Günlük Yemek Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Aralık Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne başlarken iş arkadaşlarınıza kaşlarını çatacak olan iş yüzünüzü takınma zamanı. Herhangi bir şeye başlamadan önce kendinize bir ayı pençesi ve bir fincan latte ısmarlayın. Bu kaşlarını çatabilir ve başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz için hedefler belirleyin. Uzun bir süre içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Dışarı çıkmadan önce kendinize yakıt almanız en iyisi olacaktır. Yulaf ezmesi yumuşak gelebilir, ancak biraz bal, tarçın ve yaban mersini eklerseniz, motorunuzu saatlerce çalıştıracak bir şeye sahip olursunuz.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gergin alt akıntıların kaynağı konusunda net olmayacaksınız. Görevlerinize devam ederken sizi etkilemesine izin vermemeye çalışın. Ama gerilim bir virüs gibi olabilir ve çok geçmeden herkes onu kapar. Bir fincan organik papatya çayını yudumlamak için zaman ayırın. Bunu yaparken mantranı söyle ve iyi olmalısın.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hızlı düşünme, bugün işteki feci durumları önleyecektir. Ancak bir mucize yaratıcısı olmak yorucu olabilir ve iş bittiğinde açlıktan ölürsünüz. Kaburgalarınıza yapışacak önemli bir şey için can atacaksınız. Peki ya, oh, bilmiyorum, baharatlı mangalda pirzola ve bir leğen lahana salatası.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ihtiyacı olabilecek iş arkadaşlarınıza yardımınızı sunun. Zor problemleri çözmelerine yardımcı olmak kadar karmaşık veya onlara somon schmear ve bir kapuçino ile haşhaşlı simit almak kadar basit olabilir.


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yaratıcı olma çabalarınız bugün yoğun eleştirilerle karşılaşabilir. Böyle bir muhalefet sizi sinirlendirebilir, bu nedenle fikirlerinizi onaylatmak için mücadele etmeniz gerekecek. Bu, ruhunuza zarar verecek, bu yüzden öğle yemeği için kendinize konserve sığır eti Reuben ve patates kızartması alın. Eğer bu seni daha iyi hissettirmiyorsa hiçbir şey yapmayacak.


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Otorite figürleri bugün sizi kontrol altına almaya çalışacak. Direnmek beyhude olabilir, bu yüzden biraz rüşvet vermek yerinde olabilir. Patrona peynir, sosis ve jambonla doldurulmuş bir calzone getirin ve aniden onun favorisi olabilirsiniz. Daldırma için ona marinara sosu getirin, sizi evlat edinmek isteyebilir.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işle ilgili sorunları çözmek için kurnaz olmanız gerekecek. Bu tür vergilendirme çabaları, daha sonra stresi çözmek istemenize neden olabilir. Egzersiz yapmak size bu konuda yardımcı olacak ve sizi sağlıklı bir akşam yemeği için can atmaya bırakacaktır. Bol renkli sebzeli bir salata ve üzerine ızgara somon balığı çok yakışacaktır.


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün muhafazakar ve temkinli hissedeceksiniz. Ve o günkü yemek seçimleriniz bunu yansıtacaktır. Kahvaltıda yulaf ezmesi, öğle yemeğinde salamlı sandviç ve muz ve akşam yemeğinde ızgara tavuk, kişiliğinizin mülayimliğine uygun olacaktır.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Harekete geçirdiğiniz planlar bugün harekete geçecek. Dolayısıyla sonucu beklemekten başka yapacak pek bir şey olmayabilir. Bu yüzden bugün uzun bir öğle yemeği yiyin ya da ekşi mayalı rulo üzerinde rosto bifteğin ve yanında patates salatasının tadını çıkarmak için ne kadar sürerse sürsün. Bununla zaman ayırın. Bütün günün olacak.


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bilinçaltınız bugün sizinle oyun oynayacak. Gerçeği kurgudan veya olayların gerçekten olup olmadığını bilemezsiniz. Öyleyse öğle yemeğinde gerçeği aramaya gidin. Tavuk, domuz pastırması, İsviçre ve sote soğanlı ızgara denizaltı sandviçi olabildiğince gerçek olacak.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın bugün size ihtiyacı olabilir. Yardım etmekten her zaman mutlu olursunuz, ancak bunun yüksek bir bedeli vardır. Öğle yemeği için size suşi veya pirzola almanın çok fazla şey isteyeceğini düşünmeyeceksiniz. Kabul edecekler, ancak yardım taleplerinin aniden kuruyacağını görebilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.