Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 19 Aralık – 25 Aralık Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 19 Aralık – 25 Aralık haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ani bir aydınlanma, değerli bir hedefe odaklanmanıza yardımcı olur.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, haritanızın tepesinde Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler burcundaki Mars’la ve iletişim evinizle 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Çoğu zaman diğer insanların ne düşündüğüyle ilgilenmezsiniz. Bugün hariç. Artık başkası için taviz vermen gerektiğini hissediyorsun. Aries, onlar hızla geçerken kenara çekilmelisin. Bu, geçmişte başınıza bela olan belirli bir iş arkadaşınız olabilir. Bugün, özellikle sinir bozucular, ancak bu, kavga çıkarmak için iyi bir gün değil.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve bilgelik eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Ani ve şaşırtıcı bir aydınlanma sizi yerden yere vurabilir. Beyninize yeni bilgelik akıyor ve aniden hayatınızı çok farklı görüyorsunuz. Koç, sanki ışık anahtarı açılmış ve karanlık kaybolmuş gibi.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni kaynaklar keşfediyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve seyahat evinizin para evinizde Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yolda iseniz, pahalıya mal olabilir. Havaalanında veya tren istasyonunda yemek yemek yerine bir öğle yemeği hazırlamak isteyebilirsiniz. Benzin her zamankinden daha pahalı görünüyor. Ve tüm bunlar şu anda senin için rahatsız edici. Boğa, geçişte olmanızın nedenine odaklanmak daha önemlidir.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Kaynaklar söz konusu olduğunda, bugün şanslısınız. İhtiyacın olduğunu düşündüğünden daha fazlasını istemek güzel. Düşük faizli bir fatura konsolidasyon kredisi veya işinizi finanse etmenin bir yolu hakkında bir bankacıyla konuşmayı düşünebilirsiniz. İyi bir amaç için para topluyor olabilirsiniz. Boğa, topluluğunuzdaki veya ait olduğunuz bir gruptaki kar amacı gütmeyen bir kuruluş için bir bağış toplama etkinliğine başkanlık edebilirsiniz. Bugün, bir para mıknatısısınız.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değerli bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve yakınlık evinizin kendi İkizler burcunuzdaki Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, siz ve sevgiliniz aynı sayfada değilsiniz. Aslında, aynı kütüphanede bile olmayabilirsiniz. İkizler, onlar arkadaşlarıyla içmeye çıkmak isterken, biraz kucaklaşmak ve samimi vakit geçirmek için bir araya gelmekle çok ilgilenebilirsiniz. Ya da kasabada bir gece planladınız, ama onlar zaten dokuzda uyuyorlar. Bugün, siz ve partneriniz uyumsuzsunuz.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve yakın dostluklar eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bir çocukluk arkadaşınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Tüm anılar aniden geri gelir. Gece geç saatlere kadar konuşabilirsin. İkizler, hayatınızın tüm iniş ve çıkışları da dahil olmak üzere okuldan sonra olanlarla ilgili hikayelerinizi paylaşabilirsiniz. Ve onları dinlerken, onların hikayelerinde ve deneyimlerinde kendinizden çok şey görebilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birden fazla harika karşılaşmanız olabilir.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve ilişkiler evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve sırlar eviniz ile başlıyor. Kanser, ilişkinizi ailenden gizli tutmak istemiş olabilirsin. Ama şimdi kedi çantadan çıktı. Çocuklarınızdan biri ailenize baklaları dökmüş olabilir. Ya da sevgilinle alışverişe çıktığın sırada ailenle karşılaştın. Ve şimdi her yerde tanıtım zamanı.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve iş eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, işinizi bitirme ve tatil için kaçma umuduyla işlerinizi hızlandırıyorsunuz. Yengeç, parça parça e-postalar gönderiyor veya son raporlarını yüklüyor olabilirsin. Bugün, işlerinizi halletmeye odaklanmış durumdasınız.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler sizin için oldukça tatlı olabilir.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve iş evinizin, İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve teknoloji eviniz ile başlıyor. Birisi yeni platformu nasıl kullanacağını anlayamadığı veya bilgisayarları onları kilitlediği için ofise çağrılabilirsiniz. Veya seyahat ederken başka bir şehirde mahsur kaldığı için birinin yerini dolduruyor olabilirsiniz. Bugün, programda olmasa bile işe gidiyor olabilirsiniz.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve romantik eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Leo, sen ve partnerin, ebeveyn, işçi veya giydiğiniz diğer etiketlerden ziyade gerçekten bir çift olduğunuz bir partiye katılabilirsiniz. Muhteşem bir müzik dinlemek için giyinip bir konsere gidebilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler lehinize gelişiyor.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve zevk evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve kariyer eviniz ile başlıyor. İşiniz planlarınızı bozabilir. Başak, tatilin için saatin bitmiş olsa bile çalışmak zorunda olman mümkün. Veya bu hafta çalışan insanlara yardımcı olmak için birkaç e-postayı yanıtlamalısınız. İşe kesinlikle gelemeyen birinin yerini doldurmanız gerekebilir. Bugün, eğlenceli planlarınız sekteye uğrayabilir.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve evinizin ve ailenizin evi Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Artık akrabalar gelebilirdi. Belki kasabanıza veya evinize geliyorlar. Başak, havaalanından insanları alıyor olabilirsin. Kardeşler ve kuzenler ebeveyninizin evine geliyor olabilir. Sevdiklerinizle olabildiğince çok zaman geçirebilmek için dairenizden onların evine gidip geliyorsunuz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta heyecan ve yavrulamalar olabilir.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve mesken evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve heyecan eviniz ile başlıyor. Bugün, bir şey kırıldığında veya ezildiğinde bir çarpışma, patlama veya çatırdama duyabilirsiniz. Bugün, iyi düşünülmüş planlarınız, bir tamirci bulmanız gerektiğinde veya düşürdüğünüz bir öğeyi nasıl değiştireceğinizi bulmanız gerektiğinde kesintiye uğruyor. Terazi, planlarında bir hıçkırık bekle.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve ulaşım eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Bugün, aile üyelerini şehrin her yerine taşıyor olabilirsiniz. Yürütmeniz gereken uzun bir iş listeniz olabilir. Terazi, çocukları bir arkadaşınızın evine götürüyor, kız kardeşiniz için birkaç kiler eşyası alıyor, partnerinize bir hediye almak için gizlice kaçıyor veya park yerinin gireceği büyük bir mağazada kalabalığa meydan okuyor olabilirsiniz. bloğun etrafında çok yılan var. Bugün, kararlı olmaktan başka bir şey değilsin.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha iyi bir yerde olduğunuzu görüyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve ulaşım evinizin İkizler’deki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve trafik kontrol eviniz ile başlıyor. A noktasından B noktasına gitmeniz gerekiyorsa, bu zorlu bir yöndür. Akrep, yolda inşaat, hava durumuyla ilgili olaylar ve trafiği yönlendirmeye çalışan çalışkan polisler dahil olmak üzere engeller var gibi görünüyor. Bugün, bir araçtaysanız sabırlı olmalısınız.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve mali eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Gelecek yıl gelirinizin artması muhtemeldir. Akrep, uzun zamandır sahip olmadığın kadar kendine güveniyor olabilirsin. Beceriler geliştiriyor ve gelir elde etmek veya daha çeşitli gelir kaynaklarına sahip olmak için fırsatlar buluyorsunuz. Bugün, nerede durduğunuzu görmek için yatırımlarınızı gözden geçirebilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir iyilik üç kat geri geliyor.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve alışveriş evinizin, İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve ilişkiler eviniz ile başlıyor. Yay, birinden almak istediğin şey, en azından bulunduğun mağazada bulunmayabilir. Ve şimdi bu özel öğeyi bulmak için çabalıyorsun. Bu senin hatan değil. Tedarik zincirinde gecikmeler olabilir veya bu, bu yıl çok popüler bir ürün. Ancak şimdi bu değerli hediyeyi bulmak için hem şehirde hem de internette arama yapmanız gerekebilir.

21 Aralık Çarşamba günü, Yay burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Etrafınızdaki insanlar size iltifat etmek için ellerinden geleni yapıyor gibi görünüyor. Yıl boyunca ilerlemenizi izliyorlar ve arkadaşlarınız ve akrabalarınız ne kadar iyi bir iş çıkardığınızı söylemek için adım atıyorlar. Yay burcu, bu duygular gerçektir, bu yüzden onları neşeyle karşılamak için kollarınızı açın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hem eski hem de yeni bir şeye odaklanacaksınız.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve fiziksel mevcudiyet evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve esenlik eviniz ile başlıyor. Bugün, aşırıya kaçmak oldukça kolay olurdu. Oğlak burcu, yanlış yöne doğru esneyebilir veya bükülebilir ve aniden Oz Büyücüsü’ndeki Teneke Adam gibi hissedebilirsiniz. Bugün, yavaşça başlayın ve ivme kazanın. Bir şeye atlamak tavsiye edilmez.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve maneviyat eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Evrene çok bağlı hissediyor olabilirsiniz. Oğlak, mumlar yakıyor olabilir ve aileniz ve arkadaşlarınız için hayır duaları isteyebilirsiniz. Manevi bir hizmete katılabilir veya kış gündönümünün kadim tatili olan Yule’yi kutlayabilirsiniz. Bu, mahalledeki vahşi hayvanlar için meyve, yemiş ve tohum sunmak için iyi bir gün.


Kova Burcu

Kova Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aradığınız cevapları bulacaksınız.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve eğlence ve heyecan eviniz ile başlıyor. Bugün, yaptığınız tüm heyecan ve aktivitelerden dolayı biraz yorgun olabilirsiniz. Kova, daha fazla dinlenmeye ihtiyacın olabilir ama eğlencenin bir anını bile kaçırmak istemezsin. Bugün, ilerliyor ve daha sonra kestireceğinize dair kendinize söz veriyor olabilirsiniz.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Kova, büyük bir arkadaş grubuyla veya potansiyel arkadaş olabilecek kişilerle bir araya geliyor olabilirsiniz. Birdenbire etrafınızda daha fazla insanın olduğu ve herkesin güldüğü, konuştuğu ve iyi vakit geçirdiği halka açık bir mekanda bir parti verebilirsiniz. Bekarsanız, bekarlar buluşmasına gitmek ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün.


Balık Burcu

Balık Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, veriyor ve alıyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve arkadaşlık evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve aile eviniz ile başlıyor. Bugün aynı anda iki yerde olmanız gerekiyor, ancak bir Star Trek taşıyıcınız olmadığı için birini hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz. Sizi görmek isteyen arkadaşlarınız, okul oyununda oynayan bir çocuğunuz ve tatil hazırlıklarında yardıma ihtiyacı olan bir aile üyeniz olabilir. Bugün yoğun bir gün ama muhtemelen en az bir sosyal etkinlikten bahsetmeniz gerekecek.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve tanıma eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. İş yerindeki amirinizden bazı övgüler alabilirsiniz. Size güzel bir kart ve muhtemelen tüm sıkı çalışmanız için takdirlerini göstermek için bir hediye verebilirler. Yeni bir iş arıyorsanız, şu anda bir teklif alabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.