Günlük Yemek Burç Yorumları 31 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Aralık Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kelebek gibi uçup arı gibi sokacaksın. Ama ofiste aşırı agresif olmak seni çok şey… korkutucu gösterebilir. Yo, kenarlarını yumuşatmak için bir şeyler yap! Ezici ve soslu açık yüzlü hindi sandviçindeki tüm triptofan ve karbonhidratlar sizi yumuşatabilir.


Boğa Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeşil kıskançlığın rengidir ve bugün onu çok iyi kullanacaksınız. Cesur bir surat takınmaya çalışacaksınız, ancak omuzlarınızın üzerine bir marul başı da takabilirsiniz. Bunun yerine yiyecek seçimlerinizde duygularınızın belirgin olmasına izin verin. Çok fazla guacamole içeren yeşil sargılı bir burrito bunu yapmalıdır.


İkizler Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünceleriniz bugün dağılacak, kafanızın etrafında çok sayıda langırt gibi çınlayacak. The Fonz’un takılacağı bir yerde bulabileceğiniz langırt türü. Kaiser roll’da çizburger sallarken, tıngırdatırken ve yemek yerken müzik kutusundan sallanan şarkılar seçebilirsiniz.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir oda dolusu wolverine içinde olmak, bugün etrafınızda olmaktan daha az yoğun olurdu. İnsanlarla temasınızı sınırlandırmak en iyisi olabilir, bu yüzden bu ruh hali geçene kadar evde kalın. Kendinizi daha iyi hissetmek için bol bol dana yahnisi pişirin. Birazını kurtlar için sakla. Onlar aç.


Aslan Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün üstlerle yüzleşmek cesaret ve yürek gerektirecek. İkinizin de bol miktarda bulunması iyi bir şey ve istediğinizi elde edebilirsiniz. Bu gergin karşılaşmalardan sonra sinirlerinizi atmak için sağlıklı bir şeyler yiyin. Yeşil salata ve yoğurtla birlikte bir kase mercimek çorbası akıl sağlığınızı geri kazanmalıdır.


Başak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşamki yemek davetinde kaç kalori alacağınızı hesaplarken bugün görünmeyenleri de analiz edeceksiniz. Menü muhtemelen büyük bir yağlı sığır eti, tereyağı ve krem ​​​​peynir ile salyalanmış patates ve bol miktarda kalın sostan oluşacaktır. Ya gidemezsin ya da kendi salatanı toplayabilirsin.


Terazi Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kedi gibi merakın, geçmişte seni pek çok sıra dışı şey yapmaya sevk etti. Bugün biraz daha güvenli oynama eğilimindesiniz. Ne olduğunu gerçekten bilmeden bir Rocky Mountain istiridyesini memnuniyetle yuttuğunuz bir gün vardı. Artık daha yaşlısın ve daha akıllısın ve dokunaçlı kalamar bile duraksamana neden oluyor.


Akrep Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Burning Man’in sonunda ateşe verdikleri o şeyin enerjisini yayacaksınız. Ancak insanlar onun sıcacık parıldayan ısınma ışıltısının tadını çıkarmak yerine alevlerinizden kaçacaklar. Yoğunluğu azaltın. Ortaya çıkan barbekü güzel bir buluşma ve selamlama sağlasa da, bütün bir ineği kızartabilirsiniz.


Yay Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Monoton bir günü canlandırmak için hayal gücü gerekecek. Bu yüzden öğle yemeği için baharatlı bir şeyler yapın. Garsonların daha fazla su istediğin için sana güldüğü otantik bir Szechuan restoranına git. Ancak ateşli sarımsaklı karidesler ve sıcak ve ekşi çorba ile savaştıktan sonra tam olarak ihtiyacınız olacak şey bu.


Oğlak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok fazla iş, bugün arkadaşlarınızdan kopuk hissetmenize neden olabilir. Bu yüzden onları arayın ve akşam yemeği için planlar yapın. Bir spor barının koşuşturması harika bir bağ ortamı olabilir. Ayrıca tapas tarzı tabaklar sipariş edebilirsiniz ve herkes sangria dahil her şeyden biraz tadabilir.


Kova Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün köpekbalıklarıyla yüzeceksen enerjiye ihtiyacın olacak. Bu yüzden proteine ​​​​ağır gidin. Mahi mahi veya somon bifteği ızgara yapmaktan aldığınız protein patlamasının şüpheli bir yanı yok. Bunu kahverengi pirinç ve bir tutam limonla servis edin ve bu köpek balıklarının işi onlar için biçilmiş kaftan olacak.


Balık Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sahnede olmaktansa seyircilerin arasında olmak, kalabalığın içinde sadece bir yüz olmak isteyeceksiniz. Kitlelerin arasında anonim olarak dolaşabileceğiniz, şehir merkezinde bir akşam yemeği mekanı bulun. Çin Mahallesi’nin koşuşturması mükemmel olacak ve kimsenin adını bilmediği bir yerde kızarmış ördek ve köpekbalığı yüzgeci çorbasının tadını çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.