Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 2 Ocak – 8 Ocak Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 2 Ocak – 8 Ocak haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geleceğe bakıyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir vizyonersiniz. Koç, uzak geleceğe bakabilir ve olasılıkları görebilirsin. Bu, zaman çizelgenize beş yıl, on yıl veya yirmi yıl sonrasına bakmak ve nerede olduğunuzu görmek için iyi bir zamandır. Ardından, o muhteşem varış noktasına nasıl ulaşabileceğinizi anlamak için zaman çizelgenizi geriye doğru izleyin.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve arkadaşlıklar eviniz, kendi Koç burcunuzdaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Birden fazla arkadaşınız size ulaşabilir. Koç, tatillerde görmeyi özlediğiniz arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz. Çok sevdiğiniz biri iş yerinize uğrayabilir. Mutlu saatler için birkaç arkadaşla tanışabilirsin. Bugün, olumlu bağlantılar kuruyorsunuz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, planlar hazırlıyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, harika bir gelecek tasavvur etme yeteneğine sahipsiniz. Neptün, bir yıl sonra nerede olmak istediğinizi tasarlayabilmeniz için hayal gücünüzü harekete geçirir. Hayatınızın mimarı olabilirsiniz ve bugün bazı planlar yapmak için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü, haritanızın tepesindeki Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Karizmanız bugün çok yüksek. Bu, sosyal bir etkinlikte veya bir flört uygulaması aracılığıyla aşkı bulmak için kendinizi oraya koymak için iyi bir gün. Boğa, bu aynı zamanda birisinin flört profiliniz için fotoğrafınızı çekmesi için harika bir gün.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bazı hedefler belirliyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Enerjinizi ileriye bakmaya harcamak iyidir. İkizler, şu anda boş bir sayfayla ve olasılıklarla dolu bir dünyayla karşı karşıyasın. Bu kombinasyon, geçmişte neyin sisli olduğunu net bir şekilde görmenize yardımcı olabilir. Bugün bazı hedefler belirlemek için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve maneviyat eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Feng shui tedavilerinizi yenilemek için biraz zaman ayırın. İkizler, rüzgar çanlarının tozunu alabilir veya pencerelerinde asılı olan kesme cam kristallerini parlatabilirsin. Bu manevi nesnelere dikkat ettikçe, enerjiyi yeniler ve refah, bağlantı ve mükemmel sağlık fırsatlarını karşılarsınız.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, peşine düşmeniz için fırsatlar var.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, hayal gücünüz harekete geçiyor. Yengeç, geleceğe bakıp olasılıkları görebilirsin. Daha başarılı bir kariyer, daha güçlü aile bağları ve size yardım etmek için bir araya gelen harika bir topluluk gibi, istediğiniz hayatı kurmanıza yardımcı olacak şeylerin bir araya geldiğini görebilirsiniz. Bu rüya görmek için güzel bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve kaynaklar eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, kaynaklara daha fazla erişiminiz var. Bunlar, iyi bir faiz oranıyla kredi almaktan evrak sorunlarınızda size yardımcı olacak birini bulmaya kadar her şeyi içerebilir. Sorsan, yardım etmek için biri gelir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geleceğiniz için net bir yol haritası çiziyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sezginiz her zamankinden daha güçlü. Bir süre oturup geleceğiniz hakkında düşünmeniz gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Leo, ileride pek çok olası yol var. Kendinize kişisel bir yol haritası yapmak için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Siz ve partneriniz şu anda çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz. Bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Bazıları için bu nişanlanmak anlamına gelebilir. Zaten kararlı bir ortaklık içindeyseniz, yeminlerinizi yenilemenin zamanı gelmiş olabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir bulmacayı çözüyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, hayatınızı yükseltmek için planlar yapıyor olabilirsiniz. Başak, bu bir süredir düşündüğün bir şey olabilir ve şimdi parçalar bir araya geliyor. Bu çözebileceğiniz bir bilmecedir.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, sağlığınız için de iyi olan gerçekten eğlenceli bir şey yapma fırsatınız var. Arkadaşlarınızla yoga yapıyor olabilirsiniz veya hepiniz kayak yapmak için yamaçlara gidiyor olabilirsiniz. Başak, birlikte sağlıklı bir beslenme planına da başlayabilirsiniz. Bugün mutfağınızda gülerek ve malzemeleri paylaşırken yemek hazırlayabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sezgilerinizi takip edeceksiniz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, geleceğiniz hakkında kararlar almak için hislerinize güveniyorsunuz. Terazi, önünüzde birçok seçeneğiniz var, ancak solar pleksusunuzdan sizi gerçekten çeken sadece birkaçı var. Evrene bir dilek tutarken duygularınızı günlüğe kaydetmek ve gerçekten ne istediğinizi yazmak için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve romantizm ve macera eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Terazi, sevgilinle harika bir randevu planlayabilirsin. Akşam yemeği ve bir gösteri olabilir ya da belki dans etmeye gidiyorsunuzdur. Ve aşkı arıyorsanız, yeni biriyle tanışmak için harika bir zaman.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, harika bir gelecek vizyonunuz var.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, çekim yasasına dokunabilirsiniz. Akrep, bir vizyon panosu oluşturabilir, görüntüleri bir ekran koruyucu olarak kullanabileceğiniz bir kolaja yerleştirebilirsiniz. Her gün bakabileceğiniz bir sanat eseri yapabilirsiniz. Bu, fırsatları çekmek için iyi bir yoldur.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve ev ve aile eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile altmışlık açı yapıyor. Aile bugün heyecan verici bir duyuru için bir araya gelebilir. Çocuklarınızdan biri eve bir randevu getirebilir veya daha yaşlı bir akrabanız iyileşiyor olabilir. Aile yeni bir evcil hayvan alıyor olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarılarınız yıldızlarda yazılı.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Yay, psişik yeteneğiniz bugün oldukça güçlü ve biraz otomatik yazmayı denemek isteyebilirsiniz. Yani, elinizde kalemle yazmaya başlıyorsunuz ve düzenleme yapmadan düşüncelerin sayfaya akmasına izin veriyorsunuz. Sonunda, yüksek benliğinizden bazı şaşırtıcı içgörüler elde edebilirsiniz.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve dans eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, sürüklenebilirsin. Yay burcu, akşam bir arkadaşınızla dans aerobik dersi alıyor, balo salonu dansı öğreniyor veya line dance yapıyor olabilirsiniz. Bugün, doğaçlama karışık dans rutininizde ustalaşabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendiniz hakkında bir şeyler keşfediyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arıyorsunuz. Biraz ilerleme kaydettiniz, ancak yine de zevkinize göre çok yavaş ilerliyor. Oğlak, yıllık hedeflerinize sadece altı ayda ulaşmak için beyin fırtınası yapabilirsiniz.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve konfor ve hoşgörü eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, sizi lüksün kucağına atacak bir şey yaşayabilirsiniz. Birisi sizi çok seçkin bir restoranda öğle yemeğine çıkarabilir. El yapımı çikolatalardan bir hediye alabilirsiniz. Ya da belki birisi size suni kürk bir eşarp hediye eder. Bugün kendinizi bir milyon dolar gibi hissedebilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni hayatınızı planlıyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, psişik bir yöntemle kendiniz hakkında bir şeyler keşfedebilirsiniz. Sırlarını bulmak için bir kristalin derinliklerine bakabilirsin. Kova, sarkaca sorular sorabilir ve onun saat yönünde ve saat yönünün tersine dönmesini izleyebilirsiniz. Bugün, geleceğinizi sihirli bir şekilde keşfedebilirsiniz.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki kendi burcunuzdaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ve iletişim eviniz ile 60’lık açı yapıyor. Kova, kalpler ve çiçeklerle dolu güzel bir kart ve içinde birinin el yazısıyla aşk mesajı alabilirsiniz. Veya bu öpücük emojileriyle dolu bir metin olabilir. İçten bir notla çiçek almanız mümkündür. Bugün, çok olumlu bir iletişim alıyorsunuz.


Balık Burcu

Balık Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantik bir fırsat sizi nefessiz bırakabilir.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü, Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcunuzdaki Neptün’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yüksek benliğinizden ve çevrenizdeki Evrenden birçok mesaj alabilirsiniz. Meditasyon yoluyla Akaşik alana adım atabilir ve aradığınız cevapları bir araya getirebilirsiniz. Balık, tüm bilginin kaynağına dokunuyorsun.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve dinlenme ve iyileşme eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ve konfor eviniz ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, dinlenebilmeniz veya en azından bugün uyuyabilmeniz için bir yastık kalesi yapmak (kendinizi kabarık yastıklarla çevrelemek, etrafınızdaki manzaraları ve sesleri boğmak) iyidir. Balıklar, bir spa günü, uzun bir banyo veya jakuziye dalarak kendinize bakmayı düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.