Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 12 Aralık – 18 Aralık Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 12 Aralık – 18 Aralık haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ayrıntılar için iyi bir gözünüz var.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve seyahat ve macera evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Seyahat düzenlemeleri yapmanız gerekiyorsa, bu gün. Destinasyon ne olursa olsun veya rezervasyon yapmak için ne kadar az zamanınız olursa olsun, zamanınız ve paranız konusunda son derece verimli olabilirsiniz. Koç, bu, mücadele ettiğin bir şey olabilir, ama şimdi enerji akıyor ve yakında gelen kutunda onay e-postaları alacaksın.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki kare Neptün’e ve sanatsal duyarlılık evinize ilerliyor. Bugün, güzel sanatlar izliyor olabilirsiniz. Hediye olarak satın almak için bir galeriyi ziyaret ediyor veya bir sanat eserine bakıyor olabilirsiniz. Çocuklarınızdan birinin resmini görebilir ve ne kadar geliştiğini fark edebilirsiniz. Koç, bu aynı zamanda evinizi yeniden dekore etmek ve onu bir gösteri parçasına dönüştürmek için iyi bir gün. Bugün, yaratıcı sıvılarınız akıyor.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yardımsever insanlar bulabilirsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve yakınlık evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Sen ve sevgilin birlikte biraz özel zaman geçirebilirsiniz. Bu, birkaç hafta boyunca son yalnızlığınız olabilir, bu yüzden bundan yararlanmak isteyebilirsiniz. Gelen misafirleriniz, üniversiteden eve gelen çocuklarınız ve her saat ziyaret eden arkadaşlarınız olabilir. Boğa, siz ve eşiniz biraz verimli bir yastık konuşması için bir araya gelebilirsiniz. Ne yapılması gerektiğini ve birbirinize nasıl yardımcı olabileceğinizi tartışabilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki Neptün karesine ve topluluk evinize doğru ilerliyor. Topluluğunuzun ürettiği sanat eserine bakıyor olabilirsiniz. Boğa, bu tatil ışıklarının sergilenmesi, yerel bir kulüp tarafından düzenlenen bir yarışma veya ev yapımı önlükler, nefis reçeller ve el yapımı ahşap yapbozlarla dolu bir tatil butiği olabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aile ilişkileri gelgitler yaşıyor.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve partneriniz, aileye önemli bir duyuru yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. İkizler, bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyor ve ebeveynlerden veya kardeşlerden biraz onay bekliyor olabilirsiniz. Ve her şeyin iyi gideceğinden oldukça emin olsanız da, büyük bir adım atarken her zaman o küçük gerginlik dokunuşunu yaşarsınız. Bazı İkizler yerlileri bu hafta nişanlanabilir.

14 Aralık Çarşamba günü güneş Balık burcundaki Neptün karesine ve sosyal statü evinize ilerliyor. İkizler, sosyal medyayı sanat düzeyine taşıyor olabilirsiniz. Sinema kalitesinde videolar çekmeniz mümkün. Belki köpeğinizin koşarken ağır çekim görüntüsünü alıp müziğe ayarlarsınız. Ya da pastayı fırından alırken çatlayan yumurtaların ve pastadan yükselen buharın yakın çekimleri ve harika ses efektleriyle pasta kabuğunun nasıl yapıldığını gösterirsiniz. Bugün bir etki yaratıyorsunuz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler doğru yönde akıyor.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve rutin evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün çok etkilisin. Zamanlanandan önce görev listelerini hızlı bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Yengeç, zorlu soruların cevaplarını görebilir ve gerekirse görevleri devredebilirsin. Meşhur “akış” içindesiniz. Bugün işteyseniz, büyük bir satış elde edebilir, bir müşteriden teşekkür notu alabilir veya genellikle kaba amirinizden sırtınızı sıvazlayabilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki Neptün karesine ve yazı ve yayıncılık evinize doğru ilerliyor. Bugün, inanılmaz bir yetenekle yazabilirsiniz. Sevginizi ve minnettarlığınızı ifade etmek için doğru kelimeleri buluyorsunuz. Kanser, bir makale yazabilir veya kitabını yayınlayabilirsin. Ve şu anda ruhlar âlemiyle bir bağlantınız olduğuna göre, 2023 için dileklerinizin bir listesini yazın.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru bağlantıları kuruyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve yaratıcı ifade evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Aslan, engellerin üzerinden atlayabilirsin, özellikle yaratıcı çalışmayla ilgili olanları. Bu, kile heykel yapmaktan harika bir özgeçmiş yazmaya kadar her şey olabilir. Uzman yardımına erişiminiz var. Bu, bir arkadaşınızı aradığınız, müşteri hizmetlerine ulaştığınız veya Evrenden size bir ilham perisi göndermesini istediğiniz anlamına gelebilir. Bugün cevaplar önünüzde dans ediyor ve emirlerinizi yerine getiriyor.

14 Aralık Çarşamba günü güneş Balık burcundaki Neptün karesine ve yakınlık evinize ilerliyor. Aşkı arıyorsanız, bu sizin ruhsal bir bağlantı kurma fırsatınız. Leo, bir meditasyonla başlayabilirsin, dünyanın tüm cömert ruhlarına sevgi isteğini iletebilirsin. Kalbinizin açık ve almaya hazır olduğunu hayal edin, sonra dünyaya açılın ve yeni insanlarla tanışın. Konuşma başladığında, bir bağ kurma fırsatınız olur.


Başak Burcu

Başak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aile bağlarını güçlendiriyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve aile evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bugün daha yaşlı bir akrabanın yardıma ihtiyacı olabilir. Onları doktora, dişçiye ya da çok sevdikleri Alman sosislerini satan o özel markete bırakabilirsiniz. Bu bireyle daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak için harika bir zaman. Çocuklukları hakkında bir sohbet başlatmak ve erken yaşamları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, ilişkiler evinizde Neptün kare açısına doğru ilerliyor. Başak, daha önce düşünmediğin biriyle romantizm gelişiyor olabilir. Yaşam tarzları, yaşları veya farklı dinleri nedeniyle geri kalmış olabilirsiniz. Ama şimdi ikinizin arasındaki sınırlar bulanıklaşıyor çünkü çok fazla ortak noktanız var. Aslında, sadece tıklıyor gibisin.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, parlak tarafa bakıyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve düşünce evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, olumsuz düşüncelere saplanıp kalmış olabilirsin, ama şimdi özgürsün. Aniden güneş parlıyor ve kuşlar şarkı söylüyor (ve yağmur yağsa bile her şey daha parlak görünüyor). Pozitif düşünce galip geldi. Ve kalbin aşkı bulabileceğini söylüyor, daha iyi bir iş bulabilirsin, yaşamak için daha iyi bir yer bulabilirsin. Bugün, farklı düşünme fırsatınız var.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, alışkanlıklar ve rutinler evinizde Neptün karesine doğru ilerliyor. Terazi, günlük yaşamınıza biraz maneviyat katmak isteyebilirsiniz. Sık sık farkındalığın mutluluğun anahtarı olduğu söylenir. Gününüze devam ederken, vücudunuzda kalın, ayaklarınızı yerde, teninizde giysiyi ve dilinizde kahveyi hissedin. Duyularınızı gerçekten deneyimleyin ve bu süreçte manevi bir hazine talep edeceksiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal bir fırsat önünüzde.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve para evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bütçeniz dahilinde kalarak çok iyi yapıyor olabilirsiniz. Ama şimdi hem kullanışlı hem de iyi fiyatlı bir şey ortaya çıktı. Akrep, harcama konusundaki kurallarınız bu ay sorgulanabilir. Bu, istediğinizi elde etmenin alternatif yollarına bakmak için iyi bir zamandır.

14 Aralık Çarşamba günü, risk alma evinizde güneş Neptün karesine doğru ilerliyor. Tanıdığınız biri size çok ilginç bir yatırımdan bahsedebilir. Akrep, bu alışılmadık, hatta egzotik bir şey olabilir. Arada bir risk almaktan hoşlansanız da, birisi çok iyimser olduğunda ve çok pembe ve parlak bir gelecek çizdiğinde genellikle şüpheci olursunuz. Adım atmadan önce prospektüsü kontrol etmek veya incelemeleri okumak iyi bir fikir olacaktır. Kaldıraçlı bir yatırım muhtemelen şu anda iyi bir fikir değildir.


Yay Burcu

Yay Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, insanlar size hayranlıkla bakıyor.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Yay, yüksek satış veya mükemmel müşteri hizmetleri için bir ödül alabilirsiniz. Bir müşteri sizin hakkınızda parlak bir eleştiri yazıp doğrudan amirinize gönderebilir. Ve bu sizin için alışılmadık bir durum olmasa da, bu iyi niyetten yararlanma fırsatınız. Patronunla oturup gelecek yılın başlarında bir terfi istediğini söylemek isteyebilirsin.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, haritanızın tabanındaki Neptün karesine doğru ilerliyor. Yetiştirilme tarzınızla ilgili, yıllardır sahip olduğunuz birçok varsayımı yeniden düşünmenize neden olan bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Yay burcu, bir aile üyesinin size nasıl gerçekten engel olmaya değil, yardım etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Yolunuzu kapattığını düşündüğünüzde birinin sizi nasıl korumaya çalıştığını görebiliyordunuz. Bugün, bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ruhsal olarak daha yüksek bir güce bağlanıyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü, Güneş Yay burcunda ve psişik yetenek evinizin Kova burcundaki Satürn’le altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, her sabah birkaç dakika meditasyon yapmaya karar verebilirsin. Düşüncelerinizi yazmak için her akşam şükran günlüğünüzü açabilirsiniz. İşe başlamadan önce, işletmenizin gelişmesine yardımcı olmak için yeşil bir mum yakabilirsiniz. Sevgiyi çekmek için kahvenize bir damla vanilya ekleyebilirsiniz. Bu biraz sihir için iyi bir gün.

14 Aralık Çarşamba günü güneş Balık burcundaki kare Neptün’e ve iletişim evinize ilerliyor. Artık manevi nitelikte mesajlar alabilirsiniz. Bent kapaklarını açtınız ve üçüncü gözünüz artık birçok kaynaktan bilgi alıyor. Oğlak burcu, nereye giderseniz gidin ilginç bir rüya görebilir, hayvan işaretleri görebilir veya sayı çiftlerini fark edebilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her zamankinden daha cömertsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60 açı yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Ve bu, sık sık sormayan biri, bu yüzden sorduklarında oturup dikkat çekmek akıllıca olacaktır. Kova, köpeğine bakman veya çocuğunu okuldan alman için sana ihtiyaçları olabilir. Görev sizin için oldukça kolay olsa da, onlara yardım ettiğiniz için çok minnettar olacaklar.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki kare Neptün’e ve değerler evinize ilerliyor. Hediye vermeyi seviyor olabilirsiniz ve bu yıl meşhur kızağınızı dolduruyorsunuz. Tatil neşesi söz konusu olduğunda biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Kova burcu, bugün harcamalarınızın sınırı yok ve birinin yüzünü gülümseteceği için, her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Bugün, cömertliğiniz sınır tanımıyor.


Balık Burcu

Balık Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, itibarınıza katkıda bulunuyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve kariyer evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60 açı yapmasıyla başlıyor. İş yerindeki önemli bir kaynaktan biraz takdir alabilirsiniz. Balık, bu amirinizin patronundan veya daha yüksek bir seviyeden gelebilir. Bu, müşterilerden veya iş arkadaşlarınızdan aldığınız iyi geri bildirimlerden kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca bugün bir iş görüşmeniz olabilir ve bir işe alma müdürünün gözünü kamaştırabilirsiniz. Bugün, kariyerinizde yükseliyorsunuz.

14 Aralık Çarşamba günü Güneş, Balık burcunuzdaki Neptün ile kare açı yapmak için ilerliyor. Sosyal medyada gönderdiğiniz şey beklediğinizden çok daha fazla görüntülenebilir. Balık, bir dönüm noktasına ulaşabilir ve video kanalınızdan para kazanabilirsiniz, videolarınız bir milyon görüntülemeye ulaşabilir veya yerel bir ünlünün sosyal medya gönderilerinizi takip etmeye başladığını görebilirsiniz. Bugün, mesajlarınız tüm dünyada dolaşıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.