Günlük Yemek Burç Yorumları 30 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Aralık Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karamsarlığı oynayın ve her şeyin ters gideceğini varsayın. O zaman yaptıklarında hayal kırıklığına uğramayacaksın. Dışarıda yemek yemeyi aklından bile geçirme; Neyle sonuçlanabileceğini söylemek mümkün değil. Basit mac ve peynir olsa bile evde yemek yapın. En azından erimiş Velveeta değil gerçek kaşar kullanmış olursunuz.


Boğa Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygularınız Büyük Kanyon kadar derin olacak. Bu o kadar da kötü olmayacak. Tadını çıkarabileceğiniz Güneybatı’nın tüm harika lezzetlerini düşünün. Tamale tavuklu turtadan domuz biberli verdeye, taquitos’tan enchiladas’a, tüm bu baharatlı canlılık sizi doğru bir ruh haline sokacak.


İkizler Burcu

30 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün biraz daha hesaplı olsanız iyi olur. Hareketlerinizi ölçün ve kurnaz ve kasıtlı bir şekilde düşünün. Bu, kararlarınızı vermeden önce tartmanıza izin verecektir. O zaman İsviçre lezzetinin en iyi rosto bifteğin altında olduğunu ve Dijon hardalı her zaman anlaşmayı imzaladığını göreceksiniz.


Yengeç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün projelere başlamadan önce tüm gerçeklere sahip olduğunuzdan emin olun. Farkında olmadığınız şeyler her şeyi raydan çıkarabilir. Devam etme riskini almak, laktoz intoleransınız olduğunu öğrenmeden hemen önce bir çikolatalı süt festivalinde kendinizi tıka basa doyurmaya benzer.


Aslan Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu dünyanın entrikacıları genellikle yüzlerine gülümseme takarlar ve hain art niyetleri etkili bir şekilde maskelerler. O yüzden bugün kalkanlarınızı açık tutun. Öğle yemeği davetlerini reddet. Beyninizi almaya çalışabilirler. Alacağınız tek şey bir tabak pişmiş ziti olacağından fazla uzağa gitmeyecekler.


Başak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygular sizi yoğun bir gün boyunca ilerletecek. Stresli veya yumuşak, kızgın veya özür dileyen, onları yeninize takacaksınız. İşten sonra sizi rahatlatmak için rahat bir şeyler alın. Kremalı, peynirli bir tavuk ve brokoli güveci sizi oldukça güzel bir şekilde rahatlatacaktır.


Terazi Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hem veren hem de alan olacaksınız. Ama katılmayı daha çok seveceksin. Yine de bugün ikisini de mecbur edebileceksiniz. İnsanlara kederden başka bir şey vermeyeceksin ve istediğin kadar mola odası çöreği ve çay poşeti alacaksın, çünkü sen bir alıcısın, kahretsin!


Akrep Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tanrı bilir neyin cazibesine kapıldınız, insanlar bugün size akın edecek. Huzurunuzda olmaktan heyecan duyacaklar, özellikle de sizi akşam yemeğine çıkaran şanslı birkaç kişi. Ancak şempanze sofra adabına tanık olduklarında hayranlık, tiksintiye dönüşebilir. Lazanya, kaburga veya Fransız soğan çorbası sipariş etmeyin.


Yay Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yalnız olma düşüncesini hemen kafanızdan atın. Telaşlı bir gün bunun kiboshunu koyacaktır. Bu yüzden daha sonra eve koş ve kapıyı arkandan kilitle. Ama gerçekten yalnız olmayacaksın, çünkü sen, doyurucu bir tavuk Divan güveci ve ‘Seinfeld’ tekrar yayınlanacak. Oh, şu Kramer bundan sonra ne yapacak?


Oğlak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi garip bir şekilde güçlü hissedeceksiniz. Action Man’i ortaya çıkarmak için muhafazakar doğanızı soyacaksınız! Bu, cesur ve üretken bir günle sonuçlanacak. Ateşli kişiliğinizi, eşleşebileceği bir akşam yemeğine götürün. Baharatlı bir Szechuan sıcak ve ekşi çorbası ve 40 diş sarımsaklı tavuk, cesaretinizi test etmelidir.


Kova Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün herkesin görmesi için duygularınızı sergileyeceksiniz. Ve güzel olmayacak. O kadar korkutucu bir bakışla Cadılar Bayramı’na bir adım atın ve bu gece birkaç eve uğrayın. Çok fazla ganimet alamayacaksın ama aldığın York Mints, Hershey Bars, Milk Duds ve Reese’s Cups’ın şekerli iyiliği seni kısa sürede daha iyi hissettirecek.


Balık Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygularınız yüksek seviyeye getirilmiş kremalı bir çorba gibi olacak: Kaynayan, köpüren ve yapışkan ısı bombalarının sıcak kürelerini tüküren. İnsanların ilerlemenizden kaçmasına şaşmamalı. Ateşli ruh halinize karşı koymak için tersini yapın. Soğutulmuş domates ve dereotu çorbası ve yeşil salata bilet olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.