Günlük Yemek Burç Yorumları 24 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Aralık Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Cesur enerjiniz bugün bulaşıcı olacak ve ofis üretkenliği hızla artacak. Bu, herkesin mutlu saatler için bir spor barına uğraması için iyi bir gece olacak. Ücretsiz mezeler çete avcıları gibi geçecek, ancak bir battaniyede kaç tane yumurtalı rulo, karides dürümü ve köpek gerçekten yiyebilirsiniz?


Boğa Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızın öğle yemeği alışkanlıklarını küçümsemeyin. Bir miktar dereotu ve sarımsaklı aioli ile ekşi maya üzerinde ızgara somon üzerinde yemek yerken fıstık ezmeli ve jöleli sandviçlerine alay etmeyin. Bu gece seni evde mac ve peynir yerken görseler şaşırırlar.


İkizler Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızı öğle yemeğinde tartışmalara çekeceksiniz, ama onların hiçbiri olmayacak. Huzur içinde yemek yemek isteyecekler ve sistematik olarak sizi görmezden gelecekler. Kendinizi balık ve cips öğle yemeğinizi dışarıda bir piknik bankında yerken bulabilirsiniz. Bahçıvanla siyaset tartışmaya çalışmayın. İngilizce bilmiyor.


Yengeç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Asla pazarlık bodrumu olmadın ve her şeyin en iyisini seviyorsun. Ancak ince bir bütçe, bugün daha azına razı olmanızı sağlayabilir. Bu, basit yemek zevklerini keşfetmenin iyi bir yolu olabilir. Açık yüz rosto biftek sandviç ve kalın dana soslu eziciler lezzetli bir sürpriz olacak.


Aslan Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün happy hour’da iradenize sahip çıkın. İnsanlar size yağlı, yağlı yiyecekler, son derece sert martiniler ve gerçekten banal konuşmalar sunacaklar. Hemen eve gitmek en iyisi. Çin restoranından büyük tatlı ve ekşi çorbayı sipariş etmek, bugün almak isteyeceğiniz kadar yozlaşmış olacak.


Başak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İyi hazırlanmış planlarınızın suya düştüğü bugünü çaresizce izleyeceksiniz. Bu konuda da yapabileceğin bir şey olmayacak. Bu sinir bozucu günün ardından kendinizi bir deniz ürünleri restoranına sürükleyin. İstiridye Rockefeller, pişmiş istiridye ve bir fincan Manhattan istiridye çorbası, güvenebileceğiniz üç şey olacak.


Terazi Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aktif olarak insanlara yardım etmeye çalışacaksınız. Şehrin sokaklarından başka bir yere bakmayın. Evsiz biri için şarküteri sandviçi veya sıcak çorba alın. Bu cömertliğin en saf halidir; kalpten gelen ve karşılık veya ödül beklemeyen türden.


Akrep Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zam isteme zahmetine girmeyin. İsteğiniz sağır kulaklara düşecek. Ne yazık ki bu, bütçenizi kısmanız gerekebileceği anlamına gelir. Popüler bistrolara elveda ve indirimli şarküterilere merhaba deyin. Aslında hindi kıyma makinesi ve patates kızartması fena olmayacak ve tadını çıkarmayı öğrenebileceğiniz bir şey.


Yay Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün neşeli olacaksınız, yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle dünyaya bakacaksınız. Mutluluğunuz bulaşıcı olacak ve ofis bir aşk şölenine dönüşecek. Öğle yemeği için suşi önerdiğinde iş arkadaşları gelir, çünkü taze sashimi ve miso çorbası gibi mutluluk getiren çok az şey vardır.


Oğlak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızı kandırmaya dikkat edin. İçinizdeki en kötüyü ortaya çıkarabilirler. Öğle yemeğine tek başınıza gidin ve sizi daha iyi bir ruh haline sokacak mutlu yiyecekler arayın. Büyük bir pastırmalı çizburger ve sarımsaklı patates kızartması işinizi görebilir. Tatlı olarak dondurma yerseniz yüzünüze kocaman bir çikolata gülümsemesi çizebilirsiniz.


Kova Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün dürtüsel yeme dürtülerinizi kontrol altında tutun. Otomatlardan ve doğum günü partilerinden kaçının. Masanızda kalın ve kendiniz için yaptığınız ton balıklı makarna öğle yemeğinin tadını çıkarın. Bunu bir elma ile takip edin ve günün geri kalanında veya en azından akşam yemeğine kadar tatmin olmalısınız.


Balık Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sinir bozucu iş arkadaşları bugün bir sorun olabilir. Bu yüzden kendinize saklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Tek başına öğle yemeği yediğini gördüklerinde sana kibirli ve anti-sosyal diyebilirler. Ama füme hindi tortilla dürümlü öğle yemeğinin tadını onların iğrenç konuşmalarını dinlemektense tek başına yemeyi tercih edersin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.