Günlük Yemek Burç Yorumları 3 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Aralık Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kahvaltı alışkanlıklarınız hakkında daha yakından bir araştırma, bazı şok edici gerçekleri ortaya çıkarabilir. Çok sağlıklı olması gereken fast food tavuklu sandviç aslında trans yağlarla dolu ve derin yağda kızartılmış. Bazı basit yulaf ezmesi ve meyveleri çırparak zamandan ve paradan tasarruf edin.


Boğa Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece eşinizle samimi bir akşam geçirmeyi umuyor olabilirsiniz. Alt kattaki ateşlerin soğumuş olması çok kötü. Ancak rahatlama sadece bir yemek tabağı uzağınızda olabilir. Roka, fesleğen ve kuşkonmaz salatası ile istiridyelerden oluşan stratejik bir akşam yemeği hazırlayın. Bu tutku alevlerini yeniden alevlendirmeli.


İkizler Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlardaki aksilikler sağlığınızı etkiliyor olabilir. Chi’nizi eski haline getirmek için Feng Shui’nin bazı unsurlarını kullanın. Fesleğen ve biberiye gibi bitkileri toprak kaplarda sergileyin, görünürde tatlı su bulundurun veya dokuz portakalı yuvarlak metal bir kaseye yerleştirin. Eğer bu senin karmana yardımcı olmazsa, onları her zaman yiyebilirsin!


Yengeç Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kararsız kalacaksın, ortasında bocalayacaksın. Hangi hamleyi yapacağınızdan emin olamayacaksınız, bu yüzden dikkatlice düşünün. Sonunda, ünlü İtalyan Parmesan’ınızı dana eti yerine tavukla yapmayı seçeceksiniz. Lezzetten hiçbir şey kaybetmezsiniz ve bu politik olarak daha doğrudur.


Aslan Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün egonuz aşılacak. Bu kötü bir şey olmayabilir ama bazen en zengin tatlılar bile çok fazla olabilir. Bugün çift katlı çikolatalı pasta yerine puf böreği olmayı deneyin. Yutması çok daha kolay olabilir.


Başak Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Merakınız bugün farklı mutfak deneyimleri denemenize neden olabilir. Bu yüzden mutfakta uluslararası olmak için iyi bir gün olabilir. Laksa lezzetli ve yapımı kolay bir Malezya çorbasıdır. Sadece bol miktarda karides, limon otu ve hindistancevizi kreması olduğundan emin olun. Sedap olacak!


Terazi Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey seninle ilgili olacak. Bu nedenle, insanlar sizden paylaşmaktan daha az olmanızı beklemelidir. Biraz bencillik iyi olabilir. Ancak jimmies ile çikolatalı kek yapmak ve hepsini iş arkadaşlarının önünde yemek tamamen yanlıştır.


Akrep Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün enerji seviyeniz tavan yapacak. Bu, iş arkadaşlarının üstesinden gelemeyeceği kadar fazla olabilir. Yerel şarküteride öğle yemeği yemek ve patates püresi ve sos ile dilimlenmiş hindi göğsü sipariş etmek iyi bir fikir olabilir. Bütün bu karbonhidratlar ve triptofan seni uykulu yapacak ve yanında olmak çok daha kolay olacak.


Yay Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne yavaş ve karamsar hissederek başlayabilirsiniz. Büyük bir sağlıklı kahvaltı bununla ilgilenmeli. Ev yapımı patates kızartması ve sosis bağlantıları içeren bir Denver omleti sizi güne hazırlayabilir. İşe yaramazsa her zaman yaptığınız şeyi yapın ve bol bol kahve ve Red Bull için.


Oğlak Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, beslenme düzeninizi değiştirmeye karar vermek için iyi bir gün olabilir. Sağlıklı alternatifler lehine fast food ve abur cuburları bırakın. Klişe gelebilir, ancak meyve, sebzeler, orta düzeyde karbonhidrat ve yağsız proteinlerden oluşan bir diyet sağlığınızı ve belinizi harikalar yaratacaktır.


Kova Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi duygusal olarak açıkta hissedebilirsiniz. Böylece tatlıların rahatlığını arayabilirsiniz. Birkaç Hershey Öpücüğü fena olmaz ama bütün çantayı yediğinizde daha da depresif hissedebilirsiniz. Bunun yerine mango ve kavun gibi doğal kaynakları tercih edin. Tüm bu iyilikler daha iyi hissetmeni sağlayacak.


Balık Burcu

3 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Köpekbalıklarıyla yüzerek geçireceğiniz bir gün sizi deniz ürünleri havasına sokabilir. İşten sonra şüpheli bir şeyle rahatlayın. Alaska somon bifteği lezzetlidir ve yapması çocuk oyuncağıdır. Tabasco sosu ve misket limonu suyunu somon bifteğinin üzerine sürün ve 15 dakika pişirin. Salatalık sosuyla servis yapın ve hazırsınız!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.