Günlük Yemek Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Aralık Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öğleden önce geçen hafta yaptığınızdan daha fazlasını bitireceksiniz. Bu size internette gezinmek için bolca zaman verecektir. Web, değerli bilgilerin kaynağı olabilir. Akşam yemeği için yeni ve zorlu bir tarif bulmak için kullanın. Kızarmış orzo ile fırında kavrulmuş kuzu incik kazanan gibi geliyor.


Boğa Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Annenin inanılmaz yemek pişirme yeteneklerine pek denk olmayabilirsin ama yaklaşıyorsun. Becerilerinizle etkilemek için onu akşam yemeğine davet etmeyi düşünün. Ona tatlı olarak kremalı zabaglione ile tavuk marsala servis edin. Etkilenecek ama yine de onunki kadar iyi olmayacak.


İkizler Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Büro iç çatışmaları bugün sinirlerinizi yıpratır. İş arkadaşları, istedikleri şeyleri alamadıkları takdirde bebekler gibi olacaklardır. Öyleyse dışarı çıkıp simit, çörek ve ayı pençesi alarak herkese bir iyilik yapın. Onlara yemeleri için nefis bir şeyler vermek onları susturabilir.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, istediğiniz şeyleri elde etmek için iyi bir gün olacak. İddialı olmakla agresif olmak arasında pek bir fark yok. Bu yüzden arayışınızda birkaç parmak üzerine basmayı bekleyin. Şarküteride sıraya girerseniz, insanlar bunu aşmak zorunda kalacak. Pastırmalı Reuben ve lahana salatası ile aranıza kimse giremez.


Aslan Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünceleriniz bugün bir shot bardağı kadar derin olacak. Belki de açlık zihinsel yeteneklerinizi etkiliyordur. Kahvaltı ve tarçınlı Fransız tostu, akçaağaç şurubu ve sosis için asla geç değildir, sizi iç zekanızla yeniden bağlayabilir.


Başak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün dertlerini üzerinize boşaltmak isteyecekler. Ama terapist oynamak için çok meşgul olacaksın. Bunun yerine akşam yemeği için onlarla buluş. Peynirleri, sosisleri ve patatesli börekleri ile Bavyera brauhaus eğlenceli olabilir. Ayrıca, ağlayabilecekleri mükemmel bir bira seçkisi olacak.


Terazi Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik planlar bugün ters gidebilir. Akşam yemeği randevunuza kadar ayağa kalkabilirsiniz ve o bistroda yalnız oturuyor olacaksınız. Diğer yemek yiyenlerin acıma ve alaycı bakışlarına aldırmayacaksınız. Ama bir şekilde gabagule ve meze, hepsini tek başına yemek kadar lezzetli olmayacak.


Akrep Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yolculuk tutkusu duygusu, bu gece yabancı restoranları kontrol etmenize neden olacak. Egzotik tatlar ve dokular arıyorsanız Indian’ı deneyin. Tavuk tikka masala, machchi pakora gibi son derece lezzetlidir. Aslında Yeni Delhi’de olmak gibi olmayacak ama yakın olacak.


Yay Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son tartışmalar, bugün ilişkiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Ancak bu bir geçiş aşaması olabileceğinden fazla strese girmeyin. Akşam yemeği için balınıza özel bir şeyler pişirin. Asya sebzeli kızarmış tavuğu karıştırmak kadar kolay bir şey bile ikinizin yeniden bağ kurmasını sağlar.


Oğlak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tüm romantik takıntıları ayıklayın ve bugün bir kişiye odaklanın. Bu kişiye tüm dikkatinizi vermek harika bir ilişki başlatır. Onlara akşam yemeği pişirmek iyi bir buz kırıcı olacaktır. Mum ışığında bir tavuk ve köfte yemeği, sevmek için bir sıçrama tahtası olabilir veya en azından yoğun bir beğeni olabilir!


Kova Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sinir bozucu derecede ayrıntılı projelerle ilgilenin ve sonra devam edin. Herhangi bir şeye çok uzun süre oyalanmak için çok meşgul olacaksın. Ancak işten sonra başka bir hikaye olacak, çünkü partnerinizin akşam yemeği için yapacağı Tavuk Divanının tam kalori ve yağ içeriğini bilmek isteyeceksiniz.


Balık Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendinizi özel biriyle harika bir yeni ilişki kurarken bulabilirsiniz. Bu yüzden sevginin dilini konuştukları bir yerde kutlayın. Bir İtalyan restoranında romantik bir akşam yemeği mükemmel olacaktır. Conghilie’yi istiridye ve midye ve güzel bir şişe şarapla paylaşın. Şimdi bu aşk!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.