Günlük Yemek Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Aralık Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hafta sonu boyunca bulduğunuz fikirlere bugün başlayın. Patron yeşil ışık yakacak ve bütün gün onlar üzerinde çalışacaksın. Bırakma zamanı geldiğinde aç kalacaksın ve ne yediğini umursamayacaksın. Suşi için git. Bütün gece sashimi yiyebilir ve şişmanlama konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne güçlü bir egzersizle başlayın. Günün üstesinden gelmen için sana enerji verecek. Ancak işe gitmeden önce kahvaltı için zaman ayırın. Çırpılmış yumurta, tost, yoğurt ve portakal suyu uzun sürmeyecek ve harika bir antrenman sonrası toparlanma yemeği olacak.


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iki yüzlü insanlara dikkat edin. Bir şey söyleyip başka bir anlama gelecekler ve bu senin için işe yaramayacak. Bunun yerine dürüst ve açık insanların yanında kalın. Onun felsefesini öğle yemeğine götürün ve kalın sos ve ezicilerle açık yüzlü hindi sandviçinin tadını çıkarın. Bu şekilde beğeneceksin.


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dikkatli olun bugün yeni iş projeleri başladı. Çoğu uçmayacak ve aptal gibi görüneceksiniz. Bu yüzden akşam yemeğinde bile bildiklerinize bağlı kalın. Egzotik Asya mutfaklarına bir şans vermekten kaçınacak ve bunun yerine eski moda kızarmış tavuk ve bisküvilere gideceksiniz.


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ofisteki herkesle etkili bir şekilde iletişim kuracaksınız. Ama bu iş dışında işinize yaramaz. Bir restoranda sipariş vermek zor olacaktır, özellikle de garson sizin dilinizi konuşmuyorsa. Cevizli karides sipariş etmiş olabilirsiniz, ancak bunun yerine bir kutu soda ve bir bot alacaksınız.


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her konuda kararsız kalacaksın. O yüzden olabildiğince çok karardan çekinin. Merak etme; işten sonra netlik kazanacaksınız. O zaman kararsızlık geçmişte kalacak ve Tony Soprano’nun güveniyle spagetti, istiridye ve gabagool sipariş edeceksiniz.


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her yerde güzellik göreceksiniz. Ve tuhaf pisi balığı göreceğiniz en güzel şey olabilir. Ve mantarlı ve beyaz peynirli lezzetli bir dil balığı dolmasına daldığınızda, o garip balık aynı zamanda şimdiye kadar tattığınız en güzel şeylerden biri olacak.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz ileri geri atılan fikirlerle dolu olacak. Bu özellikle işten sonra geçerli olacaktır. Arkadaşlarınız nereye gidecekleri konusunda kararsız kalacak ve herkes önerilerde bulunacak. Biberli burgerler ve peynirli patates kızartması için spor barına bir gezi olsa bile, nihai kararlar yine de iyi olacaktır.


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız bugün size koruyucu melek diyecek. Çoklu görev yetenekleriniz veya problem çözme becerileriniz nedeniyle değil. Bunun nedeni, kamyon lastiği büyüklüğünde bir İsviçre peyniri ve jambonlu kiş getirmeniz ve bunu herkesle paylaşmaya istekli olmanız olacaktır.


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ağ kurma işi işinize yaramıyor olabilir çünkü patron hala isminizi bilmiyor. Bunu değiştirmek için sert bir şey yap. Onu öğle yemeğine götürün ve onu çiğ istiridye ve karides ve yengeçli deniz ürünleri salatası ile şımartın. Hesap açmayabilir ama en azından senin kim olduğunu bilecek.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

60’ların hippilerinden bir şey öğrendiysek, o da uzun şarkıların nasıl dinleneceği ve nasıl sağlıklı beslenileceğidir. Bu sebzeli burritolar aslında sizin için iyidir ve herkes tofu ve yeşil sebzelerin faydalarını bilir. O şeyleri yanında tut ama o korkunç modaları ait oldukları yere göm.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendinize para harcamadan önce borçlarınızı ödeyin. Bu size fazla bir şey bırakmayabilir, ama en azından sorumlu davranıyorsunuz. Ramen ve kraker konusunda uzmanlaşmış bir yer bulamazsanız, yemek seçenekleriniz sınırlı olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.