Günlük Yemek Burç Yorumları 5 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Aralık Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Denenmiş ve doğrulanmış olana geri döndüğünüzde, bağımsız düşünce eğiliminiz sizi restoranlarda yüzüstü bırakır. Ancak yine de risk alırken kendi sınırlarınız içinde kalmanın yolları da var. Şili levreğini polenta yerine deneyin. Daha geleneksel somon veya alabalığa mükemmel bir deniz ürünü alternatifi.


Boğa Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün risk almak için bir gün değil. Bu yüzden güvenli ve kolay olduğunu bildiğiniz şeylere bağlı kalın. Suşiyi sevebilirsiniz ama tako, uni ve ika gibi daha egzotik çeşitlerden uzak durun. Bunun yerine California rulosunu tercih edin. Zararsız olabilir, ancak bugün herhangi bir zorluğa hazır olmayacaksınız.


İkizler Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanları güldürmekte iyisin ama bazen tamamen yanlış nedenlerle. Yine de, en iyi niyetinizi fark etmiyorlar gibi değil. Bu nedenle, arkadaşlarınız için pişireceğiniz lazanya cıvık, lastik gibi ve yavan olduğunda, kahkahaları alay değil, acıma olabilir.


Yengeç Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşların haber vermeden uğramak gibi can sıkıcı bir huyları olduğundan, sosyal ve özel hayatınız genellikle çatışır. Arkadaş edinmek için her zaman hazırsın, ama her zaman ve özellikle akşam yemeğinde değil. Herkese yetecek kadar ızgara peynirli sandviç ve domates çorbası asla olmaz.


Aslan Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız, doğrudan konuya gelme alışkanlığınızdan rahatsız olabilir. Ama sen hiçbir zaman lafı dolandırmadın. Yine de, biraz edep uzun bir yol kat edebilir. Bu yüzden, bir dahaki sefere ofise kek getirdiklerinde, tatlarının gazete yumağı gibi olduğunu söylemektense onları seviyormuş gibi yapın.


Başak Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün yoğun olabilir. Stres patlama noktasına gelir, bu yüzden kontrolü elinizde tutmak için elinizden geleni yapın. Sessiz bir yerde bir veya iki fincan organik nane çayının tadını çıkarmak için zaman bulun. Sizi akşama kadar idare edecek kadar rahatlatıcı olabilir.


Terazi Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir romantizm yakın zamanda şiddetli bir şekilde dünyaya geri dönmüş olabilir. Bir ayrılığın travmasından daha üzücü bir şey yoktur. Bu nedenle, ağrıyan kalbinizi ve zihninizi büyük dozda rahatlatıcı yiyeceklerle yatıştırın. Lazanya ve sarımsaklı ekmek sevdiğinizi geri getirmeyebilir ama size biraz huzur verir.


Akrep Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sihir bugün elinizin altında olabilir. Şimdiye kadar yakalanması zordu, ama birdenbire orada, önünüzde olacak. Bu anın geleceğini hiç düşünmemiştin, ama yıllardır yediğin ilk otantik Philadelphia hoagie’sinin o ilk ısırığı… ahem… büyülü olacak.


Yay Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çalışma haftasının son gününde kendinizi mutlu ve neşeli hissedeceksiniz. Bu yüzden arkadaşlarınıza öğle yemeği ısmarlayarak neşeyi yayın. Çince her zaman eğlencelidir ve bu şekilde herkes paylaşabilir. Cevizli karideslerden mi yoksa sarımsaklı tavuktan mı başlayacağınızı bilemeyeceksiniz, o yüzden hepsini bir tabağa koyun ve çıldırın!


Oğlak Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Azim, bugün başarının anahtarı olacak. Eski ‘dene ve tekrar dene’ atasözü, nihayet zor bir şeyde ustalaştığınızda kulağa doğru gelecektir. Ancak doyurucu bir şitaki mantarı ve miso çorbasının ilk tadı, Tokyo’nun en iyi restoranlarından birinde yemek yiyormuş gibi hissetmenizi sağlayacaktır.


Kova Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece benzer düşünen arkadaşlarla bir araya gelin. Herkes nerede takılacağı, hangi filmi izleyeceği veya akşam yemeğinde ne yiyeceği konusunda hemfikir olacaktır. Yine de Tayca karar verirseniz karıştırın. Menüde pilavın üzerine pad thai ve yeşil köri yemekten çok daha cazip ve lezzetli öğeler var.


Balık Burcu

5 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün günaha karşı mücadele edeceksiniz. Sizi karanlık tarafa çağıracak birçok baştan çıkarıcı ahlaksızlık olacak. Ama sonunda doğru olanı yapacak ve duble çizburger, soğan halkaları ve domuz pastırması yerine ızgara somonla kaplı sağlıklı bir deniz ürünleri salatası sipariş edeceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.