Günlük Yemek Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Aralık Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, genellikle ihmal edilen ev projelerinden bazılarının üstesinden gelmek için iyi bir gün olacak. Ama çiğnediğinden fazlasını ısırma. Öğle vakti mola verin ve geri kalanını dinlenerek geçirin. Akşam yemeği için kolay bir şeyler yapın. Sarımsaklı/limon soslu ve kahverengi pirinçli tavada kızartılmış karides çocuk oyuncağı olacak.


Boğa Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi şımartın. Başka kimse gitmeyecek. Yüz bakımı veya manikür yaptırın veya kendinize güzel bir şey satın alın. Hazır oradayken kendinize tatlı lezzetler ısmarlayın. Dünyanın dört bir yanından çikolatalarda uzmanlaşmış bir dükkan bulun ve dünyayı dolaşan biri olun.


İkizler Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok ev projesine başlayacaksınız ve yarı yolda ilginizi kaybedeceksiniz. Başka planlarınız yoksa onları partneriniz için bırakmak kabalıktır. Akşam yemeği pişirmek için zamana ihtiyacınız olabilir. İkiniz Dijon fırınlanmış tavuğu pilav ve brokoli ile yerken tüm bu ev işlerini unutacaksınız.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendini bir ev sahibi olarak görüyorsun, yani bugün olman gereken yer orası. Kendinizi sıcak bir kozanın içinde hissedeceksiniz, bu yüzden ayrılmanız için bir sebep yok. Akşam yemeği için kendinize güzel bir şeyler pişirdiğinizde bu duyguyu sağlamlaştıracaksınız. Hiçbir şey ton balığı ve kraker güveci gibi güvenlik demez.


Aslan Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

En yeni telefon cihazının herkesin umduğu gibi çalışmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğrayacaksınız. O yüzden daha iyi bir şey gelene kadar paranıza sarılın. O paranın bir kısmını bugün kendini ödüllendirmek için kullan. Biftek ve ıstakoz içeren bir sörf ve çim yemeği bunu yapmazsa, hiçbir şey yapmaz.


Başak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eşinizle derin bir tartışma, daha da derin duyguları ortaya çıkarabilir. Bu size çok ihtiyaç duyduğunuz bir güvenlik duygusu verecektir. Daha da fazla bağ kurmanın bir yolu olarak balınızı romantik bir akşam yemeğine götürün. Bir şişe şarap ve yengeç mantısı akşam yemeğini paylaşabileceğiniz, gezici müzisyenlerin olduğu bir yer bulun.


Terazi Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işlerinizi halletmek ve dinlenmek arasında kalacaksınız. İkisinden de biraz yapın, ancak ikincisine yönelin. Pillerinizi şarj etmek için zamana ihtiyacınız olacak. Akşam yemeğini pişirme zahmetine bile girme. Tay yeşil köri, hindistancevizi çorbası ve baharatlı patlıcan sadece bir telefon uzağınızda.


Akrep Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi saklamak isteyeceksiniz. Bu yüzden dünyanın geri kalanını kapattığınız gibi kapıları kilitleyin ve telefonları kapatın. Bu şekilde ne istersen yapabilirsin ve kimse senin tuhaf olduğunu düşünmez. Devam edin ve akşam yemeği için Fruit Loops, Pop Tarts ve popsicles yiyin. Bu sana hiç tuhaf gelmeyecek.


Yay Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ev projeleriyle uğraşmadan önce yeterli zamanınız olduğundan emin olun. Onları asılı bırakmak seni deli edecek. Güzel bir akşam yemeği hazırlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Güney usulü hickory tütsülenmiş dana kaburga yapmak düşündüğünüzden daha uzun sürebilir.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün egzotik kültürlerin mutfaklarını tatmak isteyebilirsiniz. Hint yemekleri için mükemmel bir gece gibi geliyor. Gerçekten sıra dışı bir şey istiyorsanız, lezzetli murgh makhani, körili biryani ve sarımsaklı vindaloo’yu deneyin.


Kova Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başınızın bulutlarda olması sizi yerdeki şeyleri fark etmekten alıkoyacaktır. Gün boyunca mutlu bir şekilde ilerlerken bu aslında iyi bir şey olabilir. Ama akşam yemeğinde istiridye kumarhanesinin ve Şili levreğinin tadını çıkaracak kadar uzun süre odaklanacaksınız. Sonra tekrar seyreltilmiş havaya geri döneceksiniz.


Balık Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. Bugün ne yaptığınıza ve ne söylediğinize dikkat edin çünkü her şey mühimmat olarak kullanılabilir. Güzel bir akşam yemeği yapmak bile baltayı gömmez. En iyi niyetinize rağmen yine de o pasta primavera’yı şapka olarak takacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.