Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 26 Aralık – 1 Ocak Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 26 Aralık – 1 Ocak haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aradığınızı bulabilirsiniz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve kariyer eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve kariyerden elde edilen para evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, yeterince maaş almadığınızı hissedebilirsiniz (elbette, her gün böyle hissedebilirsiniz). Koç, fazladan yol kat etmek, fazla mesai yapmak veya keyfi bir teslim tarihini karşılamak için üretiminizi hızlandırmak için motive olmayabilirsiniz. Bugün izininiz varsa, güzel sanatlar üzerinde çalışmak, bir yazıyı düzenlemek veya çok dikkatli ve kesin çaba gerektiren herhangi bir proje üzerinde çalışmak için iyi bir gün.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve hayal gücünüzdeki evi 60’lık açı yapacak. Bugün oldukça aşık hissediyor olabilirsiniz. Bir roman okuyor veya oldukça buharlı bir film izliyor olabilirsiniz. Partnerinizin de sizinle birlikte izlemesini sağlayabilirseniz, kapalı kapılar ardında biraz eğlenceye yol açabilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değişim seçeneklerini değerlendiriyorsunuz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve eğitim eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve halka açık gösteri evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, dünyaya sunduğunuz şeyler birçok kişi tarafından fark ediliyor. Boğa, yazım ve dil bilginizi iki kez kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bugün ne paylaştığınıza dikkat edin, çünkü başkaları söylediklerinizi tekrar paylaşabilir ve bu da itibarınızı etkileyebilir.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve arkadaşlık evinizi 60 açıyla açı yapacak. Siz ve bir arkadaşınız bugün kendinizi yakın hissediyor olabilirsiniz. Boğa, geçmişten bazı hikayeler paylaşıyor ve ne kadar ortak noktanız olduğunu fark ediyor olabilirsiniz. Ya da belki arkadaşınız omzunuzda ağlıyor ve siz bu kişi için büyük bir empati hissediyorsunuz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çok sayıda yaratıcı fikriniz var.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve yatırım eviniz Kova burcundaki Satürn’e ve bilgi evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, önemli bir finansal karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. İkizler, 401(k) paranızı nereye tahsis edeceğinize veya geleneksel mi yoksa Roth IRA’yı mı tercih edeceğinize karar verebilirsiniz. Ancak konuyla ilgili okuduğunuz çok miktarda bilgi kafa karıştırıcı olabilir. Devam etmeden önce, bu sorunla kişisel deneyimi olan, güvendiğiniz birini bulmanız iyi olur.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve popülerlik evinizi 60 açıyla açı yapacak. Artık enerji romantik bir doğaya kayar ve siz ve eşiniz toplum içinde bir sevgi gösterisine kapılmış olabilirsiniz. İkizler burcu, öpücüğünüz bir top oyununda dev ekranda görüntülenebilir veya bir iş arkadaşınız sizi ve sevgilinizi el ele tutuşurken bulabilir. Sevdiğiniz kişinin güzel bir romantik jest yapması ve yatak odanızın kapısını açıp yatağınızda gül yaprakları bulmanız mümkündür.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir işbirliği mümkündür.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz, Kova burcundaki Satürn ve yakınlık eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, telefonun başında birinin aramasını bekliyor olabilirsiniz. Ve topun kendi sahalarında olduğunu fark etmedikleri için oldukça rahatsız hissedebilirsiniz. Yengeç, tam odaklanma gerektiren zorlu bir şey üzerinde çalışmak daha iyi bir fikir olacaktır. Zihniniz şu anda bu enerjiye uyumlandı.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve fantezi uçuşları evinizi 60 açıyla açı yapacak. Yengeç, bugün hayal gücünüz sizinle birlikte kaçabilir. Ve çoğunlukla, surround sesle harika, tam renkli bir romantizm olabilir. Yanağınızdan ve boynunuzdan aşağı inen parmak uçlarının düşüncesi tüylerinizi diken diken edebilir. Bugün, bir aşk romanı yaşamak istiyorsunuz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta insanlarla bağlantı kuruyorsunuz, nesnelerle değil.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Satürn’e ve iş/yaşam dengesi evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, daha fazla boş zamana ihtiyacınız olduğunun farkında olabilirsiniz. Rahatlamak ve gevşemek için daha fazla uykuya veya sadece daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Leo, bu, her şeyi durdurduğun, telefonunu bıraktığın ve dikkatli bir nefes aldığın zamandır. Bu basit hareket, daha merkezlenmiş ve topraklanmış hissetmenize yardımcı olmak için uzun bir yol kat edebilir.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve yakınlık evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün şımartılmak iyi gelebilir. Masaj yaptırmak için harika bir gün. Veya köpük banyosuna veya jakuziye girmek isteyebilirsiniz. Leo, kendini bulabildiğin en yumuşak yapağıya sarmak isteyebilirsin. Bugün, dokunma duyularınız keyif almaya hazır.


Başak Burcu

Başak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir randevunuz olabilir.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve yaratıcılık eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve çaba evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, bir şeyi doğru yapmaya çalışıyorsunuz. Başak, oturma odasına resim asıyor olabilirsin. Ya da sevgiliniz için nefis bir tatlı hazırlıyor olabilirsiniz. Bugün, doğru bir şey elde etmek istiyorsun.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve ilişkiler evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Başak, bir kapıyı açmak için uzanırken elin bir yabancının eline değebilir ve bu bir sohbet başlatır. Birkaç dakika içinde birkaç ortak noktanız olduğunu keşfedersiniz. Bu bir kahve randevusuna ve belki daha fazlasına yol açabilir. Aşkı arıyorsanız, bugün sihir olabilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gerçeği bulmak için içinize gideceksiniz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve aile eviniz Kova burcundaki Satürn’e ve çocuklar ve küçük akrabalarınızın evine yarı sekstil açı yapıyor. Bugün odak noktası çocuklar. Kuzenler, yeğenler ve yeğenler dahil olmak üzere geniş ailenizin çocuklarını ziyaret ediyor olabilirsiniz. Terazi, hamile olan veya yakın zamanda doğum yapmış bir akrabanıza yardım edebilirsiniz. Bugün, genç nesil etrafındasınız.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve sağlık ve esenlik evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün, kendinizi bilinçli meditasyona kaptırabilirsiniz. Terazi, pozitif enerji ve auranızı temizlemek için sakinleştirici piyano müziği dinlerken veya rehberli meditasyon yaparken yedi çakranızı dengeleyebilirsiniz. ASMR’yi dinlerken veya doğrudan bilinçaltınıza süzülen binaural vuruşlarla bir onay videosu dinlerken meditasyon yapabilirsiniz. Bugün, içinizdeki size odaklanacaksınız.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tüm doğru soruları soruyorsunuz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve sizin yaşınızdaki kardeşler, kuzenler ve akrabalardan oluşan eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve aile evinize yarı sekstil açı yapıyor. Kardeşinizle planladığınız bir buluşmanız olabilir, ancak bugün planların ters gitmesi oldukça kolay olabilir. Akrep, programınıza, onların programına veya genel olarak hava durumuna göre gecikmeler olabilir. Bugün, esneklik anahtar olacak.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve romantizm evinizi 60’lık açıyla açı yapacak. Bugün, siz ve partneriniz her yerinizi ürperten gerçekten eğlenceli bir şey yapabilirsiniz. Akrep, bu bir çiftler masajını veya karla çevrili buharı tüten bir jakuziyi içerebilir. Aşkı arıyorsanız, romantik fikirleri olan birini bulmak için harika bir gün. Ve çiçek açan aşk, bir aşk romanına layık olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri dengede tutuyorsunuz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve harcama eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve planlar ve hesap tabloları evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, kalbinizle kafanız arasında küçük bir savaş var. Kafanız harcama limitinizin ne olduğunu bilir, bütçeniz hakkında bir fikir sahibi olur ve tasarruf yolunda neyi başarmak istediğinizi bilir. Ancak kalbiniz, yeni ve harika bir güneş gözlüğü veya mikropları yok etmek için UV ışığı içeren bir su şişesi için çarpıyor olabilir. Yay, bütçeyi aşmak için mücadele ediyorsun.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve mesken evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün yuva yapıyor olabilirsiniz. Yay, dışarıdaki hava başka bir şey yapmayı zorlaştırıyor olabilir. Evde kalmak, polar bir battaniyeye sarılmak ve çocuklarınızla animasyon filmler izlemek isteyebilirsiniz. Belki biraz eski usul bir şeyler yapmak istiyorsunuz ve ailenizle birlikte yemek masasında bir yapbozu bir araya getiriyorsunuz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ilgi odağındasın.

27 Aralık Salı günü, kendi Oğlak burcunuzdaki Venüs, Kova burcundaki yöneticiniz Satürn’e ve maddi kazanç evinize yarı sekstil açı yapıyor. Paranızı iyi takip ettiğinizde her şey daha iyi hissettiriyor. Oğlak burcu, bazen muhasebe ilkelerine karşı koyabilirsiniz, ancak neye sahip olduğunuzu ve neye ihtiyacınız olduğunu bildiğinizde genel olarak her zaman daha sağlam ve güçlü hissedersiniz. Bugün mali durumunuzu düzene sokmak için iyi bir gün.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü sekstilde yapıyor ve kurgu, senaryo ve yaratıcı yazarlık eviniz. Oğlak, eline bir kalem alıp kısa bir hikaye yazabilirsin. Bir senaryo üzerinde işbirliği yapacak bir arkadaş bulabilirsiniz. Ya da belki şükran ve başarıya odaklanmanız için size rehberlik eden yazı istemlerinin olduğu bir günlüğü dolduruyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi kağıt üzerinde alıyorsunuz.


Kova Burcu

Kova Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, istediğiniz bir şeyi elde edeceksiniz.

27 Aralık Salı günü Oğlak burcundaki Venüs, kendi Kova burcunuzdaki ve güven evinizdeki Satürn’le yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, odanın önünde mikrofon tutan kişi siz olabilirsiniz. Bunun için hazırlıksız hissedebilirsiniz, ancak macera ve heyecan için hazırsınız. Kova, bu doğaçlama yıldızlık başka biri müsait olmadığı için gelebilir ve şimdi sahneye çıkıp liderliği ele geçirmek size kalmış.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve mali evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün, istediğin şey indirimde gibi görünüyor. Kova, uzun bir kabandan tasarımcı bir çantaya kadar her şeyde çok iyi bir anlaşma bulabilirsiniz. Aradığınız elektronik cihazı beklediğinizden daha düşük bir fiyata bulabilirsiniz. Ve aksesuarlara yapılan fazladan harcama sonunda bütçenizi aşabilir, ancak bugün bir dileğinizi yerine getirebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neredeyse her şey hakkında sezgiselsiniz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve hayır işleri evinize yarı sekstil açı yapıyor. Balık, mahallenizdeki yerel bir barınakta, gıda bankasında veya kar amacı gütmeyen topluluk tiyatrosunda yardım etmek için bir arkadaşınıza katılabilirsiniz. Bu, topluluğa geri vermek için bir şeyler yapmak için iyi bir gün.

28 Aralık Çarşamba günü, Venüs Neptün’ü kendi Balık burcunuzda ve fiziksel varlığınız olan evinizde 60 açı yapacak. Bugün başları döndürüyorsun. Herkes ne kadar çekici göründüğünüzü ve kıyafetinizin ne kadar harika olduğunu söylüyor. Balık, elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, bu yüzden yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir gün. Aşkı arıyorsanız, metin yoluyla iletişim kurmaya yeni başlamış olsanız bile, bu ilk buluşmaya gitmek için harika bir zaman.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.