Günlük Yemek Burç Yorumları 26 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Aralık Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi yorgun ve uyuşuk hissedebilirsiniz, sanki bir şeyle geliyormuşsunuz gibi. Sağlığınızın kötü olması sizi yavaşlatamayacak kadar meşgulsünüz, bu yüzden en kısa sürede tomurcuklayın. Tavuk şehriye çorbasının sizi rahatsız eden şeylere iyi geldiği doğru, bu yüzden bugün biraz ısıtın. Mercimek gibi diğer çorbalar da işe yarayacaktır.


Boğa Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün duyguların seni ele geçirmesine izin verme. Öfke nöbetlerine veya kendine acıma nöbetlerine uçmak, insanların başa çıkamayacağı kadar fazla drama olacaktır. Öğle yemeğinde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak bir şeyler yiyin. Domates çorbası ve ızgara peynirli sandviçler tam da bunu yapacak. Turşuyu unutma!


İkizler Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Nereye giderseniz gidin sözleriniz yanlış okunmuş veya yanlış yorumlanmış gibi görünecek. Bu zorlu bir gün için yapacaktır. Öğle yemeği bile kutsal olmayacak. Özellikle domates istememiş olsanız bile, rosto biftekinizin ve İsviçre denizaltısının onlarla pis olduğunu göreceksiniz.


Yengeç Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Plan yapmakla uğraşma. Canlandırıcı kendiliğindenlikle hayatın üstesinden gelirken onları hemen atacaksınız. Bu yüzden geç saatlere kadar uzayabilecek eğlenceli ve heyecanlı bir gece geçirmelisiniz. Ve sabahın üçünde hiç suçluluk duymadan bir BLT ve patates kızartması yiyeceksin. Neden? Neden olmasın?


Aslan Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi biraz moraliniz bozuk hissettiğiniz için ışıltınız pek parlak olmayabilir. Onu sallamaya çalışacaksınız ama giden benliğiniz kış uykusunda olabilir. Bu içe dönüklük bariz olacak ve herkes sizi öğle yemeğinde fıstık ezmeli sade bir sandviç yerken görünce bir şeyler döndüğünü anlayacak.


Başak Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şeyin düzenli ve düzenli olmasını isteyeceksiniz. Eviniz gibi iş yeriniz de tertemiz olacak. Ama yapışkan bir Tex-Mex tavuk, peynir ve salsa güveç pişirmeyi bitirdiğinizde mutfağınız başka bir hikaye olabilir. Bu pisliği temizlemek için bir Hazmat ekibi göndermeniz gerekebilir.


Terazi Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu ilgi özlemi, bugün başka bir şey için yersiz bir arzu olabilir. Kendinizi karşı cinsten size bakan ilk kişinin üzerine atarak egonuzu beslemek yerine, gününüzü büyük bir parça çikolatalı kremalı turta ile tatlandırın. Yarın pişman olabilirsin ama o salağı öptüğün için pişman olacağın kadar değil.


Akrep Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş projeleri hakkında karışık duygulara sahip olmak, bugün iş arkadaşlarınızla tartışmanıza neden olabilir. Hiçbir şey çözülmeyecek ve işten hüsrana uğramış ve tükenmiş hissederek ayrılacaksınız. Akşam yemeği için uğraşmak zorunda kalmayacağınız kolay bir şey yapın. Köfte ve eziciler kavga etmeden aşağı inecek.


Yay Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yoga, bedeniniz ve ruhunuz için iyidir ve genellikle düşündüğünüzden daha yorucu olabilir. Daha sonra acıkabilirsiniz, ancak sağlıklı temayla devam edin. Asya sebzeleri ve üzerinde ızgara somon bulunan kahverengi pirinç kasesi, olabildiğince sağlıklı, lezzetli ve besleyici bir akşam yemeğidir.


Oğlak Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün topraklanmış ve mantıklı hissedeceksiniz. Ancak yol boyunca ayartmalarla karşılaşacaksınız. Gizli bir açlık, işlerin olduğu büyük bir pizzaya özlemle bakmanıza neden olacak. Bir dilimin canını yakmayacağını düşüneceksin, ama bunun sadece bent kapaklarını açacağını da biliyorsun. Uzaklaşın ve bunun yerine kendinize bir salata alın.


Kova Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gururlu bir akçaağaç gibi ayaklarınız bugün sıkıca yere basacak. Bu, kendinizi güçlü ve güçlü hissetmenizi sağlayacak ve size yarının kahvaltısı hakkında fikir verecektir. Krepleri ve sosisleri herkes sever, özellikle de galonlarca birinci sınıf Kanada akçaağaç şurubunda boğduktan sonra.


Kova Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gururlu bir akçaağaç gibi ayaklarınız bugün sıkıca yere basacak. Bu, kendinizi güçlü ve güçlü hissetmenizi sağlayacak ve size yarının kahvaltısı hakkında fikir verecektir. Krepleri ve sosisleri herkes sever, özellikle de galonlarca birinci sınıf Kanada akçaağaç şurubunda boğduktan sonra.


Balık Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm gerçekleri bilmeden hiçbir şeye dalmayın. Önemli detayları kaçırmak size zarar verebilir. Bu nedenle, özellikle laktoz intoleransınız varsa, kahvaltıda yiyeceğiniz Fransız tostunun tam olarak ne olduğunu öğrenin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.