bunu yaparken, evdeki diğer insanların sizin istediğiniz kadar yardım etmediğini fark ediyorsunuz. İnsanları bir amaç etrafında toplamaya ikna etmeyi zor bulabilirsiniz. Bugün yapılmasını istiyorsanız, muhtemelen kendiniz yapmanız gerekecek.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli işlerinizi hallediyorsunuz.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve iletişim eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Beyniniz bugün tüm silindirleri ateşliyor. Bu, bir sınava çalışmak, dönem ödevini bitirmek veya bir derse katılmak için harika bir gün. Terazi, soruyu cevaplamak için elinizi kaldırmaya, hatta ayağa kalkıp gruba bildiklerinizi anlatmaya hazırsınız. Ancak bu yön aşırı iyimser olabilir. Ödevi son dakikaya bırakmayın yoksa zamanınız tükenebilir.

Yay burcundaki güneş ve iletişim eviniz 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. İkizler burcunda da bir dolunay var. Terazi, münazara konusunda çok iyisin (belki lisede münazara takımındaydın). Bugün, kolayca bir tartışmaya girebilirsiniz. Birinin gerçeklerinin düzeltilmesine ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak düzeltilmek istemiyorlar, bu yüzden düzeltmenizi düzeltiyorlar. Ve yakında bilgileri ileri geri çarptığınız agresif bir tenis maçınız var. Bugün, çekişmeli insanlara dikkat edin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mali bir artış mümkündür.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve para eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Bugün, paranıza dikkat etmeye çalıştığınız için büyük bir satın alma düşünüyor ve çok fazla araştırma yapıyor olabilirsiniz. Halihazırda vermiş olduğunuz bir kararı destekleyen pek çok bilgi bulabilirsiniz. Akrep, doğrulama yanlılığına dikkat et. Bugün olumlu olanlar kadar olumsuz yorumları da gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve finansal konulardaki eviniz İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Çaba göstermeye istekliysen, daha fazla para kazanma fırsatın var. Baktığınız bir pozisyon için biraz rekabetiniz olabilir. Ya da belki iş için birkaç aday vardır. Akrep, istediğin terfi için menajerine bir satış konuşması yapman gerekebilir. Bir işletmeniz varsa, neyin yolunda gitmediğini değerlendirebilirsiniz ve bu, bir çalışanın gitmesine izin vermek anlamına gelebilir. Bugün rekabetçi enerji, daha fazla para kazanmanıza yardımcı oluyor.


Yay Burcu

Yay Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük ilerleme kaydediyorsunuz.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunuzda ve güven eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Yay, geçmişten gelen kinleri serbest bıraktığınız ve kişisel güvensizlikleri bıraktığınız için kendinizi daha özgür hissediyor olabilirsiniz. Artık peşinden koşmak istediğiniz şeye eğilmeye hazırsınız. Önündeki yol artık açık. Önceliklerini biliyorsun. Yardımsever insanları nasıl bulacağınızı biliyorsunuz. Ve bir şeyi ne kadar uzun süre yaparsan o kadar zevk aldığını biliyorsun. Bugün, başarıya giden yoldasınız.

Yay burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Aşkı arıyorsanız, yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman. Hızlı buluşma etkinliğine veya bekarlar buluşmasına gitmeyi düşünün. Yay, birlikte takılan bir grup bekar insan bulmak gerçekten iyi olurdu. Bugün çok ilginç bir eşleşme bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yaratıcılık zirvede.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve hayal gücünüz eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Hiç hikaye yazmayı düşündüyseniz, bugün kaleme almak için iyi bir gün. Ya da belki çizmek, boyamak veya heykel yapmak istersiniz. Bu yaratıcı çabalardan herhangi biri bugün için mükemmel. Oğlak burcu, takı yapabilirsin (özellikle metalleri eritip lehimlediğin türden). Bu, mum yapmak veya ateşin önünde oturup bir battaniye örmek için güzel bir gün. Bugün, yaratıcı meyve sularınızın akmasına izin verin.

Yay burcundaki güneş, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Ofisteki birisinin sizinle daha yakın bir ilişki kurmak istemesi mümkündür. Sizi bir kenara çekip iş dışında görüşmek istediklerini söyleyebilirler. Akıllarında romantizm olabilir. Oğlak, bu macerada ilerlemeye hazır ve istekli olup olmadığınızı görmek için kendi durumunuza bakmanız önemli olacaktır.


Kova Burcu

Kova Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir arkadaşınız sizin için işleri kolaylaştırıyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaş gerçekten senin için geliyor. Size bir iş ilanından bahsedebilir veya işinize bir şekilde yardımcı olabilirler. Size bir parça ekipman veya teknoloji cihazı ödünç verebilirler ve sizi onu satın alma masrafından kurtarabilirler. Çoğunlukla, sizi dinlemek ve istediğiniz zaman size sağlam tavsiyeler vermek için oradalar. Kova, bu arkadaşlığı geliştirmek ve büyümesini izlemek için iyi bir zaman.

Yay burcundaki güneş, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Genel olarak, büyük kişiliklere ve iddialı insanlara aldırmazsınız. Ama hayatınıza sizinle aşk ilişkisi kurmak isteyen biri gelebilir ve o o kadar emin ve o kadar dikkatlidir ki, biraz şaşırmış hissedersiniz. Karar vermek için biraz daha zaman isterken, sizin “tek” olduğunuzu düşündüklerini iddia edebilirler. Kova, bu özellikle hala bir ilişki içindeyseler doğrudur. Aşk duygularının yersiz veya en azından erken olduğunu hissedebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için yeni bir olasılık açılıyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve kariyer eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Bir süpervizör bugün size yaklaşabilir ve sizi izlediklerini size bildirebilir. Senin için büyük planları olabilir. Balık, size daha fazla sorumluluk ve prestij kazandıracak yeni bir pozisyon açılıyor olabilir. Ayrıca, özgeçmişinizin dolaşımda olması ve bir görüşme veya hatta bir teklif için çağrı almanız da mümkündür.

Yay burcundaki güneş, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. İşe gidip gelişinize bakıyor olabilirsiniz. Bir süre evden çalıştıktan sonra artık ofise geri dönmeniz gerekebilir. Veya son zamanlarda daha fazla trafik var ve evden uzakta ne kadar zaman geçirdiğinizi fark ediyorsunuz. Taşınma veya yeni bir iş bulma fikriyle oynuyor olabilirsiniz. Balık, patronunuzla zamanın bir kısmında evden çalışmanıza izin veren karma bir pozisyon oluşturma hakkında konuşmanız da mümkündür (ancak bu, o konuşmanın günü değil).


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.