Günlük Yemek Burç Yorumları 6 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Aralık Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünü tatmin arayarak geçireceksin. Tam olarak ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak ciddi bir şekilde onun peşine düşeceksiniz! Sonunda onu bulduğunuzda ödülleriniz zengin olacak ve zengin ve lezzetli havuçlu kekten ilk lokmanızı aldığınızda nirvanaya ulaştığınızı hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

6 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıkı mali durum, müsrif bir gün için iyiye işaret değil. Bu yüzden ucuza zevk bulmak zorunda kalabilirsiniz. Bu düşündüğün kadar zor olmayacak. Ve daha sonra, arkadaşlarınızla gece geç saatlerde pepperoni pizza ve Buffalo kanatlarının tadını çıkarırken, tutumlu olmanın hala eğlenceli olabileceğini göreceksiniz.


İkizler Burcu

6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zorlukların sonucu bugün size bağlı olacak. Ya duruma ayak uydurabilirsin ya da tökezleyip düşebilirsin. Ama sonunda pişmiş ziti ve mantıdan oluşan harika bir İtalyan ziyafeti hazırlayacaksınız. Merak etme. Marinara sosu için ev yapımı yerine Ragu kullandığınızı kimse bilmeyecek.


Yengeç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün boşta çalışıyor olabilirsiniz. Endişe etmeyin! Yalnızca yapılması gereken şeyleri yapın ve ardından arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Yemek yapma zahmetiyle uğraşmak istemeyeceksiniz ama dışarı çıkmak da istemeyeceksiniz. Yedi kelime: ekstra peynirli ve biberli büyük pizza.


Aslan Burcu

6 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün heyecan isteyeceksiniz. Ama bu onu bulacağın anlamına gelmez. Arkadaşlarınız yumuşak ve tarafsız olacak, bu yüzden arkanıza yaslanın ve onlara katılın. Herkesin akşam yemeğine katılmasını sağlayın. Büyük bir tencerede baharatlı karidesli bamya ve sarımsaklı ekmek, herkesin Cajun usulüyle bağ kurması için güzel bir yol olacaktır.


Başak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınıza bu akşamki yemek planlarını unutmalarını söyleyeceksiniz; bayram sende! Herkesi davet etmek eğlenceli olacak ve mutfaktaki hünerinizi sergilemenin iyi bir yolu olacak. Süslü olmak zorunda değil, ancak organik sebzelerden oluşan bir salata ile buharda pişirilmiş bir kuzu yahnisi, çoraplarını kıracak.


Terazi Burcu

6 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, çökmekte olan yiyecekler için isteklerinizi ve daha sağlıklı beslenme taahhüdünüzü dengelemeniz gerekecek. Bu halat çekme oyunu asla kolay değildir, ancak yarı yolda buluşmanın yolları vardır. Ev yapımı lazanyanızda ekstra yağsız sığır eti, tam buğdaylı erişte ve az yağlı peynirler ve kendi yapacağınız bir sos kullanın.


Akrep Burcu

6 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi kutlamalara veya doğum günü partilerine kaptırmak kolay olacak. Kek, dondurma ve gazozdan vazgeçmek çok zor olabilir. Şımartmanız gerekiyorsa porsiyonlarınızı azaltın. Ve sonra günün geri kalanında yemek yemeyin. Bu kalori saldırısını telafi etmek için bir şeyler yapmanız gerekecek.


Yay Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlham ateşleri hiç beklemediğiniz bir anda patlayabilir. Bu yüzden, bu olduğunda avantaj elde etmeye hazır olun. Hafif ızgara tavuk göğsü veya narenciye sırlı ve mandalina-nar aromalı ateşte kavrulmuş tavuk şişlerinden oluşan akşam yemeği arasındaki farkı heceleyebilir.


Oğlak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanlara iyi davranmak karmanız için harikalar yaratacak. Size ev yapımı yiyeceklerle teşekkür etmek isteyebilirler. Bu yüzden bugün alabileceğiniz herhangi bir yemek davetini kabul edin. Baharatlı Cajun barbekü sosu ve lahana salatası ile yavaş pişirilmiş dana kaburga, bu kadar nazik bir insan olduğunuz için ödülünüz olacak.


Kova Burcu

6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kaynaşıp kaynaşırken bazı yeni sosyal bağlantılar kuracaksınız. Tanıştığınız yeni insanlar ilgi alanlarınızın çoğunu paylaşabilir. İsveç yemeklerine, özellikle de Kraftskiva’nın geleneksel kerevit ve karides ziyafetine olan sevginizi paylaşan insanların yanında olmak güzel olacak.


Balık Burcu

6 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ağzınızdan kaçma eğiliminiz bugün başınızı belaya sokabilir. Sonradan pişman olacağın şeyler söyleyebilirsin. Sıcak şekerlemeli dondurma ve çikolatalı milkshake sipariş ettiğinizde bu noktaya ulaştığınızı anlayacaksınız. Umarım en kısa sürede aklınız başınıza gelir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.