Günlük Yemek Burç Yorumları 23 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Aralık Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Spor salonunda egzersiz yapmak için güzel bir gün. Ancak antrenmandan sonra ne yediğiniz, antrenmanın kendisi kadar önemlidir. Harika bir antrenman sonrası yemek için doğranmış tavuk veya albacore ton balığı ve kırmızı barbunya fasulyesini bir kase kahverengi pirincin içine atın. Size iyileşmeniz için gereken protein ve karbonhidratı verecektir.


Boğa Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güç mücadeleleri çoğu zaman salt fikir ayrılığından öteye gidemez. Ve yarı yolda buluşmak onların ne kadar küçük olabileceklerini görmenizi sağlayabilir. Bugün öğle yemeğinde bunu hatırla. İkisine birden sahip olabilecekken pizzada sucuklu mu yoksa sosisli mi olması gerektiğini neden tartışasınız ki?


İkizler Burcu

23 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm çalışma fikirlerinizi hayata geçireceksiniz. Böylece ilerlemelerini izlemekten başka yapacak pek bir şeyiniz olmayacak. Öğle yemeğini erken ye. Yemek yemek ve kitap okumak için sakin bir yer bulursanız, ekşi mayalı ton balığının tadını çıkarmak daha da iyi olacaktır. Ancak bazı fikirlerinizin bozulması ihtimaline karşı telefonunuzu elinizin altında bulundurun.


Yengeç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam herhangi bir akşam yemeği seçimi yapmadan önce geleceği düşünün. İtalyanları seviyorsun ama bütün o peynir beline kadar gidecek. Bunun yerine deniz ürünlerini deneyin. Hafif limon soslu ızgara alabalık ve buğulanmış sebzeler nispeten yağsız olacak, bu nedenle Noel Baba gibi görünmeyeceksiniz.


Aslan Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşırı şişkin kişiliğiniz bazen yediğiniz yemeklere de yansır. Ne sipariş ederseniz edin eserlerle birlikte gelmek zorundadır. Bugün işleri bir kenara bırakın ve basit tatların tadını çıkarın. Özellikle üzerine biraz zeytinyağı ve limon suyu gezdirirseniz, ızgara somon filetosunun saf lezzetlerini fark edebilirsiniz.


Başak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ofisteki kaos, çok fazla iş yapmanıza engel olabilir. Dizüstü bilgisayarınızı yanınıza alıp çalışmak için sessiz bir yer bulmanız en iyisi olabilir. Bir kahve kafe tam yeri olabilir. Sadece çok fazla iş yapmakla kalmayacak, aynı zamanda ızgara tavuklu bir Sezar salatası da öğleden sonraları atıştırmalık olarak sipariş edebilirsiniz.


Terazi Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Diğerleri bugün size sorularla gelecek. Ama hepsiyle uğraşamayacak kadar meşgul olacaksın. Gerçekten acil sorunları olanlara yardım edin. Diğerlerine, öğle yemeğinde pizza mı yoksa Meksika yemeği mi yiyeceğine kendilerinin karar vermesi gerektiğini söyle. İkincisine karar verirlerse, onlardan size bir chimachanga almalarını isteyin.


Akrep Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yoğun bir iş günü, kendinizi stresli ve fazla çalışmış hissetmenize neden olur. Bu yüzden daha sonra buharı atmanıza yardımcı olacak bir şeyler yapın. Egzersiz bunun için iyidir. Akşam yemeğinde rokalı ızgara karides ve mantar salatası gibi hafif bir şeyler yiyin. Kısa sürede kendinizi hissedeceksiniz.


Yay Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sevdiğiniz bazı mutfaklar için yurtdışına seyahat etmek pratik olmayabilir. Özellikle onları kendi arka bahçenizde bulabildiğinizde. Souvlaki, baklava ve lazanya benzeri pastitsio sadece bir Yunan restoranı uzaklıktayken neden Yunanistan’a kadar gidelim?


Oğlak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüylü bir mamutu devirdikten sonra Neandertallerin yemek yemenin ne kadar iyi olduğunu bir düşünün. Ama bu gece bir et lokantasında yemek yerken senin üzerinde hiçbir şey olmayacak. Tadını çıkaracağınız devasa pirzola bir T-Rex’ten gelmiş gibi görünecek ve fırınlanmış patates dinozor yumurtası büyüklüğünde olacak!


Kova Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Birlikte yemek pişirmek her zaman ilişkileri daha eğlenceli hale getirir. Ne pişireceğiniz konusunda gönülsüzce tartışabilirsiniz, ancak sonunda her zaman aynı fikirde olursunuz. Ve ikiniz bir Tayland hindistancevizi karidesi ve körili tavuktan sonra birbirinizin gözlerine baktığınızda, ilk ısırıkta aşk olacak!


Balık Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün diyetinizi başka insanlara zorla yedirmeye çalışacaksınız ama onlar ısırmayacaklar. Vücutlarına koydukları şey konusunda sizin kadar tutkulu olmayabilirler. O yüzden bugün sarımsak ve tofu ıspanağınızın tadını çıkarın ve onların boğazlarına çizburgerler tıkmalarını izlerken öğürmemeye çalışın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.